Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah rahmet eylesin aminHerkes acısını başka türlü yaşıyor. Kimseyi teselli etmek mümkün olmuyor.
Ağlayabiliyorsanız, ağlayın. Ağlama diyenlere aldırmayın.
Benim babam öleli yedi yıl oldu. Hâlâ rüyalarımda görüyorum ve çok özlüyorum. Hâlâ bir seyahatten dönecekmiş gibi hissediyorum.
Allah razı olsun.merhaba, başınız sağolsun.
Yorumunuzda yazdıgınız '' duaların ardından adını duydukça kafayı yiyorum '' cümleniz kalbimi çok acıttı. Birinci dereceden yakınımı kaybetmedim. buna rağmen inanılmaz içeride hissettim acınızı.
Allah sabırların en büyüğünü versin. Nurlar içinde yatsın .
Kalbinizden sarılıyorum size![]()
Öncelikle basiniz sağolsun. Bir gecede çok genç yaşta babamı kaybettim. Ve o zaman anneme kardeşlerimi telkin etmek için, ayakta durmam lazımdı..Çok güçlü durdum. Herşeye ben kosturdum. Bir süre sonra saç dökülmelerim, unutkanlıklarim oldu..bunları sizi korkutmak için yazmıyorum. Yasinizi yaşayın. Ağlayın, konuşun, ozleyin ama yasınizi yaşayın. Ölüm Allah'ın emri, inancınız varsa, bunu kabullenin. Kendinizi hicnirsekilde suçlamayın. Şöyle yapsaydım , böyle olsaydı demenin bir anlamı yok. Yakınınızda ki diğer sevdiklerinize sevdiğinizi belli edin, biraz daha sakin , ölümün olduğu bir dünyayı bilerek yaşayın. Zamanla açınız azalacak, ama zamanla işleminiz artacak. Sizi rahatlatan şeyler yapın. Dua edin. Onun arkasından birilerine yardım edin, hayır yapın.sizi rahatlatacaktır.. birde bu dönemlerde OMEGA 3 ve B vutaminleri takviye alırsanız ruh halinize iyi gelir. Yaş yaklaşık 6 ay ile 1 sene kadar sürer. Eğer yaşınızı yasamazsaniz sonra başka bir yerden patlak verir. Hayat devam ediyor. Güleceksiniz de, bu açınız da hafifleyecek. Çok güçlü durmak için kendinizi zorlamayın. İsyan etmeyin .Sevdikleri vefat etmiş herkese sabırlar, yakınlarınız nur içinde yatsınlar dilerim. Bu acıyı tecrübe etmişlere soruyorum: nasıl atlattınız ya da atlatabildiniz mi? Ne kadar sürede normale döndünüz? İç ferahlatacak tavsiyeniz var mı?
Herhangi bir kaybin boyle 2+2=4 seklinde tarifi olmaz, olamaz. Siz belli ki cok yakininiz birini kaybetmemissiniz, dilerim uzun yillar da kaybetmezsiniz.En acı ölüm bir çocuğun veya gencin ölmesi ve onun anne babasının üzüntüsü. Bunu tarif zor ve tesellisi imkansız. Diğer yetişkin ölümlerine gelince yaşlı ve hastaların ölüm acısı bir hafta sürüyor hatta çoğu insan kurtulduğuna seviniyor, yas hali ise bir iki ay sürüyor ve her şey normalleşiyor. Orta yaş sürpriz ölümlerde ölenin sizle olan yakınlığı ve bağlılığı ön plana çıkyor, bu da buruk bir acıya dönüşüyor şiddeti azalmakla birlikte aylar yıllar sürebiliyor. Her yaştan sık ölüm görebilen bir meslekteyim, çocuk ölümlerini hariç tutuyorum, diğerlerine bir şekilde alışılıyor. Etrafta da çocukların anne babalarının ölümü hariç kendini heder eden görmedim. Ölmek de yaşamak kadar doğal. Allah hayırlı ve sıralı ölüm versin.
Kayinpederimi kaybettik ani ve kötü bir sekilde4 ay önce eşim ve kayinvalidem resmen yıkıldı eşim babasına çok düşkündü birde tek evlat olunca herseyi düşünmek yapmak ona kaldi ama şimdi ikisinede bakıyorum biraz daha iyiler tabi hiç unutmuyorlar içlerinden atamiyorlar ama hayat devam ediyor sonuçtaSevdikleri vefat etmiş herkese sabırlar, yakınlarınız nur içinde yatsınlar dilerim. Bu acıyı tecrübe etmişlere soruyorum: nasıl atlattınız ya da atlatabildiniz mi? Ne kadar sürede normale döndünüz? İç ferahlatacak tavsiyeniz var mı?