- 20 Mart 2008
- 141.934
- 213.858
- 1.423
- 60
Bende anneciğimi 15 gün önce kaybettim. Kanser hastasıydı yedi ay zorlu gecen bi mücadelenin ardından kaybettim. Sizinle aynı duyguları paylaşıyorum. Hayattan ziyade bende suan dert edindiğimiz şeylerin ne kadarda gereksiz olduğunu düşünüyorum. Benimde tek tesellim öldüğündeki acıların dinmişliği ve yüzündeki huzuru görmek. Umarım orada çok daha mutludurlar. Sanırım bundan sonra kolay kolay bişeyleri dert edinmem bu hayatta diye düşünüyorum. Bakalım zaman ne gösterecek.
var.
annem.
annemin cenazisini yıkadık biz kızkardeşimle(
karmakarışık olmamak mümkün mü.
tarifi zor.
ancak hayat işte.
doğumu da ölümü de bizler için.
bu gerçeği sorgulamadan kabullenebilmek gerekiyor.
sağolasın.amin inş.Başınız sağolsun,mekanı cennet olsun anneciğinizin.
Başın sağolsun canım,mekanı cennet olsun anneciğinin..
saollasın.
senin de başın sağolsun.
inşallah ebedi alemde huzurdadırlar.
Biz de babacığımızı kanserden dolayı kaybettik. Başınız sağolsun. Allahtan rahmet diliyorum sizin anneciğinize de, henüz çok taze acınız. En büyük tesellimiz onların acılarının dinmesidir ve tabii ki önceden de dediğim gibi kavuşma arzu ve inancı.Bende anneciğimi 15 gün önce kaybettim. Kanser hastasıydı yedi ay zorlu gecen bi mücadelenin ardından kaybettim. Sizinle aynı duyguları paylaşıyorum. Hayattan ziyade bende suan dert edindiğimiz şeylerin ne kadarda gereksiz olduğunu düşünüyorum. Benimde tek tesellim öldüğündeki acıların dinmişliği ve yüzündeki huzuru görmek. Umarım orada çok daha mutludurlar. Sanırım bundan sonra kolay kolay bişeyleri dert edinmem bu hayatta diye düşünüyorum. Bakalım zaman ne gösterecek.
İnananlar neden inanıyor bunu sorgulayabilirmiyiz bende inanmıyorum bir açıklaması yok sanırım
İnançlı biri değilsen ölümden neden korkuyorsun ki ?Dini konu yasak olduğu için girmeyelim zaten inançlı biri değilim
Babam vefat ettiğinde yanında yoktum,mezarlıkta morga kaldırılmış.
Getirdiler örtüyü açtılar baktım sadece ilk an,sonra elimi yüzüne dokundurdum soğuktu.
Ölüm bu herhalde dedim,sevdim okşadım öptüm yanağından.
Yıkanırken girmek istedim hayır dediler,sonra perdeyi açık görünce gördüm yıkıyorlardı..
Babam yıkanıyordu,abim kardeşim yanındaydı ben yoktum yanında.
Kefene sarmışlar gülsuyu ve çörekotu serpmişler kefenin içine.
Duası derken mezarlığa gelindi,elimle toğrağını attım defnedildi toprak sevildi.
Sonrası malum işte eve geliş,tam 3 sene olacak şubat ayında.
Hala yüzü sesi alımda beynimde.
Hepimizin gideceği yer o soğuk toprak altı değilmi..
Hayat bu hepimiz birgün öleceğiz bunu kabullenmek dildede olsa kabullendiğimiz bir durum
buna inandığımı kabullendiğimi düşünüyordum düne kadar
Hayatımda ilk kez ölü bir insan gördüm ve karma karışık bir ruh hali içerisindeyim neden
Ve bu kesinlikle korku değil
varmı böyle bir durum mu yaşayan
Dini konu yasak olduğu için girmeyelim zaten inançlı biri değilim
2 ay arayla ayni tarihlerde iki yakinimi kaybettim artik ölüm değil hayat beni korkutuyor ölüm bence hayata göre daha güzelHayat bu hepimiz birgün öleceğiz bunu kabullenmek dildede olsa kabullendiğimiz bir durum
Hayatımda ilk kez ölü bir insan gördüm ve karma karışık bir ruh hali içerisindeyim neden
Hayat ölümün varlığı ile mana buluyor bence ..Bir boşluk hayatın anlamsızlığı hissizlik
İnançlı biri değilsen ölümden neden korkuyorsun ki ?
Evet ,sonradan farkettim ama bu hissizligin sebebi ucundan kıyısından korkuya dayanıyor bence. Yok olma korkusu !Korkuyorum dememiş zaten hissizlik falan demiş
Ben inanıyorum eğer inancım olmasa yasayamazdim bu dunyanin fani ve yalan olduguna eminim artık hicbirsey baki değil umarim inancınızi yeniden bulursunuzİnananlar neden inanve sahte olduguna eminim artik hicbirsey kr bunu sorgulayabilirmiyiz bende inanmıyorum bir açıklaması yok sanırım
Ben ....Hayat bu hepimiz birgün öleceğiz bunu kabullenmek dildede olsa kabullendiğimiz bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?