Benim birçok şeyi uzatmayıp dert etmeme sebebimde budur neye canımızı sıkıyoruz dertleniyoruz ölüp gidicez sanki çok zamanımız varmış gibi herşeyi kafaya takıyoruzTeşekkür ederim sağolun,herşey o kadar boş ki şu fani dünyada..
Yinede herşeyden vazgeçmiyoruz,o olsun bu olsun derdindeyiz maalesef..
Kayinvalidem 12 yasinda öksüz kalmis babaanemse 3 yaşında yani hayat devam ediyor bense evladı mi kaybettim 6 yil oldu burnumun diregi hala sizlar hal gozumde yaş ama yaşıyorum ne acı
Ben de şöyle düşünüyorum
Ben olsam da olmasam da oğlum için bu dünya
benim için nasıl imtihan ise
Onun için de öyle.
Benle de devam edebilir, bensiz de...
Babamı kaybettiğimde 17 yaşındaydım.
Bugun 31. Yaşadım..
O da yaşar.
Ama Rabbim o kadar lutufkar ki bir evlat alip birini verdi ama geçmiyor evlat baska birsey Rabbim kimseye yasatmasinBaşınz sağolsun..
İşte kendim öldükten sonra oğlum ne yapar diye
korkmuyorum
Ama onun acısı... Allahım yaşatmasın.
Dile dahi getiremedim.
Çok zor gerçekten.
Ana olmak ne zor demi
Hayat bu hepimiz birgün öleceğiz bunu kabullenmek dildede olsa kabullendiğimiz bir durum
buna inandığımı kabullendiğimi düşünüyordum düne kadar
Hayatımda ilk kez ölü bir insan gördüm ve karma karışık bir ruh hali içerisindeyim neden
Ve bu kesinlikle korku değil
varmı böyle bir durum mu yaşayan
Başınız sağolsun..
İşte kendim öldükten sonra oğlum ne yapar diye
korkmuyorum
Ama onun acısı... Allahım yaşatmasın.
Dile dahi getiremedim.
Çok zor gerçekten.
AminÇok zor, çok güzel ama zor Allahım güzel yazılar yazsın iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizin yavrularını
aynen eksik kalıyorsun.Yaşıyorsun ama eksik kalıyorsun be shapes, babam hayatta olsa hazır aynı apartmandayız en az kışın yarısında beni işe getirirdi misal,kıyamazdı dolmuşa binmeme, soğuk karanlık ayaz, içi ezilirdi, bizim araba yok kardeşimde der mi abla ben sabahın köründe seni bırakayım diye, ben ona nazlanır miyim, hayır,çok arıyorum benim kafadengimdi babam, benim için zor bu hissi yakalamak
annemi morgda gördüm ve yıkanırken son defa öptüm öldüğü zaman buzz gibiydi yanağı daha 20 yaşında bile değildim o hissizlik vs geçiyor bir süre sonra yerini kalbin etrafını saran çelik duvarlara bırakıyorBir boşluk hayatın anlamsızlığı hissizlik
Yaşıyorsun ama eksik kalıyorsun be shapes, babam hayatta olsa hazır aynı apartmandayız en az kışın yarısında beni işe getirirdi misal,kıyamazdı dolmuşa binmeme, soğuk karanlık ayaz, içi ezilirdi, bizim araba yok kardeşimde der mi abla ben sabahın köründe seni bırakayım diye, ben ona nazlanır miyim, hayır,çok arıyorum benim kafadengimdi babam, benim için zor bu hissi yakalamak
Canım senin kaybın daha bilinçli olduğun yaşlarda
gerçekleşmiş.
Okumuş, mesleğini eline almış, evlenmiş bir kadın olarak
Artıların eksilerin duyguların hissettiklerin benimkiyle
zaten aynı olamaz.
Benim mesela babamı kaybettiğim saniyede
Tüm kaderim, geleceğim her ne ise işte
Tamamen değişti.
Bir noktadan başka bir noktaya jet hızıyla transfer olmak gibi :)
Babamı çok severdim hala çok seviyorum
Özlüyorum da.
Sanki hep varmış, yada hiç yokmuş olmamış gibi de
hissedebiliyorum.
Ne bilim öyle işte
Anlatamadım bile.
Tam anlayamasam da kıyısından dolandım 10 sene önce 20 falandım annem 1 haftada 17 kg verdi hemen onkolojiye yatırıldı doktor herşeye hazır olun dedi her gün bir tetkik tahlil annemin eriyişi, annem ölse babam yeniden evlenir mi, evlenme deme hakkım var mı, kardeşim tam ergenlikte nasıl olur, ben yumurta kırmaktan ilerisini beceremiyorum üniversite 2.sınıfım...sonrası panik atak zaten 10 senedir PA yım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?