- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
Baskniz sağolsunBende anneciğimi 15 gün önce kaybettim. Kanser hastasıydı yedi ay zorlu gecen bi mücadelenin ardından kaybettim. Sizinle aynı duyguları paylaşıyorum. Hayattan ziyade bende suan dert edindiğimiz şeylerin ne kadarda gereksiz olduğunu düşünüyorum. Benimde tek tesellim öldüğündeki acıların dinmişliği ve yüzündeki huzuru görmek. Umarım orada çok daha mutludurlar. Sanırım bundan sonra kolay kolay bişeyleri dert edinmem bu hayatta diye düşünüyorum. Bakalım zaman ne gösterecek.
Evet ,sonradan farkettim ama bu hissizligin sebebi ucundan kıyısından korkuya dayanıyor bence. Yok olma korkusu !
"Madde yok olmaz dönüşür ." Çok merak ediyorum bu mantığı :) acaba madde neye dönüşerek dünyaya tekrar gelmeyi planliyoİnançlı ol olma ölüme karşı hissedilen duygular aynı,bence,inançlı olmayan genelde madde yok olmaz dönüşür mantığında oluyo enerji temelli bir ele alış var,inançlı olanlar içinse hesap verme akabinde gideceğin yer vs vs,biliyorsunuz ama her iki grupta ölmek istemiyo sonuçta değil mi
"Madde yok olmaz dönüşür ." Çok merak ediyorum bu mantığı :) acaba madde neye dönüşerek dünyaya tekrar gelmeyi planliyoaklımda birşey var ama ban yemeyeyim
Enerjiye dönüşmek ,doğaya karismak noktasında bir fikrim var ama söyleyemiyorum :)Konu sahibi kendi hissiyatını daha iyi anlatır ama benim ateist arkadaşlarımdan duyduğum yok olmak değil enerjiye dönüşmek,doğaya karışmak gibi gibi
Aynı ruh haline haline bürüneceğimi bildiğimden ölüye falan bakmam çok korkarım zaten sürekli ameliyat oluyorum bi ayağım çukurdaHayat bu hepimiz birgün öleceğiz bunu kabullenmek dildede olsa kabullendiğimiz bir durum
buna inandığımı kabullendiğimi düşünüyordum düne kadar
Hayatımda ilk kez ölü bir insan gördüm ve karma karışık bir ruh hali içerisindeyim neden
Ve bu kesinlikle korku değil
varmı böyle bir durum mu yaşayan
Yooo asla polemik niyetinde değilim .yazdıklarınla alakalı da sorun yok .inanana da inanmayana da saygılıyım . Sadece bu konu açılınca içimden başka biri çıkıyo :)Azcık fizik bilgisi olan anlar zannediyorum polemiğe girilecek bi mevzu değil,inanan inanır inanmayan inanmaz bizlik birşey zannediyorum yok
Enerjiye dönüşmek ,doğaya karismak noktasında bir fikrim var ama söyleyemiyorum :)Mune aplam saygılar
Ben ölmekten,
toprak altından
sevdiklerimden ayrılma düşüncelerinden dolayı değil de
Vereceğim hesaptan korkuyorum.
(İnanan biri olarak)
Ben ölmekten,
toprak altından
sevdiklerimden ayrılma düşüncelerinden dolayı değil de
(İnanan biri olarak)
BendeBen ölmekten,
toprak altından
sevdiklerimden ayrılma gibi düşüncelerden dolayı değil de
(İnanan biri olarak)
Kişisel olduğunu kim söyledi :) genel birşeyler diyecektim belki ve bu konu polemiğe gidiyor .tarafımca bir sıkıntı yoktur Lady im :)Kursak dediğimiz yer bu yüzden var her fikir söylenecek diye bişey yok,hele ki kişisel bir konuda
Çocuğum düşündürür beni de daha ziyade,benden sonrası
Kayinvalidem 12 yasinda öksüz kalmis babaanemse 3 yaşında yani hayat devam ediyor bense evladı mi kaybettim 6 yil oldu burnumun diregi hala sizlar hala gozumde yaş ama yaşıyorum ne acıBen de şöyle düşünüyorum
Ben olsam da olmasam da oğlum için bu dünya
benim için nasıl imtihan ise
Onun için de öyle.
Benle de devam edebilir, bensiz de...
Babamı kaybettiğimde 17 yaşındaydım.
Bugun 31. Yaşadım..
Herkesin imtihanı kendisine.
+1
Çünkü ben ölünce de hayat ardımda kalanlara devam edecek , giden olarak gittiğim yerde yalnız kalan ben olacağım( iyi amellerim, sevaplarım, dualarım vs) haricinde.
Ana olmak ne zor demiÇocuğum düşündürür beni de daha ziyade,benden sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?