Ok yanlis anladim . Ozur dilerim.Yanlis anladin..sen başım kapalı degil ama dua ediyorum demissin ya bende dua etmek icin başının kapalı olmasına gerek yok yeterki kalbin kapalı olmasın hep dua olsun dilinde demek istedim
Kapalı olmanız gerekmiyorki, imanlı iseniz inanmışsanız gerisi başka konu.Cok inaniyorum . Her hafta 4 gun dua okuyorum. Allah Kabul etsin insallah.,kapali biri degilim ama dualarima inaniyorum .
gece gece ben mi yanlış anlıyorum dedim bi daha baktımInsan oğlu yeni yasiyorsa ve karsisina geliyorsa , ona inaniyor. Ben karsilastigim seyleri gordum . Inandim bu benim inancim benim karsima cikti cunku . Sizin Inanmamaniz beni ilgilendirmitor.
Insan oğlu yeni yasiyorsa ve karsisina geliyorsa , ona inaniyor. Ben karsilastigim seyleri gordum . Inandim bu benim inancim benim karsima cikti cunku . Sizin Inanmamaniz beni ilgilendirmitor.
Bende eskiden ruyalarimiza geldiklerini düşünmezdim ama yaşadığım bir olay aksini düşünmeme neden oldu.Her doğum bir ölümdür diye bir söz vardır.
Herkesin yolculuğu ölüm ve doğumla başlar.
Rüyalarımıza girdiklerini de hiç sanmıyorum.
Bunu da anlıyorum tabi saygı duyuyorum ama bunlar tamamiyle gerçeği yansıtmıyor. Herkesin kendince bir görüşü var. Ben dinsel boyut derken şunu demek istedim, bu konu herkesçe tartışmaya açık bir konu değil. Felsefi düşüncelerin varolduğu bir konu başlığı altında da bakilabilirdi. Şuan birinin ölümü üzerine Allah rahmet eylesn, nereye gitmiş olabileceği sorgulandığı için ister istemez işin inanç boyutuna iniyorsunaslında dine çekilmek zorunda değil.ben deistim, olaya evrendeki enerji korunumu ve "hiçbir şey yoktan var edilemez ve var olan hiçbir şey yok edilemez, ancak başka enerji şekillerine dönüşür" ilkelerine dayanarak ölümün sadece form değiştirme biçimi olduğunu düşünüyorum.bence aslında hepimiz sonsuza kadar bu enerji döngüsünde gezip duruyoruz.
Zaman kavramı farklı orada.Sorgulamak inkar etmek değildir. Millet ne diyorsa ona inanmak olmaz mesela.Oku araştır diye bir beyin vermis yüce rabbim.Kadir azabı konusu bile tartışılıyor din alimleri kendi iclerinde tartıyor sorguluyor. Kiyamet kopmadan 2bin yil once olen kabir azabi cekerken
Kiyamet kopmadan 2 gun önce ölen 2gun mu azap cekecek bu adalete uymuyor mesela.
Cok tesekkurler ederim , dua ediyorum . Her iki Günde ruyamda goruyorum . Tesekkurler ederim iyi dilekleriniz icinKapalı olmanız gerekmiyorki, imanlı iseniz inanmışsanız gerisi başka konu.
Ölümden sonra hayat vardır. Benim inancıma göre en azından vardır evet, buna iman ediyorum.
Mantık olarak da bir hayat olmalı zaten. Bu dünyada yaptıklarımızın iyi veya kötü karşılığı olmalı bir yerlerde.
Babanıza Allah rahmet eylesin, inşallah kabri bir cennet bahçesidir. Kabri ferah olsun diye dua edin.
Ölenler bizi göremiyor, bizden haber alamıyor. Ama biz oraya gideceğiz bir gün. Cennette kavuşmayı ümit etmek, buna dua etmek gerek.
Rüyalarınıza girmesi belki birşeylere delalettir pek bilgim yok. Ama oluyor öyle şeyler.
Kalbiniz ne ile tatmin oluyorsa ona yönelin. Sabır dilerim.
Bende eskiden ruyalarimiza geldiklerini düşünmezdim ama yaşadığım bir olay aksini düşünmeme neden oldu.
Babamı yeni kaybettiğim haftalarda bir gece rüyamda bana bazı kişilerin isimlerini vererek o kişilere kendi tarafından benim hediyeler vermemi istedi.
Hemen rüyamı anneme anlattım. Annem de o bahsettiği kişilerin babamın ölümünden önce bazı şeylerle babamı çok mutlu ettiklerini öğrendim. Benim haberim bile yoktu bunlardan düşünün..
Bu yüzden ben ruyalarla bize mesaj vermeye çalıştıklarına inanıyorum artık
Bende eskiden ruyalarimiza geldiklerini düşünmezdim ama yaşadığım bir olay aksini düşünmeme neden oldu.
Babamı yeni kaybettiğim haftalarda bir gece rüyamda bana bazı kişilerin isimlerini vererek o kişilere kendi tarafından benim hediyeler vermemi istedi.
Hemen rüyamı anneme anlattım. Annem de o bahsettiği kişilerin babamın ölümünden önce bazı şeylerle babamı çok mutlu ettiklerini öğrendim. Benim haberim bile yoktu bunlardan düşünün..
Bu yüzden ben ruyalarla bize mesaj vermeye çalıştıklarına inanıyorum artık
Araya aracılar girebiliyorsa kendisi neden gelemesin ki? Başka bir boyuttalar şu anda hala varlar yani bana göre ve eğer Allah izin verdiyse rüya ile sevdiklerine mesaj verebilmeside mümkündür..zaten onlar için başka bir yol da yok ki..Buna benzer bir rüyam benim de var geçmişte, ama açıkcası direk o kişi olduğunu sanmıyorum. Aracılar var bence o kişi olduğunu hissettiren.
Bence mesaj veriyordu size iste..birebir rakam vermesi de bunu gösteriyor..çok ilginç tabi ki bunu mantıkla açıklamak imkansız ama oluyor iste bunlar..Belki çok saçma geliyor çoğu kişiye ama ben de dayım vefat ettikten sonra rüyamda dayımın ölüp tekrar canlandığını görmüştüm. Nasıl geri döndün dediğimde birine 57 lira para ödedim, öyle döndüm demişti. O gün bankalardan birine 50 küsür lira borcu kaldığını öğrenip ödemiştik hemen. Dayım borçlarını vefat etmeden önce tek tek not aldırıp parasının olduğu hesapları söylemişti anneme. O borç gözden kaçmış. Hiç borçlu kalmak istemeyen bir insandı. Nasıl oldu bilmiyorum ama o rüya çok enteresan geldi bana. Hiç çıkamam etkisinden.
Belki bu konu Kapanacak. ama her uyenin goruslerini gormek isterim . Bu konu da ne dusunuyorlar? Cunku onemli bir konu . Mutlaka herkesin bir bundan sonra ulasamicagi bir ailesi vardir
Onemsediginiz icin tesekkurler , hayir almiyorum . Kendi kendime atlatmayi dusunuyorum .psikolojik destek alıyor musunuz? acınız var evet anlıyorum ama 3 aydır hala normal hayata adapte olamamışsınız.bu daha uzun vadeye yayılırsa psikolojinizi temelli bozar.hayat ne olursa olsun kalanlar için devam ediyor.dikkatli olun.
Bence mesaj veriyordu size iste..birebir rakam vermesi de bunu gösteriyor..çok ilginç tabi ki bunu mantıkla açıklamak imkansız ama oluyor iste bunlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?