- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.577
- 448
Hayır olsa daha ne isterim . Yani o da ailesi de ayni şehir de değiliz
internetten tanışmadınız dimi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır olsa daha ne isterim . Yani o da ailesi de ayni şehir de değiliz
Zorla evlendirmez ler ama baskı oluyor tabi. Yuz egmeler falan. Senin ailen Benim annem ve babam kadar zor değildir kesinlikle. Simdi ne desem anlatamam. Hayırlısı. Allah herkezin gönlüne göre versin.
Doğru güzel fikir özellikle beğenmemek. Ama nerelisin deyince anlarlar. Ora sıkıntıBir arkadaşının tanıdığı gibi görücü olarak gelsinler işler o zaman daha kolay olur..
Hatta ilk başta beğenmemiş gibi yaparsın,sonra beğendim deyip evet dersin..
Belkide aileni ikna etmenin yolu bunlardır.
Benim ki de tam tersi iste severek evlenme sıkıntıBırak yüz eğsinler , senin mutluluğundan daha mı önemli? Benim babamda çok zor bir adamdı emin ol. Tabi görücü usulü evlendirmeyi hiç düşünmezdi o ayrı ama genel olarak çok zordu. Hayırlı bir iş olduğu için Allah yardım eder.
Benim yaşımdaki bi arkadaşı ciddiye alacaklarını sanmıyorum. Benim söylediğimi anlarlar. Yaşca da büyük biri olması lazim. Amaann ne zor derdim var demi.![]()
Olursa öyle olur zaten.Ya senin de ne istediğin belli değil. Yaşı senle aynı olan biri olmasın o zaman, derdini anlatabilceğin senden büyük bi teyzen ablan herneyse öyle bi kadın olsun.
19 yaşındayımKaç yaşındasın sen,20 filan herhalde değilmi.
Benim ki de tam tersi iste severek evlenme sıkıntı
19 yaşındayım
Doğru. Bekler değil mi. Zaten senin hayalinde bisey bırakmayacağım. Elimden gelenin fazlasını yapacağım diyorevlenmek için acele etmeyin gelen insanları reddedin eğer o kişi sizi seviyorsa zaten bekler...
Simdi şöyle soyleyim. Üni şimdilik yok olursa da dıştan olur zaten. Dediğim gibi ailem çok muhafazakar. Çalışma durumu da olmaz. Öyle olunca mesela bir suru söyleyen görücü gelmek isteyen oluyor.Evlilik içinde yaşın daha çok küçük senin.
Okul durumun varmı peki...
Bende düşünüyorum ama bulamıyorum abla ya. Bizim aile kadar zorunu görmedim bu konudaYaşca büyük anlayışlı bir aile büyüğü,akrabanız yok mu? O size yardımcı olsa bu konuda. Görücü gibi gelmelerini sağlasa. Başka çare yok gibi.
Simdi şöyle soyleyim. Üni şimdilik yok olursa da dıştan olur zaten. Dediğim gibi ailem çok muhafazakar. Çalışma durumu da olmaz. Öyle olunca mesela bir suru söyleyen görücü gelmek isteyen oluyor.
Abla su an benimde sevdiğim olunca evlenmem diyemiyorum. Onu hic tanımasaydım derdim:) ne evliliği falan diye. Ama insan sevdiği ile geçirmek istiyor kalan omurunu. Ne zaman öleceğim is belli değil ki.Gelmek isteyen olurda evlilik için çok erken,önce bunu ailene anlatman lazım evladım..
Abla su an benimde sevdiğim olunca evlenmem diyemiyorum. Onu hic tanımasaydım derdim:) ne evliliği falan diye. Ama insan sevdiği ile geçirmek istiyor kalan omurunu. Ne zaman öleceğim is belli değil ki.