Ben bu konudan çıkıyrum. Çünkü bütün alternatifleri kapatmışsın. Pek inandırıcı da gelmedi doğrusu. Neyse... Size kolay gelsin.
İnşallah faketir diye temenni ediyorum..
Bu yorumu begendim ve katiliyorum. Escinsel olduguna dair mesajlasmasini kayit ettiyseniz onunla tehdit edebilirsiniz. Asiret ağlarina yayarsaniz vururlar babanizi zaar
Eşcinsel olduğunu sakladığı icin yıllardır bunları yapiyor olabilir mi acaba? kendisini eksik hissettigi icin siddete basvurup güçlüyüm imajı cizmeye calisiyordur belki. Keske bir psikiyatriste görünse çünkü belki kendi icinde üstesinden gelemeyip size boyle yanlis davraniyordur. Siddete egiliminin ustesinden belki doktorla birlikte gelinebilir ama herhalde babaniz yardim almayi kabul etmez bu konuda.
Eşcinsel olduğunu sakladığı icin yıllardır bunları yapiyor olabilir mi acaba? kendisini eksik hissettigi icin siddete basvurup güçlüyüm imajı cizmeye calisiyordur belki. Keske bir psikiyatriste görünse çünkü belki kendi icinde üstesinden gelemeyip size boyle yanlis davraniyordur. Siddete egiliminin ustesinden belki doktorla birlikte gelinebilir ama herhalde babaniz yardim almayi kabul etmez bu konuda.
Aynen öyle adamın arkasında iş adamı akrabaları,emniyet müdürü hakim savcı arkadaşları var. Nasıl biri olduğunu ortaya çıkarsak bizi tımarhaneye kapatır.
Tovbe estagfirullah ya.
Bu ne boyle.
Kardesim bi cikista yokki. Sadece meslegini eline aldigin vakit baska bi sehre tasinin diue bilirim.
Allah yardimciniz olsun