- 9 Mart 2017
- 534
- 351
- 33
Merhaba arkadaşlar biraz dertleşmeye ihtiyacım var, zira son zamanlarda engel olamadığım ve bunları hissettiğim içinde kendime kızdığım hislerim var. Kaynim yakında evleniyor,daha önceki konularında bahsetmiştim maddi olarak zor durumda olduğumuz halde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ama kv ve kp son zamanlarda yaptıkları üzmeye başladı. Nisan yapıldığından beri neredeyse her ay kızı ve ailesini yemeğe alıyorlar,kız geldiğinde ya da onlar gittiğinde hediyeler,çeyrekler havada uçuşuyor. Gerçi bizde elimiz boş gitmiyoruz zaten. Benim sorunuma gelecek olursak bu yapılanları gördükçe kendimi değersiz hissediyorum. Ben başka bir ildenim ve eşimle evlenirken olabildiğince iki tarafı zora sokmamak için uğraştık. Herseyi eşimle birlikte yaptık yani. Mesela geçen yaz ilk kez abim ve yengem bizi ziyarete geldi ama kv yemeğe falan çağırmadı.
Şimdi yeni geline ve ailesine yapılanları görünce sanırım kıskanıyorum ve bu durumdan hoşnut değilim. Yani böyle hissetmek istemiyorum. Elimden geldiğince olayların dışında durmaya çalışıyorum ama eşimin ailesi iç içe olmaya bayılıyor ve eşimde etkileniyor haliyle. Mesela bizimde yemeğe çağırmamiz gerektiğine dair laf çarpıtıyorlar. Halbuki ben onlardan önce eşime davet edelim demiştim. Ama kız gelince birde çeyrek takmaliymisiz. Bunu duyunca bende diğer eltimde davet etmekten vazgeçtik. Vs vs daha bir sürü gereksiz şey işte.
Beni kendime getirin ya
böyle olumsuz hisler duymakta istemiyorum
Şimdi yeni geline ve ailesine yapılanları görünce sanırım kıskanıyorum ve bu durumdan hoşnut değilim. Yani böyle hissetmek istemiyorum. Elimden geldiğince olayların dışında durmaya çalışıyorum ama eşimin ailesi iç içe olmaya bayılıyor ve eşimde etkileniyor haliyle. Mesela bizimde yemeğe çağırmamiz gerektiğine dair laf çarpıtıyorlar. Halbuki ben onlardan önce eşime davet edelim demiştim. Ama kız gelince birde çeyrek takmaliymisiz. Bunu duyunca bende diğer eltimde davet etmekten vazgeçtik. Vs vs daha bir sürü gereksiz şey işte.
Beni kendime getirin ya