benim sevgilimi ayartmaya çalışıcaklarını sanmıyorum ama olmasınıda istemezler eminim buna . yani evlenmemi vs yada ilşkimin sürmesini . çünkü onlara vakit ayıramıyorum bu nedendende olabilir .Kiskanclik canim baska bi aciklamasi yok. Benim de uni de mesela bana bakan erkekler oluyodu hani basta ilgisini belli etmek icin. Bi tane de yakin arkadasim vardi ve kiza ne zaman su cocuk bana bakiyo desem bi kac hafta falan sonra o cocuklar arkadasima bakmaya basliyordu. Basta tesaduftur yanlis anlamisimdir diye gecistiriyodum. Ama sonra ogrendim ki o kiz kiskancligindan bana bakan cocuklari nerde gorse gozunu dikiyormus boyle ayartmaya calisiyormus.
simdi cok samimi degilim unideki arkadaslarla. Ama ne zaman bana bakan bi cocuk var hslandigim biri var vs desem yuzleri dusuyor hemen bariz goruyorum yani. Ki bu basta bahsettigim kizin bir suru sevgilisi oldu yani crkin bi kiz da degil. Sevgilisi olup olmamayla alakasi yok canim. Kiskanc insan kiskanc insandir baska aciklamasi yok. Seni daha ustun goruyorlar cekemiyorlar demek ki.
evet nedense negatif etkiliyorlar işte . ortada anormal birşey olmasada biri birşey deyince etkileniyorum en yisi hiç konuşmamak .Kimseye fikrini sorma bu hayat senin, sevgili senin, üzülen sensin, mutlu olan yine sen olacaksın. Sormamana rağmen fikir belirten olursa "bu benim hayatım " dersin. Birilerinin lafıyla sevgiline karşı tavır değiştirme çünkü bu iyi bir izlenim uyandırmaz. İyi arkadaş olabilirsin, art niyetli de olmayabilirler ancak bu illede senin için en iyisini onlar bilecek anlamına gelmez.
En yakın arkadaşım sevgilimi tanımadığı halde ilişkime müdahale etmeye çalıştığı için ve beni negatif etkilediği için diyalogu kestim. Hiç pişman değilim. Aksine geç bile kalmışım.
benim sevgilimi ayartmaya çalışıcaklarını sanmıyorum ama olmasınıda istemezler eminim buna . yani evlenmemi vs yada ilşkimin sürmesini . çünkü onlara vakit ayıramıyorum bu nedendende olabilir .
bana eee kaç saattir otruyoruz niye aramıyor seni hala falan diyorlar . sanki her dakka araması gerek .adamın işi gücü var yani . durup durup olumsuzluk çıkarıyorlar . aa o zaten olmaz falan seni üzer aaldatır off yetti ya üzerse beni üzer sana ne oluyor yani sende üzüyorsun bu sözlerle beni sonuçta farkında değiller . madem çok biliyorlar niye hayatlarında kimse yok .Malesef bende de öyle 2 arkadaş var. 2 sinin ortak noktası düzgün bir ilişki içinde hiç olmamış olmaları anlatsan dert anlatmasan dert, yakında arkadaşız sen bana anlatmıyosun güvenmiyosun arkadaş değil miyiz biz diyorlar. Ben ilişkiyle ilgili olumsuzlukları paylaşmamaya karar vererek çözdüm en ufak şeyleri sen unutursun sevgilin telafi eder gönlün olur ama onların gönlü olmaz biriktirirler daha önce de şunları yapmıştı diye doldururlar. Çünkü gönül işlerini tam anlamıyla aktarmak mümkün olmuyor belki kendilerince haklılar ama önü arkası orda o an ki duygusal ortam karşındakiyle ilgili senin hissetiklerini bildiklerini anlayamıyorlar.
benim güzel giden bir ilişkimde olsa hep olumsuz yorumlarİşte tam da neden bu sanırım "sevgiline gösterdiğin ilgiyi bana göstermiyorsun " derler bana sözünü ettiğim arkadaşım "erkek düşkünü" dahi dedi hem de sevgilimin yanımda olduğunu bile bile neyse ki sevgilim onun sözüyle beni yargılayacak karakterde değildi.
benim güzel giden bir ilişkimde olsa hep olumsuz yorumlar
nedense benim mutlu olmam insanlara batıyor hepsi değil tabi bazıları böyle yapıyor .
bana eee kaç saattir otruyoruz niye aramıyor seni hala falan diyorlar . sanki her dakka araması gerek .adamın işi gücü var yani . durup durup olumsuzluk çıkarıyorlar . aa o zaten olmaz falan seni üzer aaldatır off yetti ya üzerse beni üzer sana ne oluyor yani sende üzüyorsun bu sözlerle beni sonuçta farkında değiller . madem çok biliyorlar niye hayatlarında kimse yok .[/QUOTE
Baya takıklarmış bana öyle söylemediler ama birlikteyken sevgilim mesaj atsa veya arasa yüzleri değişiyo onu görüyorum ne diyo benle olduğunu bilmiyo mu? Kontrol mü ediyo o çocuğun sorunu var diyebiliyolar. Hiç tatmin olmuyorlar demek ki
ya ilişkileri olmamış olursa olsun veya ne kadar yakın olursanız olun sonuçta böle yorum yapma hakları yok bence veya çok mu diyolar siz benim görmedim bişeyimi görüyosunuzda sürekli soruyonsunuz de bakalım bunu diyince ne dicekler acepne zaman sevgilim olsa bir kaç arkadaşım var hep olumsuz konuşuyorlar . bir erkek girdi mi hayatıma o seni üzer vs demeye başlıyorlar . sevgilimle tartışmama bile neden oldu bu yaklaşımları etkileniyorum ister istemez .sevgilimle tartıştık en sonunda . onların sözlerinden etkilenip adama patladım .daha öncede başka erkek arkadaşlarımla böyle oldu . yapmıcam kimseye kulak asmıcam diyorum yine etkileniyorum . çenemde büyük anlatmadan duramıyorum . durup duruken sevgilimle kavga ettim şimdi .üstüne düşüyor gibi oldum . gayet cool dururken . zaten sık görüşemiyoruz işlerden dolayı . insanların amacı ne anlamıyorum neden hep olumsuz .herkes böyle yapmıyor tabi iki kız arkadaşım var onlar hep olumsuz ..
engelle diyor yani lafa bak . ne yaptı çocuk bana engelleyecem onu . sanki saldırdı bana yani . ne tuhaf insanlar var .ya ilişkileri olmamış olursa olsun veya ne kadar yakın olursanız olun sonuçta böle yorum yapma hakları yok bence veya çok mu diyolar siz benim görmedim bişeyimi görüyosunuzda sürekli soruyonsunuz de bakalım bunu diyince ne dicekler acep
bitti dedim zaten herşey . ayrıldık . sayelerinde gerçekten ayrılcam çünküBence mesafe koy arana onlarla. Kesin çözüm bu.
bence onlarınki hayatına fullden karışmak ben rahatsız olsaydım eğer zaten ayrılırdım sizin sölemenize gerek yok başkalarının düşüncelerine değil birbirimizin sevgisi yeter bize de geçengelle diyor yani lafa bak . ne yaptı çocuk bana engelleyecem onu . sanki saldırdı bana yani . ne tuhaf insanlar var .
yok ayrıldım dedim artık . inşallah herşey güzel gider sonunda söylerim gerçeği şimdilik söylemicem .bence onlarınki hayatına fullden karışmak ben rahatsız olsaydım eğer zaten ayrılırdım sizin sölemenize gerek yok başkalarının düşüncelerine değil birbirimizin sevgisi yeter bize de geç
Sizde deseydiniz "aaa hamilelikte fazla iri olan bebekler,ilerde gerizekali oluyorlarmis. Bende onun icin beslenmeme dikkat ediyorum "Bence insanlar iyice gerizekalı oldu.
Dün hamile olduğumu gören komşum "5 aylık mı? Ne kadar küçük karnın var. Herhalde gelişmemiş bebek,ufak bi şey gibi. Ben 5 aylıkken kocamandı göbeğim,zaten kızım da çok iriydi"
Evet aynen bunları söyledi.
Ne kadar sinir bozucu. Suratına tekme atsaydınız. Hakim olamadım kendime, hamileyim ya, derdiniz :)Bence insanlar iyice gerizekalı oldu.
Dün hamile olduğumu gören komşum "5 aylık mı? Ne kadar küçük karnın var. Herhalde gelişmemiş bebek,ufak bi şey gibi. Ben 5 aylıkken kocamandı göbeğim,zaten kızım da çok iriydi"
Evet aynen bunları söyledi.
ne diyorsun sen ya ?ikili oynuyorsun bence. demekki sen o kızlara herşeyi anlatıyorsun konuşuyorsun ki sana bu fikirleri söyleyebiliyorlar. madem rahatsızsın onlara niye sizene? diyemiyorsun. içten içe kendini onlardan farklı görüyorsun ben buluyorum onlar bulamıyor ezikler ilişkiden ne anlar tavrı. ne bu? sen daha mı karakterli oldun şimdi
klavye delikanlısı olmayın başkalarının arkasından konuşmayın
burda anlattıklarınız olayların sadece bir kısmı. belkide kızlar haklı biz ne bilicez?
yürekli ol tüm bunları o kızların yüzüne söyle
ayhh onlar ezik ama gittim sevgilimle kavga ettim
valla komiksiniz gerçekten
madem bu kadar ilişki deneyiminiz var o zaman olgun davranın
sevgilinize de arkadaşlarınıza da
ayrıca birinin hayatına biri girmemesi eziklik değildir
doğru insanı bekler onu bulur
sevgili yarıştırmak hiç hoş değil
çok şükür bir sıkıntım karın ağrım yok. klavye delikanlısı da aynen sana deniyor. yüzlerini gülüp herşeyini paylaşıp üstüne arkadaşlarım deyip burda gıybetlerini yapman. sevgilileri yok diye bir şeyden anlamıyorlarsa gidip anlatma o zaman. hiç düşündün mü neden sevgiline patladığını? dürüst ol bence kendine. ister alın ister alınma. benim tepkim dışarda samimi olup burda onları eleştirmen. yüzlerine söyle sizin deneyiminiz yok bana akıl vermeyin de. burada çekiştirmenden iyidirne diyorsun sen ya ?
şu yoruma bak ben kime ezik dedim . evet bir insan erkekler hakkında herşeyi bildiğini iddia ederse bende sorarım madem senin niye ilişkin yok yada yürümüyor diye ?bu benim hakkım .
sevincimi paylaştım ben sadece . ikili oynuyorsun ne demek ?arkadaşımıza anlatmayacaksak kime anlatıcaz ..ben her defasında böyle yapıcaklarını bilemem . ezik falan da demedim . ama içten içe kıskanıp fesatlandıkları ortada .
hem kime ne ya üzülen ben değil miyim kime ne yani ne oluyor ?rahatsız olduğumu söyledim zaten canım . kimseyle sevgili yarıştırmıyorum benim sevdiğim insan bana özel geriside beni ilgilendirmiyor .
biraz kendine gel bence sen . böyle sert bir şekilde beni niye eleştiriyorsun anlamadım . neyse canım var seninde bir sıkıntın . benden çıkarma lütfen acısını . başka insanlara yorum yap . neyse karın ağrın burası değil yeri hadi işine canım . klavye delikanlısı senin gibilere deniyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?