Evet aslında bendeki problem bu galiba ben kendi içimde asamıyorum.Ben kendimi ezik eksik görüyorum. Ne kadar yok desem de o kötü düşünce içimde bi yerlerde o yüzden arkasında duramıyorm tam olarakSiz atanmış mesleği elinde olan, kendi parasını kazanan kimseye muhtaç olmayan yetişkin bir kadınsınız.
O teyze kimmiş ki sizi rezil edebiliyor. Neden hesap veriyorsunuz oğununuz ondan mı geliyor. Diyemediniz mi benim bedenimle ve kendi özgür irademle yaptığım birsey kimseyi ilgilendirmez, kimsenin haddi degil hesap sormak, sevabı da günahı da benim. Hayatım hakkında konuşup yorum yapmayın.
Siz bakire olmamayı kotu birsey olarak gördüğünüz icin bu duruma düştünüz. Eğer dik durup, kararlarınızın arkasında olduğunuzu gösterirseniz kimse kendinde size hesap sorma hakkını bulamaz.
Şimdi silkelenin ve kendinize gelin. Hayatınızı elalem ne der ne demiş diye geçirerek kendinize zindan etmeyin. Söylenenleri duymazdan gelin, ilgilenmeyin. O terbiyesiz kuzen icin pazartesi sabahı ilk iş, tehtid mesajları ile birlikte tehtid ve özel hayatı ifşa dan savciliga suç duyurusunda bulunun. Inanın ki yaşadığım için biliyorum kamu davasına dönüşüyor. Uzlaşma icin avukat aradığında onun gazeteye özür yazısı bile yazmasını isteyebilirsiniz. O sizinle uzlaşma icin iletişime geçtiğinde oyle hallere girecek ki resmen bundan keyif alacaksınız.
Babanıza gelince, hic bir aile evlatları karşısında kazanamaz diye guzel bir söz vardır. Bence ilk asama olarak tamamen kendinizi çekin. Bu tarz bir konu için evladını silen bir adama ölene kadar kirginliginizin gecmeyecegine dair cümleleri duymasını sağlayın. Mutlaka bir nokta da geri adımı o atacaktır. Eğer gerçekten de bu sekil de devam ederse, dik durun ve kendi bedeninizle ilgili doğal bir süreç için özür dilemeyin. Iyi gunler.
Dua edin. Buna ihtiyacım var. Çok teşekkür ediyorumCanım sen en doğrusunu yapmışsın yapmışsın hiç hiç üzülme babam da zamanla düzelir evet senşn için aşırı zorlu bir süreç diğer açtığın konuda da yanlış hatırlamıyorsam yorum yapmıştım kuzeninin oyuna gelme diye kendi ayaklarının üzerinde duran güçlü bir kadınsın sen şuan her şey çok yeni ama geçecek öyle düşün güzel günler olacağını düşün herkes hata yapar kullar içim değil midir hata sen tövbeni etmişsin dersini almışsın çok şükür yeni bir hataya kurban gitmedin et tırnaktan ayrılmaz inş bu n kısa zamanda barışırsın babanla dualarım seninle inş
Rica ederim.Evet bu mektup işi çok iyi gelecek. Bunu hiç düşünmemiştim içimde biriken herşeyi yazmak bana iyi gelecek. Size çok teşekkür ederim.
Bence bir psikologa giderek yardim alın. Bilmiyorum kaç yaşındasınız, ancak soyle düşünün. Geçmişten bu yana herkes seks yapıyor üremenin kanunu bu. Yemek yemek kadar doğal birsey. Tabi ki herkesin ahlak anlayışı dini görüşü farkli olabilir. Bazı insanlar evlilik öncesi cinsel ilişkiyi doğru bulmaz. Ama yetişkin ayakları üzerinde duran bir kadına kimsenin hesap sormaya hakkı yok.Evet aslında bendeki problem bu galiba ben kendi içimde asamıyorum.Ben kendimi ezik eksik görüyorum. Ne kadar yok desem de o kötü düşünce içimde bi yerlerde o yüzden arkasında duramıyorm tam olarak
Ben şahsen şöyle düşündüm, bunu kimseye kanıtlayamaz bekaret testi yapılmadıkça, pat diye nasıl inanmış ailen.. Hani baktın olay büyüyücek, bunun ameliyatı vs de oluyor Kendini kurtarmak adına böyle bi yola başvursaydın keşkehttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kuzenimin-ahlaksiz-teklifi.1137313/ öncelikle hayırlı akşamlar. Yine mi aynı konular demeyin çünkü karanlık bi kuyuda hapsolmuş gibi hissetmeme neden olan tek derdim bu benim. Becerebildiysem önceki konumu kopyaladım. Bütün olaylar burdan başlıyor. Kuzenimin bakire olmayışımi bilmesi ve tehdit etmesi üzerine başladı. Borcu için kredi çekip onunla evlenip 1 sene sonra ayrılacakmis benden. Sözde namusum böyle kurtulacak. Tabiki kabul etmedim. Eğer ararsan borcun olduğunu soylerim seni rezil ederim dedim. Korkmuyorum aileme de soyle istersen dedim. O benim birine söyleyeceğimi düşünmüş ki benden önce davranıp teyzeme bakire olmadığımı olayları farklı anlatmış. Teyzem beni arayıp rezil etti. Bende onun bana teklifini anlattım olaylar büyüdü. En son aileme kadar gitti konu. Babam istemiyor artık beni. Ben onu ne emeklerle büyüttüm. Beni 2 kuruşluk adamlara reklam etsin diye mi demiş. Benim öyle bi kızım onunda öyle bi babası yok demis. Annem gizli konusuyo benle onda da hep ağlamaklı zaten. 10 yıl sonra nerde olurum nasıl olurum bilmiyorum hiç bi hayalim yok bilinmezlik herşeyden zor. Buda mi dert diyorsunuz insanlar ölüyor hasta oluyor bunu da biliyorum. Ama bu duyguyu bastiramiyorum
Bence senin aileni silme vaktin gelmiş .Namus öyle bişey deil.Şimdi babana çok guzel yorum yapardımda boşver.Teyzende babanda çok garıp kuzenıne lugatımda dıyecek kelimen yok.https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kuzenimin-ahlaksiz-teklifi.1137313/ öncelikle hayırlı akşamlar. Yine mi aynı konular demeyin çünkü karanlık bi kuyuda hapsolmuş gibi hissetmeme neden olan tek derdim bu benim. Becerebildiysem önceki konumu kopyaladım. Bütün olaylar burdan başlıyor. Kuzenimin bakire olmayışımi bilmesi ve tehdit etmesi üzerine başladı. Borcu için kredi çekip onunla evlenip 1 sene sonra ayrılacakmis benden. Sözde namusum böyle kurtulacak. Tabiki kabul etmedim. Eğer ararsan borcun olduğunu soylerim seni rezil ederim dedim. Korkmuyorum aileme de soyle istersen dedim. O benim birine söyleyeceğimi düşünmüş ki benden önce davranıp teyzeme bakire olmadığımı olayları farklı anlatmış. Teyzem beni arayıp rezil etti. Bende onun bana teklifini anlattım olaylar büyüdü. En son aileme kadar gitti konu. Babam istemiyor artık beni. Ben onu ne emeklerle büyüttüm. Beni 2 kuruşluk adamlara reklam etsin diye mi demiş. Benim öyle bi kızım onunda öyle bi babası yok demis. Annem gizli konusuyo benle onda da hep ağlamaklı zaten. 10 yıl sonra nerde olurum nasıl olurum bilmiyorum hiç bi hayalim yok bilinmezlik herşeyden zor. Buda mi dert diyorsunuz insanlar ölüyor hasta oluyor bunu da biliyorum. Ama bu duyguyu bastiramiyorum
Eğer suçluluk duymanızın sebebi dini değerleriniz ise bunun hesabını soracak tek kişi Allahtır. Başka da kimseyi ilgilendirmez.Evet aslında bendeki problem bu galiba ben kendi içimde asamıyorum.Ben kendimi ezik eksik görüyorum. Ne kadar yok desem de o kötü düşünce içimde bi yerlerde o yüzden arkasında duramıyorm tam olarak
Kadınlar kulübünde okuduğum en haklı cümlelerden biri.Şerefli adam bulmak yerde altın bulmak gibi Allah'ım..
Burda yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama inşallah ceza almam.Ben oğlun beni tehdit ediyor dediğim de bak borcu varmış benden para istiyor dediğim de,Sen aklın sıra kendi o. Benim oğlum üstünden mi temizleyeceksin dedi. Annem aramış. Teyzemle kavga etmiş. Oğlu daha ne anlatmis bilmiyorum tam olarakKuzen zaten rezil
Babaniz fevri
Ama o teyzeye ne demeli ya o teyzeye?
Siddete karsiyim
Ama tam boyle sacini basini yolmalik bir kadinmis. Kendi cocugunun rezilliklerine bakmiyor da sizin bekaretiniz ona dert olmus. Pislik
Atandım, memurum. Hayatım boyunca hep korktum bu durumdan ve korktukca karşıma çıktı. İnsan korktuğunu yaşamadan ölmüyor galibaMerhaba,
Bence hemen silkelenin ve dik olarak ayağa kalkın. Kimse sizi böyle bir şey için tehdit edemez, kimse de size kötü insan muamelesi yapamaz.
Ben evlilik öncesi ilişkiye karşı biriyim dini değerlerimden dolayı ama ona rağmen size şunu söyleyebilirim ki bu insanla Allah arasında. Hangi insan ne diye karışabilir?! Sizin yaşadıklarınız sizi ilgilendirir, lütfen kendinizi üzgün veya çaresiz hissetmeyin.
Okuyor musunuz yoksa çalışıyor musunuz şu an bilmiyorum, hayatınıza dair güzel bir plan çizin ve o yolda dosdoğru ilerleyin.
Ve emin olun siz dik olunca kimse size bu konuda laf söyleyemeyecek bile. Korktuğunuzu fark ettikleri için üstünüze geliyorlar.
Evet nefret ediyorum. Beraber olduğum insan hayatında yolunda sözlü. Bide ben nelerle uğraşıyorum. Oysa suçsa ikimizindi. Aşksa ortaktı. Ama cezasıni ben ödüyorum. Dışlandim. Tecavüz edilmeye kalktılar. Yok deyince zaten yollusun bunları duydum. Kendimi kendime değersizlestirdiler.Eğer suçluluk duymanızın sebebi dini değerleriniz ise bunun hesabını soracak tek kişi Allahtır. Başka da kimseyi ilgilendirmez.
Eğer sebep toplum ahlakı ise bi düşünün lütfen, biz ahlaklı bi toplum muyuz ? Hangi toplum ahlakı ! Erkeğin cinselliği övünç meselesi olurken, kadının ki ahlak namus ile sorgulanan bi toplumda ne kadar doğru bi ahlak anlayışı olabilir ki ? Bizim toplum ahlakı dediğimiz şey ataerkil zihniyetin din, adet, töre gibi kavramları erkeğin çıkarları üzerine saptıraran, saçma sapan ikiyüzlü kurallardan ibaret.
Nasil bir sey dir bu ya sen kabul edip o itle evlenseydin dahami iyi olacaktı belliki sana göz koymus kuzeninhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kuzenimin-ahlaksiz-teklifi.1137313/ öncelikle hayırlı akşamlar. Yine mi aynı konular demeyin çünkü karanlık bi kuyuda hapsolmuş gibi hissetmeme neden olan tek derdim bu benim. Becerebildiysem önceki konumu kopyaladım. Bütün olaylar burdan başlıyor. Kuzenimin bakire olmayışımi bilmesi ve tehdit etmesi üzerine başladı. Borcu için kredi çekip onunla evlenip 1 sene sonra ayrılacakmis benden. Sözde namusum böyle kurtulacak. Tabiki kabul etmedim. Eğer ararsan borcun olduğunu soylerim seni rezil ederim dedim. Korkmuyorum aileme de soyle istersen dedim. O benim birine söyleyeceğimi düşünmüş ki benden önce davranıp teyzeme bakire olmadığımı olayları farklı anlatmış. Teyzem beni arayıp rezil etti. Bende onun bana teklifini anlattım olaylar büyüdü. En son aileme kadar gitti konu. Babam istemiyor artık beni. Ben onu ne emeklerle büyüttüm. Beni 2 kuruşluk adamlara reklam etsin diye mi demiş. Benim öyle bi kızım onunda öyle bi babası yok demis. Annem gizli konusuyo benle onda da hep ağlamaklı zaten. 10 yıl sonra nerde olurum nasıl olurum bilmiyorum hiç bi hayalim yok bilinmezlik herşeyden zor. Buda mi dert diyorsunuz insanlar ölüyor hasta oluyor bunu da biliyorum. Ama bu duyguyu bastiramiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?