- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
Belkide...Beni tanımayan birisi olsa belki bu kadar çok sinir olmıycaktım ama beni tanıyor işte.Elimde değil çok çabuk sinirlenen bir insanım ve gerçekten çok sinir bozucu konuşuyordu.Numaram boyle bir başkasında varken benim içim rahat etmez ki..:26:
Slm kızçeler....
sen onu umursanmazsan o seni tekrar arayamaz.. kasıtlı yapılmış bir olay seni germesiin... senin numaran bir çok arkadaşında var... sen numaranı değiştirince seni rahatsız eden kişi seni yine rahatsız etmeye devam edecek. o yüzden telefonlarına biraz sen bakma çalsın ver bir erkeğe o baksın... karşındaki artık cesaret edemesin. amaç huzursuz etmek zaten sen umursamazsan... sapık işde der geçersen hiç birşey olmaz... sen neden kendi numarandan feragat edeceksin ... sen hoşnut olduğundan değil umursamadığından numaranı değiştirme... hasta ruhlu insanla uğraşılmaz...
hoşgeldin hevuk... bende çıkacaktım geç oldu artık dükkanı kapatıp gideyim dedim... öpüyorum hevukcum
yarın sabah görüşürük... sizi seviyorum canlar ...
kizlar slm !
bugun ilk gunumdu is yerinde,, herkez cok iyi davrandi,,,
suan tek kaldim, icimi bi suphe sardi, cok aglamak istiyorum...
neoldum ben boyle ??
Yeni işin hayırlı olsun kızçem daha yenisin ya ondan boyle olmuşundur sen:) Biraz zaman geçsin düzelir :)
insallah gecer,,,ya beceremezsem hissi sardi icimi,, ne kadar kotu bi hiss... offffff. is bulmak bi dert, cocugun kresi bi dert, icimi saran suphe bi dert. offfff, kadin olmak ne kadar zor....:26:
hadi bakalım hevuğum,güzel haberlerini bekliyos....dua etcem senin için.Yarın ben yokum of kızlar ya hiç yoksunuz he yakalayamıyorum sizi
Biz tüp bebüke başlıycaz yine Rabbim inşallah bu sefer nasip eder
Fericentır da bu sefer başlıycaz Allahım mucizeni esirgeme Rabbim benden bu sefer
Garip bir his var içimde Ağlasemmı sevinsemmi bilemedim iyice odun oldum ben yav...
El bebek gül bebek gel bebek gelllllllllllllllllllllllllllll
Yarın ben yokum of kızlar ya hiç yoksunuz he yakalayamıyorum sizi
Biz tüp bebüke başlıycaz yine Rabbim inşallah bu sefer nasip eder
Fericentır da bu sefer başlıycaz Allahım mucizeni esirgeme Rabbim benden bu sefer
Garip bir his var içimde Ağlasemmı sevinsemmi bilemedim iyice odun oldum ben yav...
El bebek gül bebek gel bebek gelllllllllllllllllllllllllllll
saol canım ben anlamadım eşime sordum neden ... abla böyle dedim dediki o hep öyleymişte ben fark etmemişim dedi...ben tadilat yaptırdım kışın yardım etmediler..zaten kendi evlerinde yapmıyorlarki benimkinimi yapıcaklar gerçekten garip iyi niyrtliyimdir ama suistimal edilmek istemiyorum...devasal çöpleride kapıya koymuş ben içerdeydim eşim görmüş kapıda niye atmadınız benimi beklediniz demiş görümcem söyleniyodu kendi kendinecanım ben fikrimi söyleyim sakın kendini ezdirme yapma neden kendini kullandırıyorsunki ha dersenki kırmak istemiyorum o zaman sende kendini hiç yorma üstten yap temizmi değilmi anlamasın yani öylesine yap oda yaptığın işi beğenmesin seni bidaha çağırmasın
başa çıkılmaz onunla davlumbazın filtresi oluyo ya yapı yapıştı çıkmıyo bütün yağ sökücüyü döktüm üstüne banamısın demedi vallahi..sonra duruladım koydum..görümcem bu olmamış dedi elime verdi tekrar:44:yani kesinlikle kendini kullandırma uyanık ol çaktırmadan kırmadan işi oldur eğer yapmak istemiyorsan bştan savma yap 3 kez 5 kez sonra bıkarlar görmezden gel
aaaa sende o beğenmedi die tekrarmı temizledin yapma canımya olmadıysa kendi yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?