Ölümüne Geyik Topiği :-))

günaydın beynellllben iyi sayılırım ama şu gözümün şişi arttı ya halbuki dün ilaca başladım inmesi lazımdı ama artttı:26:
ya kör olursam ay ben çok takıntılıyım ya

günaydın kızlarr

ne derım bılıyomusun delımısın sen derım yardım etmek baska hızmetcı gıbı kullanlmak baska get canının kıymetını bıl ALLAH askına

cry canım kendi kullandırmak başka birşey buna izin verme bence kırmadan kendini kullandırmamanın yolu yokmu yani ben tanımıyorum görümceni neyi nasıl anlar huyu suyu nedir nasıl tepki verir aranızdaki diyolog nedir bilemem ama ne olursa olsun eğer kullanıldığını hissediyorsan bırak yapma bence misafirim ben ay yoruldum sen yap de mesela nasıl söylenir bilmiyorum ama kesinlikle kullandırma bir alıştırırsan öününü alamazsın daha büyük boyutlara gider ve yapmazsan daha büyük kırgınlıklar olur

benim elime teli tekrar tutuştursa göüzünün önünde çöpe atardım tabi elime tutuşturma yöntemine bağlı ellerin sabunluyken şurayı da halledermisin bende şu işi yapayım sana zahmet gibi cümleler varsa eyvallah da

günaydın canlar,,

herkesin kandili mübarek olsun allah yaptığımız bütün duaları harfiyen kabul etsin inşallah

inanmıyorum cryptıcım burdan anlamalıydın zati kullanmıs oldugunu,çok iyiniyetliyiz biz of ben de senin gibiyim hayır diyemiyorum ama demek gerekiyor bazen

fllocke

hani eskiden şu isminin altında yazan bişey vardı ya karışık dı biraz neydi o hatırlayamıyorum bi türlü

söylesene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…