Ölümüne Geyik Topiği :-))

bişey etmicem kız merak ettim aklıma geldi neydi ne yazıyodu diye ondan sordummm

valla bişey etmicem =))
latincedir.yeni mezun olmuş avukatlara verilen bir nasihattir.ama ben bunu kendime o kadar uygun buldum ki
bi gafletle atılan adım bende utanmakla sonuçlanıyor,ya da rezil olmakla!

okullar kapandı ya,ona göre herşeyin saati kaydı bizde...bu yüsden çok giremiyom eskisi gibi.
göğüs küçültme amelyatı hakkında çok bişey bilmem gari ama kulaktan dolma bilgiyle çok uzun süren bi işlem olmadığını biliyom...

ben küçük göğüslü olmaktan yakınayım sen büyük

allahn verdiği herşeye şükür ne ameliyatı yaaa

doğru flockem haklısın. ben de arastırıyorum şimdi tek endişem ilerde çocugun oldugunda süt kanallarına zarar gelirse emziremiyor olusunmus. dikkat ediyormus doktorlar ama yine endişe yaratıyor. yazın çok zor oluyor bu durum istediğimi giyemiyorum sırtım ve omzum ağrıyor

ben küçük göğüslü olmaktan yakınayım sen büyük

allahn verdiği herşeye şükür ne ameliyatı yaaa
ööle deme gulüm,çitten sırt ağırılarına ve hatta duruşunun eğiriliğine neden oluyo bu....sağlık problemi hakketten,hatta kambura bilem neden oluyo...

tuğçem fikir edin ama bence yaptırma....çocuğun olduğu zaman gider yaptırırsın.hamileyken tekrar büyüme ihtimali de var çünkü...bir de nolursa olsun o riski hep göz önünde bulundur bence.

tuğçem fikir edin ama bence yaptırma....çocuğun olduğu zaman gider yaptırırsın.hamileyken tekrar büyüme ihtimali de var çünkü...bir de nolursa olsun o riski hep göz önünde bulundur bence.

zaten hep onu düşündüğüm için olmadım bu zamana kadar. bakıyorum biraz arastırıyorum bakalım zaten Allaah korusun bunun yüzünden ilerde emziremezsem vicdan azabı yaparım kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…