yukarda üst kösede kontorl panelinin olduğu kösede en yukarısında - kare ve x varya sen baştakine basacaksın aşagıya incek tekrar açmak aşagıya tıklıycaksın en alta
yukarda üst kösede kontorl panelinin olduğu kösede en yukarısında - kare ve x varya sen baştakine basacaksın aşagıya incek tekrar açmak aşagıya tıklıycaksın en alta
zamanla ustalaşırsın bak burcuya...gayet relaks...ilahiii bunu banamı anlatmıştın.. Bacım onu biliyomda.. elim ayağıma dolaşıyo o anda görücekler diye o manada demiştim..
onun eksikliğini tamamladım ben,adam ii bi ressam diye hata yapmicak diye bi kaide yok ki...Flokce Avatarın harica ..Leonardo görse intahar ederdi o ayrı konu uu:98:
senin kıl olduğun çocuk tipi var mıdır burcum? hani bööle ortalığı mix yapan ya da hepten gıcık çocuk diye nitelediğimiz?
onun eksikliğini tamamladım ben,adam ii bi ressam diye hata yapmicak diye bi kaide yok ki...
unutmadan söyliim sonna laf karışır çıkar aklımdan, arkadaşlar yarın ben yokum, ve hafta sonu da ööle...aydın'a kaççam...biraz da efeler diyarını kolaçan ediim bakiim napıyo efelerimiz.
ilahiii bunu banamı anlatmıştın.. Bacım onu biliyomda.. elim ayağıma dolaşıyo o anda görücekler diye o manada demiştim..
ay onlarla olan dialoglarım başlı başına sit-com zati....olmamı var tabi kide ama çocuklar beni hem cok sever hemde cok korklar azarlarım kaşlarımıda çatar yuzlerine dik dik bakarım cocuk bana her baktığında kaşlarım çatık ve sinirli olurum dinlemezsede bağırırım zaten
gel burcum,efeler bekler o hal.....yaaaaa bana ne hani misafir gelcekti bu hafta sana
gel burcum,efeler bekler o hal.....
onnar ertelemek zorunda kaldılar,bizim de düne kadar bööle bi niyetimiz yoktu,birden atıldı ortaya fikir.'Gidek mi gari?' 'egidek gari...'olduk!!!yok kız ben değil sen demiştin ya eşim bu hafta da misafir var dedi diye onu diyorum
burcu sen de çok fenaymışsın yaa...ben bazen işyerinde insanların kucagında bebekleri felan şöle omuzlarına koyarlar olur ya ayyy ne tatlı sey felan derim annesi arkasını dönüp bebekle face to face olduğumda suratımı çirkinleştirir böğğğğğ felan yapırım canavar gibi ağlar korkar annesi bakıncada en şirin halıme nolduuu ki niye ağlıyosun sennn felan derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?