burcu sen de çok fenaymışsın yaa...
hah benim de bahsini ettiğim çocuk tipi bu işte...anne de sadece 'Yapma çocuuum.'la kain kalır,devamı yoktur mazallah manyağının psikolojisi filan bozulur sonna...napyım ama en sınır olduğum eve hayırlı olsuna gelıpte evimi geçmiş olsuna çevirecek biçimde dagıtan bembeyaz halılarıma birşeyler döken bagıran çagıran veletlere sinir oluyorummmm
şu safari avlarında kullanılan bayıltıcı iğneli tüfekler var ya,yemin ediyom bazen eve onlardan alasım geliyo.misafir gelir veleti olaydan o kadar kopmuştur ki düz duvara tırmanır resmen.anası da psikolojisi bozulmasın diye ses etmez.işte o vakit tüfeğim olsun isterdim.nişan al vur bayılt muhabbete devam...
enseden tutup masaya vursaydın kafasını!valla ben ööle yapardım...evet evet nende istiyorum annesi ay durmuyo sen kız diyincede fırsat bu fırsat gidene kadar azarlıyp canım senin yuzunden cocuk bana duşman olcak diyiorum yalandan.ama bazen hiç dinlemiyorlar bir kere işyerinde cocukı suratıma tukurdu bende ona tukurdum bırdaha turkurdu bende ona derken bu tukurdu balgam felan çıldırdım az lasın yere yatırıyordum gebeticektim
enseden tutup masaya vursaydın kafasını!valla ben ööle yapardım...
kız ben yazıyom yazıyom sen de ciğercinin kedisi gibi yalanıyon olmuyo ki...yemek ne var bugun kız karnım acıktı
bir de tam güzellik abidesi tipler vardır...tepsi gibi olur bunların kafaları ağız burun yamuk.bu velet kız ise annesi sankim çok şekermiş gibi pembeler giydirir prenses sıfatını layık görür buna.erkek ise onu bi de toplum içinde konuşturmaya gayret ederler.ağızından çıkan her zırvaya bi de gülerler.matah bişey dünyaya getirmiş gibi bi de sana dönüp ne kadar akıllı dimi derler...cvp vermemeyi tercih ediyom,tebessüm yeterli bence...
kız ben yazıyom yazıyom sen de ciğercinin kedisi gibi yalanıyon olmuyo ki...
bazıları hakketten öyle oluyo,fikir yürütmeden duramıyon.mümkün mertebe sevmemeye çalışıyom böylelerini ama bazen olmuyo,ufaksa bu daha anası bize geldiğinde ii bişey duymak istiyo tabi,ben de hiç yapmacık olamıyom ne yazık ki.ansızın suratım bi embesil gibi tebessüm oluşuyo yüzümde ve bişeyler demem gerektiğini annıyom 'Ayyy....'diyom ama devamı gelmiyo...olmuyo işte ne ediim?evet ya bende aynen sinir oluyorum bölelerine yakınımda olan samimi arkadasıma ayyy ne gıcık dimi şu çocuk hiç sevimli değilll derim
anası da yayıldıkça yayılır di mi sen soğuk terler dökerken...bide oraya buraya işeyen kusan çocuk tipleri vardır.ya da içicek birşey ikram etmissem anneside bardağı o canavar veledin eline vermisse ben gözlerimi çocuga hapseder ha döktü ha dökecek diye panik atak geçiririm.
olsun kız yaz banada fikir oluyo akşam için
tarhana çorbası,etli pırasa yemeği ve turşu...olsun kız yaz banada fikir oluyo akşam için
bazıları baştan kopmuş oldukları için seni görmüyorlar bile be mandalinam...kapıyı açıyon hoşgeldin beş gittine,çocuk arenaya girecek olan boğanın ahır kapısı açılmış gibi hurra non-stop action'la dalıyo içeri zati...çocukları çok severim her yaramazlıklarına güler geçerim ama bazı istisnalar varki kanı sevimsiz saygısız korkusuz arsız tipler hiç birşey yapmasalar bile başbaşa kaldığımız yada uygun bulduğum ilk fırsatta gözlerimi pörtletirim bi benden korkması gerektiğini önceden bi anlar ona göre davranır
bazıları baştan kopmuş oldukları için seni görmüyorlar bile be mandalinam...kapıyı açıyon hoşgeldin beş gittine,çocuk arenaya girecek olan boğanın ahır kapısı açılmış gibi hurra non-stop action'la dalıyo içeri zati...
onlarıda hallediyorum canım kesin daha önceden bir kuyruk acısı vardır benimle o veletin giremez öyle bir yerlerde kıstırmışımdır kesin annamden bizzat kendi üstümde öğrendiğim çimçirip yengeç parmağı gibi tutup bırakmadan şöyle saat yönünde 180 derece döndürme olayı yaşanmıştır sevimsiz veletlerle aramda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?