Ölümüne Geyik Topiği :-))

kelebeğim sorma ya...indim aşağıya 9-10 yaşlarında iki velet benimkininle dalga geçiyorlar. kızım da car car onlara laf yetiştiriyor ama nası olmuş,yanaklar al al sinirden.gittim yanlarına ve delikanlılık çağlarını görme gibi bi niyetleri varsa kızı rahat bırakmalarını söyledim. bi tane ukala 'Bırakmazsam nolur' dedi.burnunun dibine kadar girip yakasına yapıştım ve seni buraya gömerim!dedim.çocuk şok...ama bizimkine yaklaşmadı bi daha...

arkadaşım misafirim oldu yaramaz veletiyle birlikte bi rahat verdi iki laf edelim kahve içelim cır cır cır gözlerimi diktim gözlerine yaklaştım bana bak senin ağzına bu iki parmağımı takar buraya kadar yırtarım dedim (dudaklarının kenarından kulkalarına kadar gösterdim ) gidene kadar bana sert bakan oturduğu yerden kalkmayan ağzını açmayan çocuk geldi onun yerine

bayen arkadaşllarım ben kaçar evi toparlıcam malum 3 gündür yoktum bi duj alıcam kannımı doyurup öğlene bilemediniz ikindiye burdayım minareden atlarım sizleri kutlarım

süpersinnn çocuk bidaha düşünür artık küçük flockenin yanına gelirken bazıları hak ediyooo

ay bende bi açtım 2 bilidirim diyo bi kelebeğim ark olmak istemiş bide beğenildiniz diyince uçutum

ya mandalinam annıyom seni valla, bazı çocuklar sırf bunları yaşamak için doğmuşlar! içten içe msj. veriyor resmen 'gel beni boğ' diye...

kelebek sweedy tşk ederim ayyyyy

bayen arkadaşllarım ben kaçar evi toparlıcam malum 3 gündür yoktum bi duj alıcam kannımı doyurup öğlene bilemediniz ikindiye burdayım minareden atlarım sizleri kutlarım

hade bekliyoz bakalım bende şimdilik kaçıyom ikindiye doğru bende gelirim inşş öptümmm annem bende de accuk onunla ilgilenem gitgsin gelcem tekrar öpüldünüzz....

ay bende bi açtım 2 bilidirim diyo bi kelebeğim ark olmak istemiş bide beğenildiniz diyince uçutum

bende bendee

geçikme ikindiyi kıldıksonra bulamazsam seni namaz dualarına alırım he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…