Ölümüne Geyik Topiği :-))

hepiciğini istiyorummm
marketten meze alırım, tabağa döker kendim yaptım derim.
tam ay sonunda bişey beğenirsem alırım ona söylemem.ertesi gün giyerim,bu nerden çıktı diye sorarsa,o-hoooo günaydın,5yıllık şeyi daha yeni mi gördün derim. hep züğürt olduğumu söylerim ondan para alırım ve bunu bi yerde biriktiririm....

sanırım bütün kadınlar aynıyızzzz bende biyere gitmişssem ya da almışsam ooo sende hiç birşeyi hatırlamıyorsun hani şu zamanlar......... diye başlarım anlatmaya daha doğrusu yazmaya......

ütülü yeni pantolon veya gömlek sorduğunda eğer unutmussam askıda daha kurumadı ki bu evde nezaman cabuk kuruyo bilmiyomusun diye başlar ben uste cıkarımmm

sanırım bütün kadınlar aynıyızzzz bende biyere gitmişssem ya da almışsam ooo sende hiç birşeyi hatırlamıyorsun hani şu zamanlar......... diye başlarım anlatmaya daha doğrusu yazmaya......
zaten dinledikleri yok ki, laf olsun diye sorarlar....

ütülü yeni pantolon veya gömlek sorduğunda eğer unutmussam askıda daha kurumadı ki bu evde nezaman cabuk kuruyo bilmiyomusun diye başlar ben uste cıkarımmm
deli gibi çamaşır çıkarıyonuz,makina yetişmiyo artık size,diğer işleri yapmaktan ütüye vakit mi kalıyo sanki? (diğer iş de burda takılmak...)

allah biliyo ya, şu ütüden nefret ettiğim kadar hiç bi işden nefret etmem...herşey dört dörtlüktür ama ütü ufak bi erciyes eder hani...

Bende burdayımmm..ama size katılamıyom. .. Tam bişiy yazcam kapı çalıyor... Ekranı nasıl indirceğimi bilemiyom.. Bide pembe kalpli bir ekrann ..
Sonra ben boşkalınca kimsecikler kalmıyor burdaa :44:

kıss bunu bende yapıyodum da en sonunda bıktı adammm bigün gitmiş kurutma makinesi almış gelmiş eve hade bakem yine kurumasında görelim dedi

bu arada flockeyi niye kızı niye sinir etmişler ne demişler
saçma salak işler işte,bücür cüce gibi laflar etmişler kaydırağı işgal etmişler izin vermemişler bunun gibi şeyler...bizimkinin klasik bi tehdidi vardır geldiğimde onu söylüyordu:'Kaşlarını yırtarım senin aptal!'

yukarda üst kösede kontorl panelinin olduğu kösede en yukarısında - kare ve x varya sen baştakine basacaksın aşagıya incek tekrar açmak aşagıya tıklıycaksın en alta

çok tatlı ya seninki bende cadoloz bi kızım olsun istiyorummmm

geçen bu oturmuş resim yapıyo, gittim yanına napıyon kız dedim.sana resim yapıyorum dedi.resme baktım iki daire.bu daireleri 3 çizgi bağlıyo.anlam veremedim ve sorudum bu ne diye.kalemi bırakıp bana baktı:'Hani sen memişlerine takıyon ya şööle..onu yaptım .'dedi.....kızım sütyen çizmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…