marketten meze alırım, tabağa döker kendim yaptım derim.hepiciğini istiyorummm
marketten meze alırım, tabağa döker kendim yaptım derim.
tam ay sonunda bişey beğenirsem alırım ona söylemem.ertesi gün giyerim,bu nerden çıktı diye sorarsa,o-hoooo günaydın,5yıllık şeyi daha yeni mi gördün derim. hep züğürt olduğumu söylerim ondan para alırım ve bunu bi yerde biriktiririm....
zaten dinledikleri yok ki, laf olsun diye sorarlar....sanırım bütün kadınlar aynıyızzzz bende biyere gitmişssem ya da almışsam ooo sende hiç birşeyi hatırlamıyorsun hani şu zamanlar......... diye başlarım anlatmaya daha doğrusu yazmaya......
deli gibi çamaşır çıkarıyonuz,makina yetişmiyo artık size,diğer işleri yapmaktan ütüye vakit mi kalıyo sanki? (diğer iş de burda takılmak...)ütülü yeni pantolon veya gömlek sorduğunda eğer unutmussam askıda daha kurumadı ki bu evde nezaman cabuk kuruyo bilmiyomusun diye başlar ben uste cıkarımmm
deli gibi çamaşır çıkarıyonuz,makina yetişmiyo artık size,diğer işleri yapmaktan ütüye vakit mi kalıyo sanki? (diğer iş de burda takılmak...)
ütülü yeni pantolon veya gömlek sorduğunda eğer unutmussam askıda daha kurumadı ki bu evde nezaman cabuk kuruyo bilmiyomusun diye başlar ben uste cıkarımmm
saçma salak işler işte,bücür cüce gibi laflar etmişler kaydırağı işgal etmişler izin vermemişler bunun gibi şeyler...bizimkinin klasik bi tehdidi vardır geldiğimde onu söylüyordu:'Kaşlarını yırtarım senin aptal!'bu arada flockeyi niye kızı niye sinir etmişler ne demişler
saçma salak işler işte,bücür cüce gibi laflar etmişler kaydırağı işgal etmişler izin vermemişler bunun gibi şeyler...bizimkinin klasik bi tehdidi vardır geldiğimde onu söylüyordu:'Kaşlarını yırtarım senin aptal!'
hayırlısınla olur be burcum...ikisi de benim gözbebeğim ayırım yapmam ama ne yalan söyliim kızlar bi başka oluyo!çok tatlı ya seninki bende cadoloz bi kızım olsun istiyorummmm
kıss bunu bende yapıyodum da en sonunda bıktı adammm bigün gitmiş kurutma makinesi almış gelmiş eve hade bakem yine kurumasında görelim dedi
AMİNNNN daha çok yeni evliyiz ama bilmiş bı kız istiyorummm tabi once sağlıklı olsunhayırlısınla olur be burcum...ikisi de benim gözbebeğim ayırım yapmam ama ne yalan söyliim kızlar bi başka oluyo!
vayyy bunu alkışlarım işteebenimkide yanlışlıkla bok cukuruna düşsek ütülü pantolon yok evde ya der...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?