Ölümüne Geyik Topiği :-))

selam canlarım hepimizin kandili mübarek olsun. RABBİM hayırlı tüm dualarımızı kabul etsin...

bu arada 10 dk dır msj yazamadım noluyo ki bu siteye yine???

zaten hep onu düşündüğüm için olmadım bu zamana kadar. bakıyorum biraz arastırıyorum bakalım zaten Allaah korusun bunun yüzünden ilerde emziremezsem vicdan azabı yaparım kendime
tuğçem,ham olan sırt kasların için egzersiz araştırsana?sırtını güçlendirirsen ağırıların azalır böylece....

selam canlarım hepimizin kandili mübarek olsun. RABBİM hayırlı tüm dualarımızı kabul etsin...

bu arada 10 dk dır msj yazamadım noluyo ki bu siteye yine???
senin de kandilin kutlu olsun kelebeğim...
sitede var bi tuhaflık genem...bende de değişik sıkıntılar oluyo.

zaten hep onu düşündüğüm için olmadım bu zamana kadar. bakıyorum biraz arastırıyorum bakalım zaten Allaah korusun bunun yüzünden ilerde emziremezsem vicdan azabı yaparım kendime

canım bendede aynı sorun vardı sırtım dar göğüsler büyük 50 kiloydum evlendiğimde 75 beden büyük geliyodu düşün ama göğüsler 95 zor oluyodu sırtım berbat ağrıyo omuzlarım sürekli tutuk ama emzirebilmek için öyle bişey düşünmedim hiç bence düşünüyosn bile ilerisi için düşün çünkü emzirmek dünyadaki başka hiçbir lezzete keyfe değişilmeyecek kada müthiş bir duygu bu duyguyu tadmanı dilerim..

canımmm

haklısın kelebeğimm ondan da cesaret edemedim bu zamana kadar hayırlısı bakalım sadece ön arastırma yaptım:97:

hayırdır pariscim gözüne ne oldu geçmişi tam okuyamadım geçmiş olsun.. nazar mı değdğ doğum gününde yoksa....

paris,gözün nası oldu?
kötüiyice şişti sulanmaya başladı bide bulanık görüyorum hafifte ağrı var
hayırdır pariscim gözüne ne oldu geçmişi tam okuyamadım geçmiş olsun.. nazar mı değdğ doğum gününde yoksa....

he bacım nazar değdi heralde inanırım nazara çünkü birden çıktı hiç önceden geliyorum sinyalini vermedi ağrı sızı olmadı pat diye pörtledi

netsin deysesi üsten 2 diş daha patlattık onun acısı sancısı huysuzluğu derken düzlemeye başladık sizde ne var ne yok kaynana napıyor ?abiyle dalaşıyor mu tatilde?
oy yerim ben onu!
bizimkiler kedi köpek gibi....kaynanam habire stratejiler düşünüyo abisinin üstünde....iyicene zayıfladı fesatlıktan.
bu hafta sonu gidiyos biz de tatile...bi gram eşya toplamadım daha...başlasam iyi olcek ya hani,kızın eşyaları öldürüyo beni,ıncık mıncık ya...hakketten ben valizi indiriim artıkın ya

bende çok dolaşmışımdır mor gözle en sonunda babam bana çerçevsi mavi camlar mor gözlük almıştı hep onunla dolaşıyodum gözümün morlukları belli olmasın diee...

merabalar horantam miraç kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun

amiinnnn sweedy'm özledik kıs seni nerelerdesin başladınmı tekrar işe....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…