yok benimki iidir yaf,şu an hala konuşuyos telefonda...daha doğrusu arada bi ı-hı evet filan diyom sizinle yazışıyom.....aaa kaynanalar canlarım benim uuu çok severim kaynanaları o kadar ki çimiresim gelir onları
nerelerdesin sen? sesin soluğun çıkmıyo gari.
yok benimki iidir yaf,şu an hala konuşuyos telefonda...daha doğrusu arada bi ı-hı evet filan diyom sizinle yazışıyom.....
oy seninki tam bi kaynanatör herhal....adının kaynana olması yeterli kesin vardır biryerlerde birşeyler
aaa kaynanalar canlarım benim uuu çok severim kaynanaları o kadar ki çimiresim gelir onları
en ufak boşlukta zıpla buraya o vakit....elemanlarım habire gaçıp gaçıp duruyorlar....valla gülo senin açtığın konuları hep takip ediyom emme arada bişeyler yazabiliyorum,, çalışıyorum işteyim,,, rapor yazmaktan bilgisayara bakmaktan gözlem mahf oluvedi:2:
o çoktan getti de telefonda kayınvalidemle konuşuyom....
mobese gibiler demi?bakeem flocke ne ediyo,ollum sen git nöbeti ben devir alıyom...ne diyi oğlu gitti anası geldiiii basına
mobese gibiler demi?bakeem flocke ne ediyo,ollum sen git nöbeti ben devir alıyom...
iidir yaf,hoş kadındır vesselam...seninki nası gari?ivitttt aynen öleeee kaynanayla aran nasııı
iidir yaf,hoş kadındır vesselam...seninki nası gari?
hiç konuşma yok mu yane?iyi arada bı konusuruz obana kek yapıp gönderir bende ona aramızdaki muhabbet bu kadar
hiç konuşma yok mu yane?
ne biliim ööle bi görüntü geldi gözüme,karşılıklı kek takası yapıyonuz hiç konuşmadan...dedim ya arada bı konusuruz diye gızzzz
ne biliim ööle bi görüntü geldi gözüme,karşılıklı kek takası yapıyonuz hiç konuşmadan...
kız dermiyim hiç?onun yanında uslu uslu duruyom...kız kaynanan rzillik kitabı çıkaracağını biliyormu
kız dermiyim hiç?onun yanında uslu uslu duruyom...gelin-moduna geçiyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?