orta okul bitene kadar sanırım..zaten anneme hiç bir şey soramazdım çünki ayıptı bunları konuşmak şimdiki çocuklar daha şanslı iletişim açısından..adet dönemi ile ilgilide hiç bir fikrim yoktu...
kızım siz nerlerdesiniz yaaaaaa iki saattir forumda yazasınız die bekliom bir enerji patlaması yaşıodum vallahi geri kaçtı zaten grip oldum ateşim var oooof of 3 senedir grip olmamıştm ağırdan ağırdan gelio hergün dahada kötü oluyorum ffffffffff :2:
crycım profilime göz at ...
selam kızlarrr
ay gebelik topiklerini okumaktan hamile gibi hissettim kendümü
kızım siz nerlerdesiniz yaaaaaa iki saattir forumda yazasınız die bekliom bir enerji patlaması yaşıodum vallahi geri kaçtı zaten grip oldum ateşim var oooof of 3 senedir grip olmamıştm ağırdan ağırdan gelio hergün dahada kötü oluyorum ffffffffff :2:
canım limonu sık ılık suya içene bal koy... anında doping etkisi yapar...yarım limon sık...2-3 tatlı kaşığı bal... süper c vitamini... ölçüsünü değiştirebilirsin... ama bal çok faydalı limonda biliyorsun bol c vitamini var... ikisinin karışımı ve ılık su süper grip ilacı birde aspirin at...
ayyy inşallah canımmmmmmbüzde bakabülümüyüz????
canım benim inşallah yakında sende o topiklerden çıkmican =))
pariste bir gece kız senin avatarı izlemeye doyamadım haaa kızda tam bana benzio acık kırıtık
cimcimem sen ne yapıyorsun seni cilve topiğine gördüm en son...
abowwwwwwallahi herkes danıo ben netcem bilmiom aaa sen cilve topiğindeki bayan deelmiydin diolar kendimi haydar dümenin karı versiyonu gbin hissediom haydaari
sen barışta seninkiylen acıkda biz seni görelim anam cilve dopiiiinde
abowwwwwwallahi herkes danıo ben netcem bilmiom aaa sen cilve topiğindeki bayan deelmiydin diolar kendimi haydar dümenin karı versiyonu gbin hissediom haydaari
barıştım barıştım da ... ben öpüyorum diyorum yazdım kenara borcun birikti diyor... ne diyeceğimi şaşırıyorum... :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?