- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
canım nemlendiricin hangisi...
burcum ben dün kipadaydık diaderminin temizleme jelini gördüm ama almadım güzel bir şeye benziyordu nutricina indirimdeyken almıştımda 2 tane hep indirimdeyken alıyorum ikisini 15 almıştım kadınlar gününde...mesela banada nıvea hıc ıyı gelmez anında yuzum kırmızı nokta nokta olur benım cıldımde problem yasamadıgım urun dıadermine urunleri haass cıltler ıcın serisi tonık krem makyaj temizleme sütü
kızın biri konu açmış sabah çamaşırında bir iki damla kan görmüş kızlık zarımmı bozuldu diye soruyo:44:
geçenlerde burada okudum kk da okudum sanırım iş arkadaşıma dedim denemiş memnun kalmış 2 kapak gliserin 3 yada 4 kapak gül suyu 4 yada 5 damla çiçek yağı fısfıslı bir şisede karıştırıp yatmadan önce yüzüne sıkıp yatıyor sabah göznekler sıkılaşmış sivilceler yok ve cilt yumaşak olmuş şekilde uyanıyormuş
çiçek yağı derken bildiğimiz yemeklik yağ mı kuzuuuuu
yok aktarda ki karden markaymış
bi gecede böyle bi sonuç veriyosa mucize bişey ya
ilk sabah sonucu hissetmiş bugünde yüzünü elletti sıkılaştı dedi ben inceleme yapmadığım için anlamadım ama genel anlamda memnun yani
burcum ben dün kipadaydık diaderminin temizleme jelini gördüm ama almadım güzel bir şeye benziyordu nutricina indirimdeyken almıştımda 2 tane hep indirimdeyken alıyorum ikisini 15 almıştım kadınlar gününde...
canım orta bire giderken bir kız arkadaşım vardı otobüste bir adamın oturduğu yerden kalktığında oturursak hamile kalabileceyimizi söylemişti ve ben bayağı korkmuştum şimdi hamilemi kalıcam diyeilk okuduğumda güldüm ama sonra bende olsam pek bilgim olmasa yada daha küçük yaşlarda aynı korkuya kapılrdım sanırım dedim kendikendime
ya gülüm bi enine boyuna konuş arkadaşınlada iyice bi anla bende yapayım
benim gözeneklerimin acilen sıkışması lazım,,,
canım orta bire giderken bir kız arkadaşım vardı otobüste bir adamın oturduğu yerden kalktığında oturursak hamile kalabileceyimizi söylemişti ve ben bayağı korkmuştum şimdi hamilemi kalıcam diye
mandalinam ben kullnamam çünki cildim yağlı sayılır verdiğin tarif kuru ciltler için mükemmel bence içinde çiçek yağı varya zaten yıkıyorum cildimi diyelim on dakika sonra dokunuyorum yağlı...:44:canım ben anlamam gözeneklerden falan kız diyorki sıkılaştı ama öyle bir gecede değil cildim yumuşadı bir çok kremden daha güzel
orta okul bitene kadar sanırım..zaten anneme hiç bir şey soramazdım çünki ayıptı bunları konuşmak şimdiki çocuklar daha şanslı iletişim açısından..adet dönemi ile ilgilide hiç bir fikrim yoktu...süpermiş cry canım o yıllarda vardır herkesin anısı böyle
kimseye sormadınmı doğrumu diye ne kadar süre korktun
mandalinam ben kullnamam çünki cildim yağlı sayılır verdiğin tarif kuru ciltler için mükemmel bence içinde çiçek yağı varya zaten yıkıyorum cildimi diyelim on dakika sonra dokunuyorum yağlı...:44:
mandalinam cildim karma sanırım sorarsan iyi olur saol..hımm olabilir ama içinde yağ çok yok bir kaç damla gelsinde tekrar sorayım cildin ne senin diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?