Ölümüne Geyik Topiği :-))

tamamdır fırsadını buldumu yandın o vakit kızım sen kızıştrmışn öpüyom öpüyom denirmi zavallı jojuk ne hayaller kuruyodur şimdik yanında sen yoksun aaaa

tamamdır fırsadını buldumu yandın o vakit kızım sen kızıştrmışn öpüyom öpüyom denirmi zavallı jojuk ne hayaller kuruyodur şimdik yanında sen yoksun aaaa

dil alışkanlığı .çok kötü oluyor.. oda söylüyor ben üzerine düşmüyorum... birşey söylesem yanlış anlıyor...arada kaldım. baskı altında hissettim kendimi...

not: bir önceki halini kimse görmemiş olsun... baskı yazısını yazmamışım ...:86:

Son düzenleme:
sen yeterki ver (alışveriş paramı)kulun olayımmmm
bir dile bin yıl kölen olayımmmm
boynuna koynuna dolanayımmmm
mahşereee kadaaaaaar(birdaha küsene kadar)
akşam bu şarkıyı sööledim kocişe ama malesef sonu gelmedi ben gazi niyaaaazi
kendiside hamburger yemeyi tercih etmiş abowwwwwww benm yerime hamburger

notunu anlamadım gayrii bu oda parfümleride içime içime işliyor ufffffff sinir oldum

annemmm kıyamam güzel kıyafetler alcm deseydin

önceki mesajını görmemiştim ama notta anlatınca koptum gülmekten.

annemmm kıyamam güzel kıyafetler alcm deseydin

400lira para istedim anam işine gelmedi şimdi dediiini burda demiyimde konu kapatılmasın para biriktiriyodum 1 milyarı aşsın istiodum memlekete gdince biras kullandım geldim şimdi kocişin yakaya yapıştım nasıl koparsam die düşnüom ama adamcaas ameliyatlarımı yaptırıcak hoş hayrına yaptırıo çakaaaaal da neyseya başladım yne ikileme ama bşekilde alıcam o parayı

annemmm neler alcan kıss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…