hürremim gördüm canım çok hoşmuşsun benimde hayalimde sarışın bir bayan vardı ama masum bir güzelliğin var..ayrıca barışmanıza sevindim canım...bende koptum aradan zaman geçti ama düzelttim gerçi ama
bende göremedim sultanımı yaaaaaaaaa
tuğçem buradayım canımben bu cimcimenin kocasına acıyorum vallahi kadın herşeyi istiyo ev esteik alışveriş...cimcime kıs kocan zengin sanırım seninwawwww hatuna bak ya
hürremim gördüm canım çok hoşmuşsun benimde hayalimde sarışın bir bayan vardı ama masum bir güzelliğin var..ayrıca barışmanıza sevindim canım...
bende 76 kiloydum şimdi 50 ye düştün önceki kıyafetler olmuyo artık s beden oluyo sadece gardırop yenilemek çok pahalı bir şey...ayakkabılar çantalar hepsi çok pahalısexy sexy elbiseler çantalar ayakabılar gardrobu yenilicem 3 senedir ufaktan ufaktan alıyodum ama şimdi tümden yenilicem
tuğçem buradayım canımben bu cimcimenin kocasına acıyorum vallahi kadın herşeyi istiyo ev esteik alışveriş...cimcime kıs kocan zengin sanırım senin
libidomu diyorlar senin o yüksek cimcime genetik böyle şeyler ondan kanın kaynıyo hepkııırmıssı kurdeeleeee kör olllasssın eeeemine
kırmıssı kurdellleeee kör olllasın eeemine
indim diiireleeerine bilmem niiiireeeleeerine
kaytan bıyıııklaaarımııı süreeem nniiiireeleeeerine
ahey ahey aheyyyay hiç sevmesdim halay malay oyunnarını ama buna dayanamıom söyleye söylye bitiremiyom kanım kaynıo yaaaaaaa
kııırmıssı kurdeeleeee kör olllasssın eeeemine
kırmıssı kurdellleeee kör olllasın eeemine
indim diiireleeerine bilmem niiiireeeleeerine
kaytan bıyıııklaaarımııı süreeem nniiiireeleeeerine
ahey ahey aheyyyay hiç sevmesdim halay malay oyunnarını ama buna dayanamıom söyleye söylye bitiremiyom kanım kaynıo yaaaaaaa
saol tuğçem nasıl gidiyo hayatın...cryptıcım hos geldinvalla ben de öle düşünüom nazar değmesin mutluluklarına şanslı cimcimemiz
tuğçem buradayım canımben bu cimcimenin kocasına acıyorum vallahi kadın herşeyi istiyo ev esteik alışveriş...cimcime kıs kocan zengin sanırım senin
canım siz böyle mutlusunuz eşinle allah bozmasındeeel kıs ama burnu hep yukarlarda onun için hiç akmıo.evin tek oğlu bende tek gelin eeeeeeeee gelsin anam gelsin kebap valla isterse almasın bana sözü var nışannıyken ev alıp evlences diodu çakal yavrusu ben bde altınlarımı mehir olarak istedim bana karışamıo estedik olcem diom alışveriş yapcem diom ehliyet alcem diom ama bende karşılığını veriom o bendende şanslışu karakter tam bennik bende böyle kaş göz yapmayı çok severim haa
saol tuğçem nasıl gidiyo hayatın...
cryptıcım hos geldinvalla ben de öle düşünüom nazar değmesin mutluluklarına şanslı cimcimemiz
biliyorum canım yoruluyorsun cimcime gibi değilsin kız biraz canlan daha gençsin...iyi bitanemm koşutruma halinde idare ediyorum
cimcime kıs merak ettim seni resim koysanda görsek:26:
koyyımda nasıl koyyım dur hele düşünüom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?