kelebeğe ilet, izmire giderse hafta sonu,benim yerime sahilde çay içsin,manisada kalırsa söyle cofee corner'ın kahveleri çok ii....
flocke gaçıyo,ii bakın kendinize...SIKI DURUN EFELER,FLOCKE GELİYOOOO
olsun be annecim Onlarıda Allah yarttı deme öylebir de tam güzellik abidesi tipler vardır...tepsi gibi olur bunların kafaları ağız burun yamuk.bu velet kız ise annesi sankim çok şekermiş gibi pembeler giydirir prenses sıfatını layık görür buna.erkek ise onu bi de toplum içinde konuşturmaya gayret ederler.ağızından çıkan her zırvaya bi de gülerler.matah bişey dünyaya getirmiş gibi bi de sana dönüp ne kadar akıllı dimi derler...cvp vermemeyi tercih ediyom,tebessüm yeterli bence...
ay bu kocamda olan bi durum gelen durmayan bebeleri bi kjöşede cimciklerbu etini sıkma olayı bende de vardır çaktırmadan buküveririm
slm hhevuk-can geçmişe bakıodum anca gördüm slmını nasıl oldun cnm ya geçti mi ağrıların iileş bakem artıkkk...Slm kızlar slm kelebek :79:
hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzz
Hayatım öyle bir koşuşturmanın içerisindeyimki agrım var bide fazla giremedim Sen Annenlerdeydin dimi? Koşuşturmam olmasa özlerdim
naaber ne yapıyorsunuz nasıl gıdıyo hayat ayyy kızımın gelmesıne az kaldııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?