ay sorma ya nası diiceemi bilmiyom demicam herhal...anlatılcak gibi bi eser diil kieeee duymıcak mı kitabını imzalada verrr gelinin yazar oldu pırtttt yazıları yazıyo osuruk mubetti baş ucu romanı yazdı kadının haberi yokk
ay sorma ya nası diiceemi bilmiyom demicam herhal...anlatılcak gibi bi eser diil ki
bu rezaleti sır gibi saklamayı düşünüyom ondan,eşimi de tembihlicem sakın ağızından bişey kaçırma diye, 14 yıllık sakin gelin imajı yerle bir olur valla.hoş bi kaç arızalarımı gördü gerçi ama gerçek flockeyi oldukça sakin biliyo...eşin sölemesinn ya da kızın ağzından kaçırıyormuş babane annem pırttt anılarını yazdııı diyee
nası bi edebi değeri varsa,yazar bile rezil olcam diye açıklayamıyo kitabını
bu rezaleti sır gibi saklamayı düşünüyom ondan,eşimi de tembihlicem sakın ağızından bişey kaçırma diye, 14 yıllık sakin gelin imajı yerle bir olur valla.hoş bi kaç arızalarımı gördü gerçi ama gerçek flockeyi oldukça sakin biliyo...
kendimi onun yerine koyuyom...şahsen ben sokak terliklerimi ayağıma geçrdiğim gibi konu komşuya koşarak gururla anlatamazdım bizim gelin osuruktan bi kitap yazdı diye...evet evett ama bi kaynana gözünde rezillik ustası gelin imajı pekde hos olmasa gerek
kendimi onun yerine koyuyom...şahsen ben sokak terliklerimi ayağıma geçrdiğim gibi konu komşuya koşarak gururla anlatamazdım bizim gelin osuruktan bi kitap yazdı diye...
eltimin kafasına kaşık attım çok konuşuyo diyehangi arzalarına tanık oldu kızzzz
kendi adımı açıkliicam o vakit ama kayınvalidemin kitapçılarda filan işi olmaz.ortaya çıkarsa da ne edek itiraf.com da olduğu gibi açıklicas artık.bi dakka kendi adınla çıkarmıcanmı olurya kitapçıdan tanıdık felan görür söler 70 milyonumu tembihliycen kız yoksa
eltimin kafasına kaşık attım çok konuşuyo diye
muhabbet esnasında masanın üstüne konmuş iki sineği öldürdüm ahlaksızlar diye
cımbızla kadını kovaladım gel şu top sakalını yoliim diye
bunun gibi ufak tefek şeyler işte...
bu arada haftaya gönderiyom edebi eserimi...dua et burcum kabul edilsin...
kendi adımı açıkliicam o vakit ama kayınvalidemin kitapçılarda filan işi olmaz.ortaya çıkarsa da ne edek itiraf.com da olduğu gibi açıklicas artık.
pzt. hatırlat anlatırım vakaları...kadın da bazen dumur oluyo ama ne edek...çok iyi yaaa
burcum benim çıkmam gerek,yarın dediim gibi yokum,pzt. görüşürüz artıkın.
bu gerçekle yaşamayı öğrenmelisin anne...derim o zaman.kayınvalide görmez de eş dost görür söler ozmanda amaaannnn dersinnn
döncem kız pzt günü.efelere bi bakmam gerek,iiler mi hoşlar mı diyeyaaa ama seni çok özlerimmmmmm ağlarımmmm:2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?