Ölümüne Geyik Topiği :-))

nası bi edebi değeri varsa,yazar bile rezil olcam diye açıklayamıyo kitabını

eşin sölemesinn ya da kızın ağzından kaçırıyormuş babane annem pırttt anılarını yazdııı diyee
bu rezaleti sır gibi saklamayı düşünüyom ondan,eşimi de tembihlicem sakın ağızından bişey kaçırma diye, 14 yıllık sakin gelin imajı yerle bir olur valla.hoş bi kaç arızalarımı gördü gerçi ama gerçek flockeyi oldukça sakin biliyo...

hangi arzalarına tanık oldu kızzzz

evet evett ama bi kaynana gözünde rezillik ustası gelin imajı pekde hos olmasa gerek
kendimi onun yerine koyuyom...şahsen ben sokak terliklerimi ayağıma geçrdiğim gibi konu komşuya koşarak gururla anlatamazdım bizim gelin osuruktan bi kitap yazdı diye...

bi dakka kendi adınla çıkarmıcanmı olurya kitapçıdan tanıdık felan görür söler 70 milyonumu tembihliycen kız yoksa

kendimi onun yerine koyuyom...şahsen ben sokak terliklerimi ayağıma geçrdiğim gibi konu komşuya koşarak gururla anlatamazdım bizim gelin osuruktan bi kitap yazdı diye...

ama işte yaratıcılık diye buna derler osuruktan bi kitap çıkarmı işte çıktı ''benim gelin yaptı oldu'' der

Son düzenleme:
hangi arzalarına tanık oldu kızzzz
eltimin kafasına kaşık attım çok konuşuyo diye
muhabbet esnasında masanın üstüne konmuş iki sineği öldürdüm ahlaksızlar diye
cımbızla kadını kovaladım gel şu top sakalını yoliim diye
bunun gibi ufak tefek şeyler işte...

bi dakka kendi adınla çıkarmıcanmı olurya kitapçıdan tanıdık felan görür söler 70 milyonumu tembihliycen kız yoksa
kendi adımı açıkliicam o vakit ama kayınvalidemin kitapçılarda filan işi olmaz.ortaya çıkarsa da ne edek itiraf.com da olduğu gibi açıklicas artık.

bu arada haftaya gönderiyom edebi eserimi...dua et burcum kabul edilsin...

burcum benim çıkmam gerek,yarın dediim gibi yokum,pzt. görüşürüz artıkın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…