Ölümüne Geyik Topiği :-))

Günayydın kızlar.. Bugün haftanın son günü
Aslında çokk enerjk olmam gerek ama değilim.

Son düzenleme:
size sabah sabah başıma geleni yazayım camdan dışarı bakınıyorum yağmur altında koşuşuran insanlara dalıp gittim birden yan odanın camının önünde göbekli bir adam gözüme çarpti dikkatli baktım sanki röntgenliyor gibime geldi biraz izledim adamı adam dikmiş gözleri içeriye bakıyor aklıma hemen hastalar muayene olurken soyunuyor bayan girdi muayene olmak için perdeler açık unutuldu yada aralık kaldı buda röntgenliyor oldu pencereyi açtım avazım çıktığı kadar bağırmaya başladım güvenlik felan geldi sonunda durum anlaşıldı meğer adam yandaki doktorun kocasıymış

dün gece rüyamda bir sıkıstım bir sıkıstım anlatamam fellik fellik tuvalet arıyorum oraya bakıyorum yok buraya bakıyorum yok bir tuvalet buluyorum rezalet pis çıkıyorum bir yere gidiyorum kalablaık sokaklara cıkıyorum yok bütün tvaletler sır olmus bir yer buluyorum en sonunda oda bir yerin en ust katı merdiven yok duz biseyvar yukarı kaydırak gibi yukarı cıkanlar kayarak ınıyor ama çıkıs yok yaşlılar kayıyor felan en sonunda kaydırak gibi şeye tırmarak cıkıyorum orda yaşlı amca cıkmama yardım ediyor sonra karnımı doyuruyor benm beni muhtaç aç zannediyor yiyorum bi güzel ama tuvaet diye kalkıyorum sonrası yok iykide bulamamışım bulupta yapsaydım yatak göl olurdu bi uyandım okadar sıkışığım ki antamam

yaa sabah sabah adamı sapık yapmışsınn

ayy bu banada olur seni çok iyi anlıyorum gördüğün saçma rüya için kaybettiği zamana acıyor insan rüya izleyeceğin vakit gitsen helaya ohh mis gibi rüyalarla devaöm edecem ama yok illa bu rüyalar görülür insan bunları görürken sıkıştığınıda anlamıyor dimi

çogunlukla anlıyorum ama bazen anlamıyorum dun gibi mesela

Ayyy bu hep benimde başıma gelir.Her seferinde arar dururum ,bulduğumda ya başkaları görür olur, yapamam bir türlü..Diyorum bir gün tuvaleti bulup yapıcam kesin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…