Ölümüne Geyik Topiği :-))

rüyada çiş muhabbeti açılmışken ben hep ortalığa yaparım niyeyse hep büyük çişimi yaparım bide tuvalet görürsem hep içine düşerim

KIZLAR Aranızda rüya yorumlamayı bilen var mı??? ben bişeyin olmasını çok istiyorum çok dua ediyorum,, arasıra rüyamda olduğunu görüyorum?? rüyalar tersine çıkar diye bişey vardır o zamanda ya olmazsa diye korkuyorum,,,

evde olsam bende ole olurum kesin çok severim tv karsısında uyuklamayı ama canım şimdi kısır çekti şöle bol ekşili
pek beceremem ben kısırım hep sulu olur yakında bende başlıcam işe inş iple çekiyorum

ışık elçi diye bi kadın var onun tabirlerini araştır bi canım

slm kısçeler napıyosunuz bakalım pcde problem var düzeltmeye çalışıodum sabahtan beri hatta akşamdan beri (( şimdi düzeldi ve ben ollumu almaya gitmek zorundayım umarım akşamüstü grşrz...

pek beceremem ben kısırım hep sulu olur yakında bende başlıcam işe inş iple çekiyorum

ışık elçi diye bi kadın var onun tabirlerini araştır bi canım

ne iş yapcan bacım ben yapıyorum kısırı canım nasıl çeti eve gidince yapsam mi acep eşimde seviyor

rüyada çiş muhabbeti açılmışken ben hep ortalığa yaparım niyeyse hep büyük çişimi yaparım bide tuvalet görürsem hep içine düşerim

Büyük çiş..para demektir..keşke bende görsem ..hiç şaşmaz para gelir az çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…