Ayyy bu hep benimde başıma gelir.Her seferinde arar dururum ,bulduğumda ya başkaları görür olur, yapamam bir türlü..Diyorum bir gün tuvaleti bulup yapıcam kesin ...
kelebekim swedeym hani ikindiye geliyodunuz sizi kaçaklara siziiii
burcum kaçmışın nerelerdesinnnnn?????
geldimmm uykucu ne uykusu bu güzellik mi
hoşgeldin bilmiyorum ya hep uykum var hepppp bıraksalar gün boyu sınırsız uyurum ben:26:
pek beceremem ben kısırım hep sulu olur yakında bende başlıcam işe inş iple çekiyorumevde olsam bende ole olurum kesin çok severim tv karsısında uyuklamayı ama canım şimdi kısır çekti şöle bol ekşili
KIZLAR Aranızda rüya yorumlamayı bilen var mı??? ben bişeyin olmasını çok istiyorum çok dua ediyorum,, arasıra rüyamda olduğunu görüyorum?? rüyalar tersine çıkar diye bişey vardır o zamanda ya olmazsa diye korkuyorum,,,
pek beceremem ben kısırım hep sulu olur yakında bende başlıcam işe inş iple çekiyorum
ışık elçi diye bi kadın var onun tabirlerini araştır bi canım
slm kısçeler napıyosunuz bakalım pcde problem var düzeltmeye çalışıodum sabahtan beri hatta akşamdan beri(( şimdi düzeldi ve ben ollumu almaya gitmek zorundayım umarım akşamüstü grşrz...
KIZLAR Aranızda rüya yorumlamayı bilen var mı??? ben bişeyin olmasını çok istiyorum çok dua ediyorum,, arasıra rüyamda olduğunu görüyorum?? rüyalar tersine çıkar diye bişey vardır o zamanda ya olmazsa diye korkuyorum,,,
ben her qördüğüm rüyayı ne istiyosam ona yorarım hey gidi...rüyayı neye yorarsan ona cıkar o yüzden herkese anlatma derim:2:anlat bakıyım ne gördünnn:26:
ne iş yapcan bacım ben yapıyorum kısırı canım nasıl çeti eve gidince yapsam mi acep eşimde seviyor
kimseler yok gene gidiymde aç karnımı doyurayım
rüyada çiş muhabbeti açılmışken ben hep ortalığa yaparım niyeyse hep büyük çişimi yaparım bide tuvalet görürsem hep içine düşerim
Büyük çiş..para demektir..keşke bende görsem ..hiç şaşmaz para gelir az çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?