Kelebeğim benim misafirim gelicek ya naapsam acaba
Yengemler gelicek biri ilk kez diğeri 3 kez
Mantı aldırdım eşime el yapmı
OLarmı pastada aldırcam ama kendim mi bişeler yapsam bilemedim acayip üşeniyorum ama ya ne olabilir...
salata tarzı şeyler daha pratik olabilir
yoğurtlu mayonezli makarna salatası
kısır
patates salatası
garnitürlü arpa şehriye salatası
aklıma pratik olarak bunlar geldi kuzucum....
Anladı hatasını sanırım
Kızdınmı bana diyo bide Artık kızmıyorum bile sana kızmaya değicek bir insan degilsin dedim yetti ona sanırım..
Ozaman salata yapim bide kek yapsam yeterli olur aslında döktürürrdüm ama havamda değilim canım sıkkın
Börekte yaparım belkim bukadar yeter....
kaytarmak yok hade bakem
Ben hatırladım bikerem tamammı
Bir güzel giyindim küveti doldurdum yerede gül yapraklarıyla kocaman kalp yaptım notlar yazdım her kşeye aynaya
rujla yazı yazdım mumlar yaktım
eşim içeri girdi aa ne güzel olmuşsun sen dedi sonra banyoya gitti burayı napptın yaa banyo yapcaktım ben diyo öküz
Yap küvet dolu dedim hatırlamadın dimi dedim neyiii diyo bugün ne sence diyip elbisemi çıkardım ve küstüm özür dileeme filan da yok
Son paramla aldığım pastayı oturdum yedim sinirden oda rahatça uyudu
yok mandişim gitti annem evine de dün misafirim vardı yemeğede kaldılar ondan uğrayamadım ...
ee siz neler yapıyorsunuz dert topiklerine devam mı walla bu flockenmin yokluğunda bende kendimi yemek tarifi ve dert topiklerinin içerisinde buldum okumadığım topik kalmadı nerdeyse......
gızlar nediyonuz sevgi pıtırcakları gibi,, benide seviyonuz mu,,,,
Allah kavuştursun annecinle seni kepelek kısa zamanda
yok mandişim annemle zati aynı şehirde oturuyoruz o gezmeye gitmişti rizeye akrabaların yanına
15 gündür yoktu ben anacuğumdan çok ayrı kalmuşluğum olmadığı için özlüyorum en uzun 1 ay görmedim annemi o da umreye gittiği zaman işte bide bu defa 15 gün benim için uzun bir süre....
hımmm iyiymiş ozaman Allah ayırmasın kepeleğim
benim annemde aynı şehirde Allaha şükür şimdi anneme yürüme mesafesinde eve taşınıyorum artık her gün görürüm
rabbim kimseyi ayırmasın anacuğundan...
çok iyi mandişim ne güzel annene yakın olmak iyi olacaktır eminim...
çok sevindim
hayırlısıyla taşın inş...
amin canım amin inşallah
kaybetmeden değerini anlamıyoruz ama Allah onları eksik etmesin hayatımızdan
rabbim kimseyi ayırmasın anacuğundan...
çok iyi mandişim ne güzel annene yakın olmak iyi olacaktır eminim...
çok sevindim
hayırlısıyla taşın inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?