Ölümüne Geyik Topiği :-))

salata tarzı şeyler daha pratik olabilir

yoğurtlu mayonezli makarna salatası

kısır

patates salatası

garnitürlü arpa şehriye salatası

aklıma pratik olarak bunlar geldi kuzucum....

salata tarzı şeyler daha pratik olabilir

yoğurtlu mayonezli makarna salatası

kısır

patates salatası

garnitürlü arpa şehriye salatası

aklıma pratik olarak bunlar geldi kuzucum....

Ozaman salata yapim bide kek yapsam yeterli olur aslında döktürürrdüm ama havamda değilim canım sıkkın
Börekte yaparım belkim bukadar yeter....

Anladı hatasını sanırım
Kızdınmı bana diyo bide Artık kızmıyorum bile sana kızmaya değicek bir insan degilsin dedim yetti ona sanırım..

boşver canım ciğerim olur böyle şeyler bizimde ikinci evlilik yıldönümümüzdü seçimler olmuştu 3 kasımda sonuçları öğrenmek için eve bir girişi vardı bende harika bir sofra kurmuşum giyinmiş hazırlanmış onu bekliyorum eve bir hışımla geldi

""çabuk çabuk aç tvyi sofrayı getir çekil çekil üstümü değiştireyim..""

görende sanki kendi başbakan seçilecek...

nasıl sinir olmuştum ama alıştım artık ne yapalım woddy bizim kocişler...

kaytarmak yok hade bakem

kaytarmak değil kuzum çookkk işim var çokk

yapma be hevukum erkekler bu konuda zaten bayanlardan daha az önemserler ki sen bayan halinle son anda telefon hatırlatmasıyla anımsadım eşin ne yapsın hani sen günlerce hazırlanmış olsan hissederdi en azından o da bir şeyler yapardı huzurunu bozma canım benim

kepeleğim evet yaaa artık döndüm son durum ne oldu diye bakınıyorum barışan varmı konuya yorumlarda değişiklik varmı yedim kafayı akşama gidip eşime dalıyorum bak aldatırsan .... bak şöyle yaparsan ......

Allah kavuştursun annecinle seni kepelek kısa zamanda

Allah kavuştursun annecinle seni kepelek kısa zamanda

yok mandişim annemle zati aynı şehirde oturuyoruz o gezmeye gitmişti rizeye akrabaların yanına

15 gündür yoktu ben anacuğumdan çok ayrı kalmuşluğum olmadığı için özlüyorum en uzun 1 ay görmedim annemi o da umreye gittiği zaman işte bide bu defa 15 gün benim için uzun bir süre....

evlendikten sonra ilk doğum günüm arkadaşlarım kahvaltıya geldi ve ben sabahın köründe kalkıp kahvaltı sofrası hazırladım eşimin süprizi buydu ama sorun değil ben daha bir odunum hiç birşeyi hatırlamam

hımmm iyiymiş ozaman Allah ayırmasın kepeleğim
benim annemde aynı şehirde Allaha şükür şimdi anneme yürüme mesafesinde eve taşınıyorum artık her gün görürüm

hımmm iyiymiş ozaman Allah ayırmasın kepeleğim
benim annemde aynı şehirde Allaha şükür şimdi anneme yürüme mesafesinde eve taşınıyorum artık her gün görürüm

rabbim kimseyi ayırmasın anacuğundan...

çok iyi mandişim ne güzel annene yakın olmak iyi olacaktır eminim...

çok sevindim

hayırlısıyla taşın inş...

Her mevsim aşk yaşanmıyor
Bulunmuyor anlam
Durdu dünya
Durdu zaman
Ne mümkün nefes almak
Ne seyretmek şehri
İstanbul duman duman
Gel diyorsun nasıl geleyim
Sev diyorsun nasıl seveyim
Nasıl dayanırsan dayan yüreğim
Dayan dayan eriyor buzlar yüreğim dayan
Dayan dayan İstanbul duman duman
Dayan sevgilim dayan bitecek bu imtihan
Karşıda bir yerde
İstanbul şehrinde
Gözükmüyor etraf
Uyuyor musun
Haberim yok kimseden
Mahsur kaldım sende
Eriyor karlar
Görüyor musun
Sev diyorsun nasıl seveyim
Nasıl dayanırsan dayan yüreğim
Dayan dayan eriyor buzlar yüreğim dayan
Dayan sevgilim dayan bitecek bu imtihan

amin canım amin inşallah

kaybetmeden değerini anlamıyoruz ama Allah onları eksik etmesin hayatımızdan

Amin mandişim amin.. alllah Ailemizin ve sevdiklerimizin eksikliğini göstermesin...

rabbim kimseyi ayırmasın anacuğundan...

çok iyi mandişim ne güzel annene yakın olmak iyi olacaktır eminim...

çok sevindim

hayırlısıyla taşın inş...

doğru söyleidn kelebeğim...

bayanlar 2 gündür giremedim siteye saffalar ilerlemiş ne güzel azıcık hareket gelmiş..

Ben de geldim, çok fena sıkılıyorum. Buralara geleli 1 yıl oldu ama komşu yok komşu... Eve gelip gitmeler yok millet kapının önünde oturuyor ve muhabbetten anladıkları dedikodu... Naapsak ki...

Nerdesin ki canım sen?
Kurslara filan gitsen çevre edinirsin mahalle arası komşuluk öle oluyo malesef..

Pendik Kartal arası bir yerde oturuyorum. Evlenmeden gitmediğim kurs kalmadı ki :) Şimdi bi kaç kurs var istediğim ama heryer yaz döneminde. Sıkıldım iyice...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…