Ölümüne Geyik Topiği :-))

Bana gel oturmaya Bende yanlızım
Akrabalarım filan var ama pek grüşmüyorum bende o civarlardayım
Ben 2 sene üst üste ismeke yazıldım bi almadılar kursa artık yazılmıyorumda evde oturuyorum kös kös...

Geliyim:) Çayı ocağa koy :) Bu arada evet ismekin sorunu var bu konuda sanırım tanıdıklara öncelik veriliyor. Mesela bana bir kursa giden aynı dönem gidemez denmişti ama ben gidenleri biliyorum.

pariiiiisssss

nerdesin sen bakayım bi haber vermeden gittin kaç gündür yoksun,,,
canım yaaa valla tatilde geldi hep aklıma bi hoşçakal bile ddemedim arkidişlerime diye düşündüm durdum aceleyle çıktım o gün işyerinden unutmuş gitmişim
barissssssss annemmmm hoşeldin nasıl geçti tatil canım özledik valla

hoşbuldum kuşumm tatil çok güzeldi yaaa hiç gelmek istemedim
ama kaçınılmaz sonn cuma sendorumu var bugün bendeee:95::95::95:
Allahtan 2 gün yine tatill:86:

şu nette sorun oluyor giremiyorum bir türlü takılıp kalıyor
mandişim tekrar hoş bulduk

kızlar akşam tarkan konseri vardı... tek kelimeyle muhteşemdiiii... doyasıya şarkı söyledik ... nasıl bir çoşkuydu nasıl bir insan seliydi görmeliydiniz... çok kalabalıkdı her tarkan konseri gibi... tarkan aralıksız şarkı söyledi.. 3 kere mola verdi ama mola vermesi bile hissedilmedi... 2 saat sahnede kaldı... çok güzeldi yaaa

eğlendiğine sevindim suskun 2 saat az kalmış biraz daha dursaymış ya sevgilinlemi gittin

eğlendiğine sevindim suskun 2 saat az kalmış biraz daha dursaymış ya sevgilinlemi gittin
ondan önce manga vardı 1 saat kaldı sonra tarkan 10 gibi sahne aldı ...

malesef sevgilim uzaklarda ... halen ailesinin yanında ramazanda da orda kalacak... bayramdan sonra görüşücez.. annesinin rahatsızlığıyla ilgileniyor.. özledim ama görüşemiyoruz son haftalarda...

kuzenimle gittim konsere..

hımm olsun canım özlem iyidir

sanırım orada çalışıyor tatillerinde yanına geliyor

tünaydın kısçeler ....

elektriklerim kesikti sabahtan beriii....

yeni geldi... eee neler yapıyorsunuz bakalımm....

hoşbuldum kuzucum yine sen mi bekliyorsun topiciğimizi....

flockeme söyleyek gelince sana maaş versin.... 50kr yeter herhalde...

yine beni bekçi bıraktınız arada ce e yapan oluyor bende onları bekliyorum

flocke cimri ya hayatta maaş vermez hele 50 kuruş gibi büyük bir parayı hayatta vermez sen aylardır merdiven altında çalışıyorsun binbir emekle verdimi maaş vermez işte pinti flocke

:18::18::18::18::18:kızzz flockem duymasın işimizden de olcez bak sonra....

:18::18::18::18::18:kızzz flockem duymasın işimizden de olcez bak sonra....

bir yıldır yok
bıraktı gitti bizi ardından herkez gitti topikte sinek avlıyoruz hep flocke yüznden bir gelip cee bile demedi nereden duycak unuttu bizi unuttu

artık gelmez flocke

hem ikimiz konuşuyoruz sen söylemezsen duymaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…