Ölümüne Geyik Topiği :-))

kızlar bişey soracağım sizler evde yokken yani işteyken falan kayınvalideniz gelip sizde kaldığı olurmu 3-5 gün kadar falan:44: ve normalmidir gelip kalması

kızlar bişey soracağım sizler evde yokken yani işteyken falan kayınvalideniz gelip sizde kaldığı olurmu 3-5 gün kadar falan:44: ve normalmidir gelip kalması

ben evli değilim parisim ama eğer kayınvaliden seni seviyosa senin evinide benimsemişse bence kalması çok normal,,,, gibi,,,

kızlar şimdiden hepinize hayırlı ramaznlar diliyorum,,,,

allah ibadetlerimizi kabul etsin inşallah,,, =))

ben çalışmıyorum ama ben yokken gelip kalmaları hiç hoşuma gitmiyor...ben doğuma gittim herkes doluşmuş çok sinir olmuştum....

izlemediğim için yorum yapamıycam

neyse el sıkışalaım anlaşalım flockenin arkasından ettiğimiz dedikoduları ikimizden başka kimse duymayacak diye anlaşalım

tmm kuzucum hade anlaşak o zaman

ama sen evdesin dimi yani en azından akşamları evinde olacaksın... bu olabilir de beni demek istediğim sen hiç evde yokken gelip kalması içindi...

kızlar şimdiden hepinize hayırlı ramaznlar diliyorum,,,,

allah ibadetlerimizi kabul etsin inşallah,,, =))
Amin canım inşallah
ben evli değilim parisim ama eğer kayınvaliden seni seviyosa senin evinide benimsemişse bence kalması çok normal,,,, gibi,,,
beni seviyoda ben sevmiyom yatılı misafirliği
ben çalışmıyorum ama ben yokken gelip kalmaları hiç hoşuma gitmiyor...ben doğuma gittim herkes doluşmuş çok sinir olmuştum....

aynen nefret ediyorum ya hiç haz etmem ben yokken evimde birinin olmasından.. bakalım eşimin teyzesiyle aynı sitedeyiz banamı gelirler orayamı giderler üf yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…