iki kişinin bildiği sır değildir mandişim ona göre....
çok zor olsada alırım elime kitabı kitap okurum yada el işi yaparım dantel veya örgü
radyo dinlerim... okey oynarım... tavla oynarım...
kelebekkkkkkkkkkkk sakın beni ispiyonlama inkar ederim derim ki onları ben demedim kelebek dedi
cıksss ben seni ispiyonlamam sen beni ispiyonlamadığın sürece.....
bilmemki ne yapsam yaa kelebek tehtid de ettin şimdi
cıkssss ben tehtid etmemm olacakları söylerimmmm
hımmm
o zaman derim ki flockeye bak flocke kelebek olacakları söyledi mecbur kaldım masumum
üff çok iftiracı oldum gibi hissettim çaktırmayım da
bende kendimi beyaz showdaki psikopat gibi hissettim
kızlar bişey soracağım sizler evde yokken yani işteyken falan kayınvalideniz gelip sizde kaldığı olurmu 3-5 gün kadar falan:44: ve normalmidir gelip kalması
kızlar bişey soracağım sizler evde yokken yani işteyken falan kayınvalideniz gelip sizde kaldığı olurmu 3-5 gün kadar falan:44: ve normalmidir gelip kalması
izlemediğim için yorum yapamıycam
neyse el sıkışalaım anlaşalım flockenin arkasından ettiğimiz dedikoduları ikimizden başka kimse duymayacak diye anlaşalım
ben çalışmıyorum ama ben yokken gelip kalmaları hiç hoşuma gitmiyor...ben doğuma gittim herkes doluşmuş çok sinir olmuştum....
tmm kuzucum hade anlaşak o zaman
kızlar şimdiden hepinize hayırlı ramaznlar diliyorum,,,,
allah ibadetlerimizi kabul etsin inşallah,,, =))
Amin canım inşallahkızlar şimdiden hepinize hayırlı ramaznlar diliyorum,,,,
allah ibadetlerimizi kabul etsin inşallah,,, =))
beni seviyoda ben sevmiyom yatılı misafirliğiben evli değilim parisim ama eğer kayınvaliden seni seviyosa senin evinide benimsemişse bence kalması çok normal,,,, gibi,,,
ben çalışmıyorum ama ben yokken gelip kalmaları hiç hoşuma gitmiyor...ben doğuma gittim herkes doluşmuş çok sinir olmuştum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?