Ölümüne Geyik Topiği :-))

ona yalandan değer vermek demeyelimde mandişim , huzursuzluk çıkmasın diye saygı göstermek diyelim... sonuçta eşimizin annesi vede her erkek malesef senin dediğin ayarı ayarlayamıyor sen benim anneme davranmazsan bende senin annene iyi davranmam diyen yığınla erkek var... oyun oynar gibi hayat yaşamaya çalışıyorlar...

ilahi kelebek insanlar açmı duracaktı evde yada doğumda senimi arayacaklardı evinde sarma sarabilirmiyiz diye sen yokken heleki doğumda evine gelen insan sorma ayrıntısı aklına gelirmi

peki sen iyi olsan bir iyi iki iyi karşılığında sinsi planlar nefretini anladığın hareketler davranışlar ne bileyim hissetmek gibi ne kadar süre iyi olurdun nereye kadar dayanabilirdin

şu dünyada herkes iyi olsada hayat çekilmezdi,, herkes kötü olsada,,,,,

doğanın muhteşem uyumu diyelim,,,

deseydin ya müsait değilim başka bir gün çaya gelirsiniz

yada geldiklerinde kimse bir şey demeden ayyy.... anne biliyorum kardeşim varken bende kalmazsın bari çay içmeye gel yatmaya kardeşine gidersin .

bana soran kimmm geliyoz derler ancaa

ya kendilerini severim sayarım bana karşı çok iyidirler ama bunların bu yatılı kalma huyları beni deli ediyo ya ben alışkın değilim ben annemden babamdan görmemişim. bizde gidilir oturulur sohber edilir eve dönülüp gelinirr.. ama yok bunlar geldmmi illa kalacaklar sinir oluyorum yaaaaaaaa:95:
aynı şehirde yatılı misafirliğe gidilirmi yahuuuuu

peki doğrusu hangisidir kelebek yanlış mı düşünüyorum bir çok erkek bu ayrımı yapamayabilir hala kendini mahalle arasından kısa pantalonuyla oyun oynayan çocuk sanabilir doğru olan hangisidir

parisim yatakları hazırla sen

canım aynı şehirde de olsa gelinir ama belli şartları vardır günler kısadır yolu uzundur arabası yoktur sende müsaitsindir davet etmişsindir kutlama vardır özlem vardır gelinir niye gelinmesinki sabah olur gider günlerce kalmaz mesela

eksik anlatınca böyle bir sonuç çıkıyor tabiii....

anlatmak istediğim çok farklı şeylerdi...

eşimin ailesi hepsi burada gelip benim evimde kalmalarına gerek yoktu,

geldilerse tabiiki aç durmayacaklar zaten sarmayı o anda yemek için değil bayramda gelcek misafirlere kendi evlerinde ikram etmek için sarmışlar...

burada doğumdan eve gelince herkes hemen geçmiş olsuna gelir ben evimi ona göre dizayn etmiş temizleyip gitmiştim evime...

gelip dağıtmalarına sinir olmuştum...

görümcem eltimde doğum yaptılar ayrıca biz hiç onların evine gitmedik çocuklarımızı alıp

onları evime davet ettim doğru olan da budur bence...

izin alma meselesi de o yüzden yani...

ben başkasının evinde gelinim eltim yengem de olsa kendi misafirlerime sarma sarmam....

yanlış düşünüyor olabilirim tabi ama o zaman çok üzülmüştüm...

7 senedir dayanıyorum kuzucum ama mesafemi ayarlayarak...

peki doğrusu hangisidir kelebek yanlış mı düşünüyorum bir çok erkek bu ayrımı yapamayabilir hala kendini mahalle arasından kısa pantalonuyla oyun oynayan çocuk sanabilir doğru olan hangisidir

tabiiki sen haklısın doğru olanı senin dediğin gibi olmalı ama malesef işte herkes böyle düşünmüyor, düşünmediği içinde bir taraf daha fedakar olmak zorunda kalıyor buda %70 kız tarafı oluyor...

hım şimdi anladım canım burada eşlerimizde bitiyor iş eğer geliyorlarsasen doğumdasın senin yardımına gelmeleri lazım yararı yok zararı çok olmuş bu durum

kızlar bekar olduğunuzu farz edin ve bi arkadaşınız sizi bi erkek arkadaşıyla tanıştırmak istese ,,, ben sizi birbirinize uygun buldum bi tanışın dese,, naparsınız,,,,

ben yapamıyorum kelebek daha doğrusu yapıyorum ama tam iki yüzlülük yapıyorum bu konuda kendine çok kızıyorum ne kadar alçaldım iki yüzlü oldum diye kendi kendime kızıyorum

nefret ederken yüzlerine gülmek zorunda kalıyorum halbuki nefretten öte sinir oluyorum ve bunun için ellerinden geleni yaparlarken

evlenmeden önce eşimle konuştum sakın olurda tartışma çıkarsa ailelerle ilgili senin ailende şöyle yapmıştı diye tartışmayı çekme başka boyuta ben yaparsamda uyar varsa birşey o başka tartışma konusudur senin ailen benim ailem durumuna sakın sokma Allaha şükür bugüne kadar bu konuda sözünü tuttu ben senin ailen dediğimde o konuyla ilgili tartışma olur biter benim ailem girmez araya aynı şekilde benimkide öyle

çok güzel dedin canım aynen dediğin gibidir karşındakinide zora sokmadan emri vaki yapmadan gelinir gidilir

hım şimdi anladım canım burada eşlerimizde bitiyor iş eğer geliyorlarsasen doğumdasın senin yardımına gelmeleri lazım yararı yok zararı çok olmuş bu durum

bu ara dert topiklerini çok okudum ya herhalde bunlarda bana dert gelmeye başladı...

geçti gitti aslında beni üzen düşüncesiz davranışları bunu eşim söyleyemez ki evimize gelen misafirlerimize ne yapıyorsunuz diyemez ki zaten eşim ben sessiz olduğum için beni korur kullandırtmaz kimseyede evimize gelmiş insanlarada söyleyemez bişey...

o zaman sorun ne diyebilirsiniz...

onların düşüncesizliği...

kızlar bekar olduğunuzu farz edin ve bi arkadaşınız sizi bi erkek arkadaşıyla tanıştırmak istese ,,, ben sizi birbirinize uygun buldum bi tanışın dese,, naparsınız,,,,

evde kalmadım ki koca aramaya çıkayım derdim o gelsin beni bulsun azcık koşsun peşimde beni ikna etsin derdim hayat bana bakma sen gençken çok Türk filmi izlemişim o aşları bekliyordum ben Allah şükür buldum

çok güzel dedin canım aynen dediğin gibidir karşındakinide zora sokmadan emri vaki yapmadan gelinir gidilir

dimi ama anneler çocuklarının büyüyüp artık kendilerine ait aile olduklarını unutuyorlar sanırım annelik psikolojisi kelebek daha iyi bilir yıllarca sana bağımlı olsun büyüt et birden yuvadan uçsun büyüdüğüne inanamıyorlar kendilerinden başka birinin onu düşünceğine inanamıyuorlar bunun gibi bir çok psikolojik etken var bence düşüncesizce yaptıkları hareketlerinin ardında kalbinin fesatlığına görede dışarı vuruşları farklılık gösteriyor diye yorumluyorum acizane

aslında yanlış yapıyorum herkesin yaptığı kendine bunu bile beklememek gerekiyor karşı taraftan...

ister düşünceli olsun ister düşüncesiz aslında kendi problemi...

her kişi kendi geleceğini kendi hazırlar...

sen nasıl buldun da evlendin,,,,, kocan mı geldi buldu seni,,,

ahhh o dert topikleri biraz fazla tepki veriyorsam sabahtan akşama dert okumaktan

eve gelene denmez işte bende orada hep susuyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…