demek istediğim olduğun gibi olmak ikili ilişkiye üçüncü kişi yada davranış veya olayları karıştırmamak insanları tek algılayıp doğal olmak yani herkese hakettiği değeri vermek yalandan daha fazla değer vermemek
öyle ama bazen çok zor oluyor hayatım...
benim şükür kayınvalidemle aramda problem yok ama eşim hep sen iyi davranıyosun kendi kızından daha çok ilgileniyorsunda ondan der... bilemiyorum yalnız iki defa çoook canımı sıkmışlardı... iyi niyet suistimal edilmemeli...
iki doğum yaptım...
ikisine de giderken evimi mis gibi temizleyip bıraktım...
gece halılarımı sildim sabah doğuma gittim o kadar yani...
ama doğum yaptığım gece evde bütün sülale toplanmış yahu dedim sen neden gitmedin benim bildiğim doğumda erkekler annesine gider yemeğe anneler gelmez
sadece annesi gelse iyiydi görümcem eltimler çocukları telefonda duyunca sinir olmuştum ama hiçbirşey demedim...
birde 4-5 gün sonra bayramdı benim evde bana sormadan sarma sarmışlardı kendilerine... insan bir sorardı en azından...
deseydin ya müsait değilim başka bir gün çaya gelirsiniz
yada geldiklerinde kimse bir şey demeden ayyy.... anne biliyorum kardeşim varken bende kalmazsın bari çay içmeye gel yatmaya kardeşine gidersin .
ona yalandan değer vermek demeyelimde mandişim , huzursuzluk çıkmasın diye saygı göstermek diyelim... sonuçta eşimizin annesi vede her erkek malesef senin dediğin ayarı ayarlayamıyor sen benim anneme davranmazsan bende senin annene iyi davranmam diyen yığınla erkek var... oyun oynar gibi hayat yaşamaya çalışıyorlar...
bana soran kimmm geliyoz derler ancaa
ya kendilerini severim sayarım bana karşı çok iyidirler ama bunların bu yatılı kalma huyları beni deli ediyo ya ben alışkın değilim ben annemden babamdan görmemişim. bizde gidilir oturulur sohber edilir eve dönülüp gelinirr.. ama yok bunlar geldmmi illa kalacaklar sinir oluyorum yaaaaaaaa:95:
aynı şehirde yatılı misafirliğe gidilirmi yahuuuuu
ilahi kelebek insanlar açmı duracaktı evde yada doğumda senimi arayacaklardı evinde sarma sarabilirmiyiz diye sen yokken heleki doğumda evine gelen insan sorma ayrıntısı aklına gelirmi
peki sen iyi olsan bir iyi iki iyi karşılığında sinsi planlar nefretini anladığın hareketler davranışlar ne bileyim hissetmek gibi ne kadar süre iyi olurdun nereye kadar dayanabilirdin
ilahi kelebek insanlar açmı duracaktı evde yada doğumda senimi arayacaklardı evinde sarma sarabilirmiyiz diye sen yokken heleki doğumda evine gelen insan sorma ayrıntısı aklına gelirmi
peki sen iyi olsan bir iyi iki iyi karşılığında sinsi planlar nefretini anladığın hareketler davranışlar ne bileyim hissetmek gibi ne kadar süre iyi olurdun nereye kadar dayanabilirdin
peki doğrusu hangisidir kelebek yanlış mı düşünüyorum bir çok erkek bu ayrımı yapamayabilir hala kendini mahalle arasından kısa pantalonuyla oyun oynayan çocuk sanabilir doğru olan hangisidir
eksik anlatınca böyle bir sonuç çıkıyor tabiii....
anlatmak istediğim çok farklı şeylerdi...
eşimin ailesi hepsi burada gelip benim evimde kalmalarına gerek yoktu,
geldilerse tabiiki aç durmayacaklar zaten sarmayı o anda yemek için değil bayramda gelcek misafirlere kendi evlerinde ikram etmek için sarmışlar...
burada doğumdan eve gelince herkes hemen geçmiş olsuna gelir ben evimi ona göre dizayn etmiş temizleyip gitmiştim evime...
gelip dağıtmalarına sinir olmuştum...
görümcem eltimde doğum yaptılar ayrıca biz hiç onların evine gitmedik çocuklarımızı alıp
onları evime davet ettim doğru olan da budur bence...
izin alma meselesi de o yüzden yani...
ben başkasının evinde gelinim eltim yengem de olsa kendi misafirlerime sarma sarmam....
yanlış düşünüyor olabilirim tabi ama o zaman çok üzülmüştüm...
7 senedir dayanıyorum kuzucum ama mesafemi ayarlayarak...
tabiiki sen haklısın doğru olanı senin dediğin gibi olmalı ama malesef işte herkes böyle düşünmüyor, düşünmediği içinde bir taraf daha fedakar olmak zorunda kalıyor buda %70 kız tarafı oluyor...
tanış kuzucum tanışmaktan zarar gelmez...
parisim yatakları hazırla sen
canım aynı şehirde de olsa gelinir ama belli şartları vardır günler kısadır yolu uzundur arabası yoktur sende müsaitsindir davet etmişsindir kutlama vardır özlem vardır gelinir niye gelinmesinki sabah olur gider günlerce kalmaz mesela
hım şimdi anladım canım burada eşlerimizde bitiyor iş eğer geliyorlarsasen doğumdasın senin yardımına gelmeleri lazım yararı yok zararı çok olmuş bu durum
kızlar bekar olduğunuzu farz edin ve bi arkadaşınız sizi bi erkek arkadaşıyla tanıştırmak istese ,,, ben sizi birbirinize uygun buldum bi tanışın dese,, naparsınız,,,,
çok güzel dedin canım aynen dediğin gibidir karşındakinide zora sokmadan emri vaki yapmadan gelinir gidilir
evde kalmadım ki koca aramaya çıkayım derdim o gelsin beni bulsun azcık koşsun peşimde beni ikna etsin derdim hayat bana bakma sen gençken çok Türk filmi izlemişim o aşları bekliyordum ben Allah şükür buldum
bu ara dert topiklerini çok okudum ya herhalde bunlarda bana dert gelmeye başladı...
geçti gitti aslında beni üzen düşüncesiz davranışları bunu eşim söyleyemez ki evimize gelen misafirlerimize ne yapıyorsunuz diyemez ki zaten eşim ben sessiz olduğum için beni korur kullandırtmaz kimseyede evimize gelmiş insanlarada söyleyemez bişey...
o zaman sorun ne diyebilirsiniz...
onların düşüncesizliği...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?