Ölümüne Geyik Topiği :-))

ama sen evdesin dimi yani en azından akşamları evinde olacaksın... bu olabilir de beni demek istediğim sen hiç evde yokken gelip kalması içindi...

kelebek oda kötü durum senin evde olmadığın bilinerek geliniyor işe gidiyor yorgun geliyor demek yok zorunlu sebebler olur başka ama hiç mi tatil yok neden müsait olmadığın zaman birde şartmı ya otur evinde herkes evinde dimi ama

ama sen evdesin dimi yani en azından akşamları evinde olacaksın... bu olabilir de beni demek istediğim sen hiç evde yokken gelip kalması içindi...

kıs bide aynı şehirde ne yatılı misafirliği yaaaaaaaaaaa:95::95::95:

insan annesinin yanında rahat ettiği gibi kayıvaliesinin yanında da rahat etse ne güzel olur dimi,,,,

insan annesinin yanında rahat ettiği gibi kayıvaliesinin yanında da rahat etse ne güzel olur dimi,,,,

kafa dengi olunca güzel oluyorda ...

haz etmediğin biriyse yada tanımadığın o geceler günler geçmek bilmiyor...

peygamber efendimiz (sav) bu konuda şöyle demiş...

misafirlik üç gündür sonrası eziyettir....

o yüzden gittiğim hiçbir yerde üç günden fazla kalmamaya dikkat ederim...

ama işte eşinin hatrına saygıyı bırakmamak gerekiyo,,, kendi annemize nasıl davranılmasını istiyosak

eşimizin annesine de öyle davranmalıyız,,,,

canım hangi kaynanadan haz edilir ki

peygamber efendimiz (sav) bu konuda şöyle demiş...

misafirlik üç gündür sonrası eziyettir....

o yüzden gittiğim hiçbir yerde üç günden fazla kalmamaya dikkat ederim...

bazı misafirlerin bir günü bile eziyet Allah yardım etsin

ama işte eşinin hatrına saygıyı bırakmamak gerekiyo,,, kendi annemize nasıl davranılmasını istiyosak

bunu uygularım hayatımda pişman da olmadım çok şükür inşallahda hiç pişman olmam....

ben buna katılmıyorum herkes kendinden sorumludur onun annesi bana nasıl davranırsa bende karşılığını ona göre vermeliyim onun anneme davranmasını istediğim gibi değil aynı şekilde oda annem ona nasıl davranıyorsa oda anneme öyle davransın annesine davrandığım gibi değil

kafam karıştı,,,, :2:

öyle ama bazen çok zor oluyor hayatım...

benim şükür kayınvalidemle aramda problem yok ama eşim hep sen iyi davranıyosun kendi kızından daha çok ilgileniyorsunda ondan der... bilemiyorum yalnız iki defa çoook canımı sıkmışlardı... iyi niyet suistimal edilmemeli...

iki doğum yaptım...

ikisine de giderken evimi mis gibi temizleyip bıraktım...

gece halılarımı sildim sabah doğuma gittim o kadar yani...

ama doğum yaptığım gece evde bütün sülale toplanmış yahu dedim sen neden gitmedin benim bildiğim doğumda erkekler annesine gider yemeğe anneler gelmez

sadece annesi gelse iyiydi görümcem eltimler çocukları telefonda duyunca sinir olmuştum ama hiçbirşey demedim...

birde 4-5 gün sonra bayramdı benim evde bana sormadan sarma sarmışlardı kendilerine... insan bir sorardı en azından...

bi laf vardır ya sen iyiysen herkes iyidir diye,,, aynen katılıyorum,,,,

kız deme öyle bende kaynana olcam hemde iki defa...

kelebek kaynana olunca zaten her lafın batıyor hani şu mecburi saygı duymak sevmek varsa tanımadan insanda önyargı oluşturuyor dünyanın en iyi insanıda olsa önyargıyla gidiyorsun kaynana adı çünkü o yüzden çok dikkat etmek lazım canım belki Allah nasip eder bende kaynana olurum bilemem önemli olan onların mutluluğu herkesin kandi ailesi oğlunda olsa artık o yuva kurmuş aile olmuş annede olsan artık sen onun ailesi değilsin bunu farketmeli bence Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın

amin canımm iyi ailelerle iyi insanlarla karşılaştırsın rabbiim hepimizi....

zaten anneler artık oğlunun kendi ailesi var diye düşünse hiç problem çıkmayacak....

evet haklısın herkese hakettiği kadar değer verilmeli ,,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…