- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
ama sen evdesin dimi yani en azından akşamları evinde olacaksın... bu olabilir de beni demek istediğim sen hiç evde yokken gelip kalması içindi...
ama sen evdesin dimi yani en azından akşamları evinde olacaksın... bu olabilir de beni demek istediğim sen hiç evde yokken gelip kalması içindi...
kelebek oda kötü durum senin evde olmadığın bilinerek geliniyor işe gidiyor yorgun geliyor demek yok zorunlu sebebler olur başka ama hiç mi tatil yok neden müsait olmadığın zaman birde şartmı ya otur evinde herkes evinde dimi ama
kafa dengi olunca güzel oluyorda ...
haz etmediğin biriyse yada tanımadığın o geceler günler geçmek bilmiyor...
kıs bide aynı şehirde ne yatılı misafirliği yaaaaaaaaaaa:95::95::95:
kafa dengi olunca güzel oluyorda ...
haz etmediğin biriyse yada tanımadığın o geceler günler geçmek bilmiyor...
peygamber efendimiz (sav) bu konuda şöyle demiş...
misafirlik üç gündür sonrası eziyettir....
o yüzden gittiğim hiçbir yerde üç günden fazla kalmamaya dikkat ederim...
ama işte eşinin hatrına saygıyı bırakmamak gerekiyo,,, kendi annemize nasıl davranılmasını istiyosak
eşimizin annesine de öyle davranmalıyız,,,,
bunu uygularım hayatımda pişman da olmadım çok şükür inşallahda hiç pişman olmam....
canım hangi kaynanadan haz edilir ki
bazı misafirlerin bir günü bile eziyet Allah yardım etsin
insan annesinin yanında rahat ettiği gibi kayıvaliesinin yanında da rahat etse ne güzel olur dimi,,,,
ama işte eşinin hatrına saygıyı bırakmamak gerekiyo,,, kendi annemize nasıl davranılmasını istiyosak
eşimizin annesine de öyle davranmalıyız,,,,
ben buna katılmıyorum herkes kendinden sorumludur onun annesi bana nasıl davranırsa bende karşılığını ona göre vermeliyim onun anneme davranmasını istediğim gibi değil aynı şekilde oda annem ona nasıl davranıyorsa oda anneme öyle davransın annesine davrandığım gibi değil
bi laf vardır ya sen iyiysen herkes iyidir diye,,, aynen katılıyorum,,,,
kız deme öyle bende kaynana olcam hemde iki defa...
kafam karıştı,,,, :2:
kelebek kaynana olunca zaten her lafın batıyor hani şu mecburi saygı duymak sevmek varsa tanımadan insanda önyargı oluşturuyor dünyanın en iyi insanıda olsa önyargıyla gidiyorsun kaynana adı çünkü o yüzden çok dikkat etmek lazım canım belki Allah nasip eder bende kaynana olurum bilemem önemli olan onların mutluluğu herkesin kandi ailesi oğlunda olsa artık o yuva kurmuş aile olmuş annede olsan artık sen onun ailesi değilsin bunu farketmeli bence Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın
demek istediğim olduğun gibi olmak ikili ilişkiye üçüncü kişi yada davranış veya olayları karıştırmamak insanları tek algılayıp doğal olmak yani herkese hakettiği değeri vermek yalandan daha fazla değer vermemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?