Ölümüne Geyik Topiği :-))

iyiyim hevuk..
merhaba burcuhayal..

kizlar su ahmet marankinin kosmik beden temizligini yapmayi düsünüyorum, hatta hatta hotelinemi gitsem, niyeti bozdum cidden:97:

Koyduysan kayafaya bence yapmalısın ben cesaret edemedim lağmadan dolayı arkadaşım eşiyle yaptı iğrenç bişiler çıktı kızdan .... :120: sonnada kendi korunurken hamile kaldı baya işe yarıyo

kızlar pazertresi gününe gada gendinize çok iyi bakın hemi,, bizim evde bilgisayar olmadığından hafta sonu giremeyom,,, emme pzertesi görüşürük,,,

ah ne kibarım beeennn

iyiyim hevuk..
merhaba burcuhayal..

kizlar su ahmet marankinin kosmik beden temizligini yapmayi düsünüyorum, hatta hatta hotelinemi gitsem, niyeti bozdum cidden:97:

merhaba şekerim bugun rüyamı bi anlattım bi boktan muhabbettir gidiyor yap bakalım içinden ne çıkacak

selam hanımlar bugün pek gelemedim günün özetinde neler var

Günün özetini siz çıkarın şekereim bizler yeni gelmişiz muhabbet sizde kalmışşş...Burcu demek bunları duyacagdın gııı o rüyanın sebebi buymuşşş..Hergün açım ben diyince adam duymuş iç sesini rüyana girmiş doyurmuşseni..

Koyduysan kayafaya bence yapmalısın ben cesaret edemedim lağmadan dolayı arkadaşım eşiyle yaptı iğrenç bişiler çıktı kızdan .... :120: sonnada kendi korunurken hamile kaldı baya işe yarıyo

suan düsünme asamasindayim, bakim 2 güne kadar karar verebilirsem, su anki kampi afyondaymis, gitmeyi düsünüyorum,..dünya para verip ac kalacak kusacak hamilelige iyise senin denemende fayda var hevuk
bilmiyorumki burcuhayal kararsizim
olay sadece su lavmandan ibaretse ne bileyim ya igrenc bisey...

heee halbuki çiş yapcak yer arıyodum fellik fellik bütün tuvaletler sır oldu bı anda

şaapmaya para verecen yani:26:

ben de kalmadı hevuk sabahtan beri tam sayfayı açıyorum iş çıkıyor okuyamadan altta durdu hep sayfa

birazdan mesaimde bitecek hafta sonuda yokum tatil beni bekliyorrrrr

Arkadaşımın bebegi bende 1 yaşında ayağımdan tutup çekiyo çığlık çığlığa çocugu bile pisikopata bağladım 1 senede bana kızıyo güldükçe sinirleniyo pc me vuruyo Ben ilgileniyim biraz erkekimle ..Görüşürüz kızlar Burcu hayat sizlerede ii akşamlar

peki madem git bak görüşürüz caniimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…