iyiyim hevuk..
merhaba burcuhayal..
kizlar su ahmet marankinin kosmik beden temizligini yapmayi düsünüyorum, hatta hatta hotelinemi gitsem, niyeti bozdum cidden:97:
İyiyim canım çok savaştım agrıyla biraz yorgun biraz bithap düştümSenden naber Burcum napıyosun, iyimisin ,nasılsın? :93:
iyiyim hevuk..
merhaba burcuhayal..
kizlar su ahmet marankinin kosmik beden temizligini yapmayi düsünüyorum, hatta hatta hotelinemi gitsem, niyeti bozdum cidden:97:
selam hanımlar bugün pek gelemedim günün özetinde neler var
merhaba şekerim bugun rüyamı bi anlattım bi boktan muhabbettir gidiyor yap bakalım içinden ne çıkacak
kızlar pazertresi gününe gada gendinize çok iyi bakın hemi,, bizim evde bilgisayar olmadığından hafta sonu giremeyom,,, emme pzertesi görüşürük,,,
ah ne kibarım beeennn
aaaa çok ayıp sohbetimiz gayet iyi bikerem
görüşürüz mesai bittiii galiba bir benmiyim cumartesi çalışan bir benmiyim perişannnn
selam hanımlar bugün pek gelemedim günün özetinde neler var
Koyduysan kayafaya bence yapmalısın ben cesaret edemedim lağmadan dolayı arkadaşım eşiyle yaptı iğrenç bişiler çıktı kızdan .... :120: sonnada kendi korunurken hamile kaldı baya işe yarıyo
Günün özetini siz çıkarın şekereim bizler yeni gelmişiz muhabbet sizde kalmışşş...Burcu demek bunları duyacagdın gııı o rüyanın sebebi buymuşşş..Hergün açım ben diyince adam duymuş iç sesini rüyana girmiş doyurmuşseni..
suan düsünme asamasindayim, bakim 2 güne kadar karar verebilirsem, su anki kampi afyondaymis, gitmeyi düsünüyorum,..dünya para verip ac kalacak kusacakhamilelige iyise senin denemende fayda var hevuk
bilmiyorumki burcuhayal kararsizim
olay sadece su lavmandan ibaretse ne bileyim ya igrenc bisey...
ben de kalmadı hevuk sabahtan beri tam sayfayı açıyorum iş çıkıyor okuyamadan altta durdu hep sayfa
birazdan mesaimde bitecek hafta sonuda yokumtatil beni bekliyorrrrr
Arkadaşımın bebegi bende 1 yaşında ayağımdan tutup çekiyo çığlık çığlığa çocugu bile pisikopata bağladım 1 senede bana kızıyo güldükçe sinirleniyo pc me vuruyo Ben ilgileniyim biraz erkekimle ..Görüşürüz kızlar Burcu hayat sizlerede ii akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?