Ölümüne Geyik Topiği :-))

kendim zaten yapamamki... en iyisi vazgeceyim zaten kararsizim...hem yalniz gitmekte isime gelmiyor...
:97:ben biraz arastirma yapayim, size iyi sohbetler kizlar

Canım evdede yapılabiliniyorki kolayca arkadaş evde yaptı hem daha rahat ..Ama vücutlaı için çok iyi gelmiş yorulmuyorum artık diyorsdu..

ben geldim flockem aldım mesajını iyi bari gidersem izmire bi çay gitmezsemde manisada bir kahve içerim garii.. hade sana ii gezmeler aydından ayran içmeden gelme bakemmm... haftaya c.teside manisaya mesir festivalimize beklerizz ona göree.... :80:

Günayydınnn burcuu bak ben burdayımm yatakta keyf yapıyorummm ohhh miss gibii sen çalışıyonmuu

Kusura bakma burcummm
kızlar sitede resim paylaşırken tikkatli olun
şimdi birderdim varda okudum kızın burada paylaştığı resim ve yazıları çalınmış başka sitelerde kullanılmışş

Kusura bakma burcummm
kızlar sitede resim paylaşırken tikkatli olun
şimdi birderdim varda okudum kızın burada paylaştığı resim ve yazıları çalınmış başka sitelerde kullanılmışş

evet ben resim felan paylaşmıyorum zaten gecende burda okudum birinin zayıflama hikayesi çalınmıs bir fırma tarafından kullanılmış

kızllarrr sizi devamsızlıktan bırakıcam haberiniz olsun flockemmmm bak bi ben sürekli geliyorum görüyosun dimi hepciğinin cezasını verrr

Hiçte bikeremmm ben buddayımm
alışverişe çıktımdı.. tencere ,tava ,neyimmm aldım.. Mola verdim
Şimdi eşimin bürosunda kahvemi içiyom hemde buraya bakıyomm..
Birazdan alışverişe devammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…