Ölümüne Geyik Topiği :-))

ahhh burcum kıyamam ben sana hadi yarın dinlenirsin inş... bende geldim ama bugün biraz geç kaldım sanırım arkadaşımın nikahı vardı oradaydımmm şimdii girdim eve ilk sana baktım ama sen gitmişsin
p.tesi toplaşırız artıkınnn zaten kimsecikler yok herkes hava güzel atmıştır kendini sokaklara

amaninn hevukum canım gelmiş nörüyosun kısss kaç zamandır görüşemiozzz...:92:

Canım napıyım ya uğraşıyorum milletle bu aralar pisikolojik buhrandayım..Görüşmüyorum pek kimseyle gördüm seni ama dışarı çıktım eşim ayakkabı almış deiştirmek için geç kalmıyım dedim sen napıyosun kelekenk nasıl gidiyo sende hayat?

GÜNNAYYYYYDIN KIZLARRRR
pazarr günü 8.30 da uyanan tek kişii benimdir herhalde
Kahvaltıya ne yapsamkii

Günaydın Eren gerçi akşam oldu... Kahvaltı aşkıyla uyanmışsındır sabah kahvaltıları çok güzel oluyo..Bende güne erken den başlayabilsem keşke..ne güzel olurdu..

Temel bir gün hayatında ilk defa afrikaya gidecekmiş, gitmeden önce fadime temele bir kuru fasülye yapmışki temel karnı tok olsa bile o fasülyeden 1 tabak yiyecekmiş fasülyeyi yedikten sonra temel uçağa binmek için hazırlanmış, temeli yolculuk sırasında osuruk tutmuş temel düşünüyomuş uçakta yapsam olmaz bi taraftanda tutamaz.

Ikına ık......ına en sonunda uçak hava alanına inmiş temel uçakdan hızla inmiş hemen gördüğü boş bir alana gidip sağına soluna bakmış arkasındaki zenci adamı görmeden biR güzel osurmuş arkadaki zenci adam öhö öhö yapmış temel dönüp bi bakmış
OY BOKKİYEN YAKTUK ADAMİ

Temel'le Dursun bir gun kamp yapmak icin ormana giderler. Gece
yatarken sinekler isirdiGi icin Temel Dursuna :
- "Ula Tursun battaniyeyi uzerine cekte sinekler isirmasin", der.
...Bir aralik Temel gozunu acar ve ates boceklerini gorur. Hemen Dursuna
seslenir :
- "Ula Tursun kalk, sinekler ellerine el fenerlerini almislar bizi
arayiler."

Kız bebek misin erkek mi?

2 bebek battaniyelerinin altinda oturuyorlarmış..
Biri diğerine sormus:
"Sen eykek bebek misin kız bebek mi?"
......Öteki ellerini havaya kaldırmış:
"Biymiyoyum.. nasıl anlayız ki?"
Bizimkisi "ben biyiyoyum akıllım bak..."
Demiş ve ötekinin battaniyesinin altına kafasını sokuvermiş..
2-3 saniye sonra kafasını dışarı cıkarmış ve gülümsemiş:
"Sen kız bebeksin ben de eykek bebeğim.."
"Ama neyden anladın" diye sormuş
Öteki...
"çok kolay akıllım...
Senin patikleyin pembe benimkiley mavi..."

İnanmıyorum topikte hayat belirtisi var Hoşgeldinn sevgilii ..ADINI UNUTTUM... gİTMİŞŞ ALÇAK ...

Son düzenleme:
malumatım olma mi hiç? şehzadeler şehrinin en güzel zamanıdır bu...

pazartesinin uyuzluğu var üstümde, onun dışında iim.hafta sonu güzeldi, keşkem hiç bitmeseydi dediğim günlerden oldu.sen nasılsın bakem

valla....ya da en azından dünya erken kalkmaları kaldırsa, okul ve iş zamanları şööle 12ye doğru olsa ve 3-4saat içinde millet evine dönse dimi?çok mu ütopik oldu ne?

aşk herşeye değer,,, aşık olmak güzel be kızlar,,, hemde çok güzel,, alllah herkese nasip etsin bu duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…