Ölümüne Geyik Topiği :-))

pariscim bebişe isim düşündünüz mü...

hadi herkes kendi bebeğin ekoymak istediği isimleri yazsın... mesala ben bekarım benim bebeğim olsa ...erkek olursa kaya,toprak,bora olabilirdi.. kız olursa eylül, ceren, melisa, melis, melek, şirin olabilir şirin ismi çok şirin ama

valla canım aklımda tek bi isim var kız ismi oda ''simay'' fikrimiz değişmezse bu olabilir diye düşünüyoruz:97:

erkek isminide hiç düşünmedik şimdiye kadar:97:

Kızlar çok teşekkür ediyorum inanın yazmak istemiyorum buraya ama bi anda elimden dökülüyo sözcükler,kensimi toparladım artık iyiyim dediğim anda yine tepetaklak oluyorum.Abime çok üzüldüm Annemede öyle ama bişey gelmiyoki elimden..Eşim de sitrese sokuyo beni işten çıkıcam diye tutturdu birsürü borcu var dükkan açtık işler kesat yoruluyorum.Sıkıntımı dillendirmekten nefret ederim aslında kendi içimde yaşarım ama artık yer kalmadı sanırım..Çitlenbiğim sağolasın tavsiyelerin için inşallah bekliyorum her darlıgın arkasından mutlaka bir genişlik gelicek..Ben bastırıyorum sıkıntıları genelde aklıma getirmemeye çalışıyorum yazdığımda ise ağlamaktan içim dışıma çııyo yazamıyorum o nedenle daha 5 6 gün evvel yazıyım dedim çok ağladım arkadaşım geldi ağlamıssın diye ısrarla sordu ne oldu diye o nedenle yazmıyorum.Güçlü görünmek istiyorum zayıf yanlarımı kimse görsün istemiyorum burda rahatım yazıyorum.Ama çevremdekilere karşı dimdik durmak istiyorum hala...
Sizleri seviyorum canlarım benimmmmmm Hevukun minik canları kuzucukları...

canlar günaydınnnnnnnnnnn

bugün kismecikler uğramamışş.....

öptüm hepicinizi.............

Hevukcum inşallah buralardasın... Kişisel gelişim için bir topik var lütfen orayada bakabilirmisin... orada birşeyler yazıyor sende göz at... bu akşam dolunay olacakmış bayanlar... sizlerde güzel bu sayfaya bakın ve orada yazılan tavsiye yi deneyelim bu akşam herkes dualarını etsin. Ben bazen derim .. bugün tüm dilekrlerin kabul olcak... şu anda benden ne dilersin der iç sesim.. bende tüm içtenliğimle dua ederim. ...

bayanlar hafta sonu kimse bakmıyor buraya ama inşallah dolunayı kaçırmazlar ve bolce dua ederler :87:

"Ne düşünürsen onu çağırırsan "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…