hayır bamya o yavru bamyaaaaaa
değel bamya değel biyolojik olarak mumkun degelll mandalınammmm
değel bamya değel biyolojik olarak mumkun degelll mandalınammmm
tıbben kmyasal olarak fizyolojik olarak yavru bamya o biyolojik olmayıversin geri kalan tüm lojiklerde bamyaa
tıbben kmyasal olarak fizyolojik olarak yavru bamya o biyolojik olmayıversin geri kalan tüm lojiklerde bamyaa
hayır değğelll simdi doktora gitsin paris doktor bıle ona mercımek kadar dıyecek cunku arkadasımada ole soledı doktor
hayır değğelll simdi doktora gitsin paris doktor bıle ona mercımek kadar dıyecek cunku arkadasımada ole soledı doktor
banane yaaa arkadaşınınki mercimekmiş parisinki bamyaaaaaa olmadı bamya çekirdeği banane yaaa
banane yaaa arkadaşınınki mercimekmiş parisinki bamyaaaaaa olmadı bamya çekirdeği banane yaaa
ilahi mandişşş bi alemsinnn
ilahi mandişşş bi alemsinnn
döverim o doktoru bamya desin yiğenime
eğer mercimek derse ben doğurmam onu de burcunun arkadaşı doğurmuş mercimek ben bamya doğurcam de tamammı
döverim o doktoru bamya desin yiğenime
eğer mercimek derse ben doğurmam onu de burcunun arkadaşı doğurmuş mercimek ben bamya doğurcam de tamammı
tamam bak kızımın kayınvalidesi kızıyo bamya olacakk bitti nokta derim
tamam bak kızımın kayınvalidesi kızıyo bamya olacakk bitti nokta derim
evet akıllı olsun semra kaynanayı mumla aratırım doktora hee
gelinim bamyam benim bamya tohumum yavru bamyam bamya çiçeğim burcu bak oldumu bamya çekirdeği dedim
sağol burcum bayadır görmüyorum seni?sllmmm beynelim nassınn
kesin yarın belli olacak canım ama sanırım 5 haftalık falan
aaaaa kızlar cinnet geçiricem valla tamam hem mercimek hem bamya olsun off beee
pariscim bebişe isim düşündünüz mü...
hadi herkes kendi bebeğin ekoymak istediği isimleri yazsın... mesala ben bekarım benim bebeğim olsa ...erkek olursa kaya,toprak,bora olabilirdi.. kız olursa eylül, ceren, melisa, melis, melek, şirin olabilirşirin ismi çok şirin ama
Merhaba kıslar.. herkese hayırlı cumalar..
Hevukcum Allah sabır verir hiç beklemedğin anda çok mutlu olacaksın.. aklın karışınca düşüncelerin beynini kmeirmeye başlayınca al eline kağıdı kalemi onu da yapamadın saklamk mı istiyorun.. kims egörmesin mi istiyorsun. aç msn adresini .. içinden geçen herşeyi yaz.. olumlu güzel şeyleri olumsuz şeyleri.. sanki birine anlatıyor gibi birinin seni dinlediğini düşünüyor gibi.. sadece yaz... ben artık öyle yapıyorum.. aklımdakileri yazınca boşalıyor.. herşeyi yazıyrum.. sonra bir bakıyorum hepsi uçup gitmiş. üzerimdeki kötü elektirik gidiyor..
Dualar bizimle olsun. Allah insana mutluluğu hiç ummadığı anda ... en güzel hediye olarak sunar...
Ben arkadaşlarım sınavlara girecekelerin aklıma gelen ve mantıklı en yüksek atı almaları için dua ederdim. kesin şu notu alacaksın.. kesin atanacaksın. halen aynı enerjiyi veriyorum.. Sanada o enerjiyi yolluyorum... gönlünden geçen o duygular neyse isteklerin neyse mutlaka gerçekleşecek ...
Bamaya diye diye senin gelin bamyasıyla gelicek (pipisi) olcak bence sen bamyada ısrarlı olma
Kızlar çok teşekkür ediyorum inanın yazmak istemiyorum buraya ama bi anda elimden dökülüyo sözcükler,kensimi toparladım artık iyiyim dediğim anda yine tepetaklak oluyorum.Abime çok üzüldüm Annemede öyle ama bişey gelmiyoki elimden..Eşim de sitrese sokuyo beni işten çıkıcam diye tutturdu birsürü borcu var dükkan açtık işler kesat yoruluyorum.Sıkıntımı dillendirmekten nefret ederim aslında kendi içimde yaşarım ama artık yer kalmadı sanırım..Çitlenbiğim sağolasın tavsiyelerin için inşallah bekliyorum her darlıgın arkasından mutlaka bir genişlik gelicek..Ben bastırıyorum sıkıntıları genelde aklıma getirmemeye çalışıyorum yazdığımda ise ağlamaktan içim dışıma çııyo yazamıyorum o nedenle daha 5 6 gün evvel yazıyım dedim çok ağladım arkadaşım geldi ağlamıssın diye ısrarla sordu ne oldu diye o nedenle yazmıyorum.Güçlü görünmek istiyorum zayıf yanlarımı kimse görsün istemiyorum burda rahatım yazıyorum.Ama çevremdekilere karşı dimdik durmak istiyorum hala...
Sizleri seviyorum canlarım benimmmmmm Hevukun minik canları kuzucukları...
Hevukcum inşallah buralardasın... Kişisel gelişim için bir topik var lütfen orayada bakabilirmisin... orada birşeyler yazıyor sende göz at... bu akşam dolunay olacakmış bayanlar... sizlerde güzel bu sayfaya bakın ve orada yazılan tavsiye yi deneyelim bu akşam herkes dualarını etsin. Ben bazen derim .. bugün tüm dilekrlerin kabul olcak... şu anda benden ne dilersin der iç sesim.. bende tüm içtenliğimle dua ederim. ...
bayanlar hafta sonu kimse bakmıyor buraya ama inşallah dolunayı kaçırmazlar ve bolce dua ederler :87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?