Ölümüne Geyik Topiği :-))

Merhaba kıslar.. herkese hayırlı cumalar..

Hevukcum Allah sabır verir hiç beklemedğin anda çok mutlu olacaksın.. aklın karışınca düşüncelerin beynini kmeirmeye başlayınca al eline kağıdı kalemi onu da yapamadın saklamk mı istiyorun.. kims egörmesin mi istiyorsun. aç msn adresini .. içinden geçen herşeyi yaz.. olumlu güzel şeyleri olumsuz şeyleri.. sanki birine anlatıyor gibi birinin seni dinlediğini düşünüyor gibi.. sadece yaz... ben artık öyle yapıyorum.. aklımdakileri yazınca boşalıyor.. herşeyi yazıyrum.. sonra bir bakıyorum hepsi uçup gitmiş. üzerimdeki kötü elektirik gidiyor..

Dualar bizimle olsun. Allah insana mutluluğu hiç ummadığı anda ... en güzel hediye olarak sunar...

Ben arkadaşlarım sınavlara girecekelerin aklıma gelen ve mantıklı en yüksek atı almaları için dua ederdim. kesin şu notu alacaksın.. kesin atanacaksın. halen aynı enerjiyi veriyorum.. Sanada o enerjiyi yolluyorum... gönlünden geçen o duygular neyse isteklerin neyse mutlaka gerçekleşecek ...

hevuk keşke burda olsaydın da azcık keyiflenseydin seni güldürebilseydik...rahatlatabilseydik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…