Ölümüne Geyik Topiği :-))

Kızlar ya benim kociş yine ceza yedi bidaha dışarı yollamıycam kendim gidicem
Ekmeğimiz yoktu dışarı çoktı gece ekmek için parada yoktu dükkandan para alıp ekmek sigara ve motoruna benzin alıcaktı polis durdurmuş
Bir evragı eksikmiş durdurup ceza verip motoruda otaparka çekmişler.Ezan okunmadan 2 dakika önce geldi ancak çünkü okadar yolu yürümüş
Su içtik yattık nasıl bir şanstır bu ya anlamadım önemli bir evrakta değilmiş kopyasıda varmış aslı yok diye ceza yemiş diğer polisler yapma abii
Cezalık bişey yok desede inadına vermiş motorda çalışmamış iterek götürmüş otaparka polis demiş eger çalışmazsa çekici çağırcam diğer polisler yardım etmiş
Bize neler oluyo Allah'ım Nedir bu karabulutlar üzerimizden gitmiyo.Boşanmak geçiyo hep aklımdan kendi şansılzığımı onada bulaştırdım bir insanın bir işide rast gitmezmi.
Alış veriş yapıyorum kasaya gerliyorum k.kartının cipi bozulmuş ya başka bişey olmuş tam 4 kez kartla alışveriş yapmak istedim 4 dündede yapamadım kardeşi o kartla çatır çatır yapıyo.İlginç:95: yaa neden bunlar olabilir naapsam ben bilemiyorum...

canım naber nası gıdıyor hamılelık

iyi gibi canım daha bi belirti yok mide bulantısı falandaa
ama benimm nazlı bebişim kendini göstermedi daha kesemiz oluşmamış vede çok küçükmüş ben 5 haftalık sanıyodum ama daha 2-3 haftalık bişimiş eşşek sıpası
inşallah bi dahaki randevumuzda gözükür

İNŞALLAH annesııı uzulme senn ee baba adayı nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…