Ölümüne Geyik Topiği :-))

Bende dün girdim sabaha kadar ugraştılar siteyle rengi değişmiş duvarın başka neler var anlayamadım
Badana yapmışlar bayram temizliği..

Günaydın kıslar... Kıslar kazen site yönetiminde o yüzden site güncellemesi yapmıştr.. O olduğunda genelde site güncelleniyor...

Dün bende bir günaydın dedim sonra uğraştım uğraştım baya sonra girebildim.

Hayat su gibi akıp gidiyor... zamanın geçmesi zor günlerin atlatılması için güzelde ... yaşımın 30 yaklaşması hiç hoşuma gitmiyor...

evet yauf bizde kafamzıda bayram temizliği yapcaz inşallah :)

Temizlenmiyoki okadar pisliğe sokmuşuzki kafayı yıka pakla yok leke fırlıyo biyerden yine
Düzelcek ama inşallah aslında Maneviyatımızın en doruk noktası olan bu ayda huzurlu olmamız gerekir ama
Nedense herkes çok sıkıntılı dün dışarı çıktım herkesin yüzlerine bakyım gülen insanlar çook nadirdi :26:

Eh işte seli divane dolanıyom ortalıkta ruhluk ta var biraz
Sen nörüyon..

bende sabah ezanından sonra uyumuştum işe zor yetişdim.
hem sen neden sağlığına dikkat etmiyorsun kuzum hemen yatağa marş marş
ilerde anne olunca çok özlersin bu uykuları haberin olsun. :76:

acayip bi şekilde beynele katılıyorum kız hevuk harbi delisin herhal hadi git uyu az,,,, biz çalışam ,,,,

sultan bende 26 olunca rahatsız olmaya başladım.
gerçi hala liseli gibi geziyorum ortada ama ben 20lerde 30ları düşlüyordum şimdi yaklaşınca hayallerimi 40 erteleyeceğimden korkuyorum.

bende sabah ezanından sonra uyumuştum işe zor yetişdim.
hem sen neden sağlığına dikkat etmiyorsun kuzum hemen yatağa marş marş
ilerde anne olunca çok özlersin bu uykuları haberin olsun. :76:

Sen neden uyumadın anacım
Beynelcan artık yatmaktan post bağladı sırtım 3 senedir uyuyorum yeter..
Bebek gelsinde bikaç saate razıyım hem üzmez o beni bu kadar üzdüğü yeter..
Leylekcanda unuttu getirmeyi başka birinemi götürdü yanlışlıkla acep
İnşallah bu ay sonu tekrar tedaviye başlıyorum sonra hayırlısı olsun inşallah

yok yok böyle olumsuz düşünmeyelim,, hadi kızlar bi yoga yapalım
ıııımmmm ımmmmm herşey çok güzel,,, herşey harika,, muhteşem gidiyo herşey yolunda,,, istediğimiz herşeye sahibiz,, =)) tamam mı bacılar,,

sanırım m,illetçe depresyona girdik.
yazık en güzel çağlarımızı gereksiz düşüncelerle ziyan ediyoruz.

Benimde hiç hoşuma gitmiyo 20 li yaşlar çok güzel
Yaşlandım ve elimde koca bir sıfır var..

kızlar o ist a özgü gibi ben eskişehir ve izmirde öle fazla mutsuz insan göremiyorum ki ama istanbulda herkeste bi karış surat neden mi?kalabalık da ondan...

gelir gelir az daha sabret canım. Hayırlı bir zamanda gelmek için bekliyordur. Sen git desende o seni deli etsede girecek hayatına :)
uykum gelmedi. Ben hepp bu yüzden ramazanı ağır atlatırım. uykusuzluktan başka bir sıkıntım yok ramazanla ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…