- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
Benimde hiç hoşuma gitmiyo20 li yaşlar çok güzel
Yaşlandım ve elimde koca bir sıfır var..
yok yok böyle olumsuz düşünmeyelim,, hadi kızlar bi yoga yapalım
ıııımmmm ımmmmm herşey çok güzel,,, herşey harika,, muhteşem gidiyo herşey yolunda,,, istediğimiz herşeye sahibiz,, =)) tamam mı bacılar,,
yogayı bırakalı 3 ay oldu herhalde eskiden her akşam yoga her sabah plates yapıyordum :)
Benimde hiç hoşuma gitmiyo20 li yaşlar çok güzel
Yaşlandım ve elimde koca bir sıfır var..
anam topiğin en genci benim herhal 21 im 21
gelir gelir az daha sabret canım. Hayırlı bir zamanda gelmek için bekliyordur. Sen git desende o seni deli etsede girecek hayatına :)
uykum gelmedi. Ben hepp bu yüzden ramazanı ağır atlatırım. uykusuzluktan başka bir sıkıntım yok ramazanla ilgili
hadi o zaman sen yoga hocamız ol beynel,,,
günaydın hanımlar mutlu günler
hevukkk bende geçenler 16 yaşımda bitmek bilmedi diyordum nasıl geçmiş 11 yıl vay bee
İnşallah Bende malesef uyuyamıyorum
Sonra gündüzde deli gibi oluyorum uyku hapı almam lazım en azından 2 3 gün içerim sonta düzene girer
Ben evdeyim en azından sen çalışıyorsun Allah kolaylık versin Yavrucum...
hevuk hayatım iş ve ev artasında geçiyor. Kariyer adına elimde koca bir sıfır var gibi geliyor
hayatımda ailemden başka kimse yok. annemi birgün kaybedersem yalnız yaşlanacağımdan korkuyorum.
bebek için ölüyorum ama onu birlikte yapmayı düşlediğim bir insan yok. hala olmak üzereyim ve bu konu beni daha da düşündürmeye sevk ediyor.
senin tedavin başlayacak ve Allahın izniyle kızını kucağına alacaksın ya biz?
günaydın hanımlar mutlu günler
hevukkk bende geçenler 16 yaşımda bitmek bilmedi diyordum nasıl geçmiş 11 yıl vay bee
Canım hayatını ailene adammışsın ama kendini düşün birazda yanlız yaşamak çoook zor inankii
Tanıdıgım 2 insan var sık sık görüşüyorum ama zor yani
Kısmetlerini değerlendirmelisin bence.Tanıdıgım insanlarda evlenmemiş insanlar ama pişman olan insanlar
İnşallah Hakkında hayırlısı canım birgün mutlaka evliliğe ikna edicek adam çıkar karşına...
tedavi öncesi bunlarada dikkat etmen lazım biliyorsun değil mi_?
bence tedavin başlamadan uyku hapı kullanmadan kendini zorla
günaydın mandalinim nasılsın bakem_?
Canım hayatını ailene adammışsın ama kendini düşün birazda yanlız yaşamak çoook zor inankii
Kısmetlerini değerlendirmelisin bence.Tanıdıgım insanlarda evlenmemiş insanlar ama pişman olan insanlar
İnşallah Hakkında hayırlısı canım birgün mutlaka evliliğe ikna edicek adam çıkar karşına...
Sen 21 yaşındamısın
senmi yaşlısın güldürme beni =))kzı hoca olmak için çok yaşlıyım sen bizim yerimize geçsene?:82:
benim o 21 olan,,,Sen 21 yaşındamısın
Ramazanda yapamıyorum eşim asla uyanmaz
Sonrada bütün gün susuz kalır uyuyamıyorum o nedenle bide gündüz yapıcak işim yokki
Uyanık olmak istemiyorum evi 2 3 günde bir siliyorum 2 günde bir yemek 1 2 saatlik iş
Uyku ilacı alıp içicem saddece 1 yada 2 gün düzene girsin diye..
günaydın beynel fenayım yine uykusuz ve gerisi malum
hevuk beynel yanlız kalmak için özel çaba sarfediyor gelen kısmetleri geri püskürtür
ağzın bal yesin ne güzel dedin öyle ahh ahh keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?