Ölümüne Geyik Topiği :-))

yogayı bırakalı 3 ay oldu herhalde eskiden her akşam yoga her sabah plates yapıyordum :)

Evet ya kendime çok kızıyorum ama yine bir olay oldumu salıveriyorum kendimi
Ay bundan sonra gülücem herşeye Öyle yapıyorum ama yinede kandıramıyorum kendimi
Kızlar bende 27 oldum mayısta birkaç ay sonra 28 Daha geçenlerde 20 yaşına gelmek için sabırssızlanıyodum

Benimde hiç hoşuma gitmiyo 20 li yaşlar çok güzel
Yaşlandım ve elimde koca bir sıfır var..

hevuk hayatım iş ve ev artasında geçiyor. Kariyer adına elimde koca bir sıfır var gibi geliyor
hayatımda ailemden başka kimse yok. annemi birgün kaybedersem yalnız yaşlanacağımdan korkuyorum.
bebek için ölüyorum ama onu birlikte yapmayı düşlediğim bir insan yok. hala olmak üzereyim ve bu konu beni daha da düşündürmeye sevk ediyor.
senin tedavin başlayacak ve Allahın izniyle kızını kucağına alacaksın ya biz?

günaydın hanımlar mutlu günler

hevukkk bende geçenler 16 yaşımda bitmek bilmedi diyordum nasıl geçmiş 11 yıl vay bee

İnşallah Bende malesef uyuyamıyorum
Sonra gündüzde deli gibi oluyorum uyku hapı almam lazım en azından 2 3 gün içerim sonta düzene girer
Ben evdeyim en azından sen çalışıyorsun Allah kolaylık versin Yavrucum...

tedavi öncesi bunlarada dikkat etmen lazım biliyorsun değil mi_?
bence tedavin başlamadan uyku hapı kullanmadan kendini zorla

Canım hayatını ailene adammışsın ama kendini düşün birazda yanlız yaşamak çoook zor inankii
Tanıdıgım 2 insan var sık sık görüşüyorum ama zor yani
Kısmetlerini değerlendirmelisin bence.Tanıdıgım insanlarda evlenmemiş insanlar ama pişman olan insanlar
İnşallah Hakkında hayırlısı canım birgün mutlaka evliliğe ikna edicek adam çıkar karşına...

Kısmet bakalım

tedavi öncesi bunlarada dikkat etmen lazım biliyorsun değil mi_?
bence tedavin başlamadan uyku hapı kullanmadan kendini zorla

Ramazanda yapamıyorum eşim asla uyanmaz
Sonrada bütün gün susuz kalır uyuyamıyorum o nedenle bide gündüz yapıcak işim yokki
Uyanık olmak istemiyorum evi 2 3 günde bir siliyorum 2 günde bir yemek 1 2 saatlik iş
Uyku ilacı alıp içicem saddece 1 yada 2 gün düzene girsin diye..

günaydın mandalinim nasılsın bakem_?

günaydın beynel fenayım yine uykusuz ve gerisi malum

hevuk beynel yanlız kalmak için özel çaba sarfediyor gelen kısmetleri geri püskürtür

Sen 21 yaşındamısın

ağzın bal yesin ne güzel dedin öyle ahh ahh keşke

kzı hoca olmak için çok yaşlıyım sen bizim yerimize geçsene?:82:
senmi yaşlısın güldürme beni =))
Sen 21 yaşındamısın
benim o 21 olan,,,

ahh o kısmet dedikleri,,,,,,,

yalnız senin geceleri uyuman çok önemli hormonal denge için zorunlu birşey hele tedavi olacak biri için. Biliyorsun yanılmıyorsam oksitosin gibi bir hormondu sadece geceleri vücudumuzun ürettiği ve kanser gibi rahatsızlıklara karşı koruyucu. gündüz uyumanın hiçbir anlamı yok bunun için

hımmmm o zaman burdaki sohbet açılmana yardımcı olmuştur.
hahhahahha geri püskürtme konusunda oldukça başarılı olduğumu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…