kzı hoca olmak için çok yaşlıyım sen bizim yerimize geçsene?:82:
Sen 21 yaşındamısın
Canım hayatını ailene adammışsın ama kendini düşün birazda yanlız yaşamak çoook zor inankii
Tanıdıgım 2 insan var sık sık görüşüyorum ama zor yani
Kısmetlerini değerlendirmelisin bence.Tanıdıgım insanlarda evlenmemiş insanlar ama pişman olan insanlar
İnşallah Hakkında hayırlısı canım birgün mutlaka evliliğe ikna edicek adam çıkar karşına...
kızlar siz uyuyamıyorsunuz benimde 9 da uykum geliyorrr:93::93::93::93::93::93::93:
senmi yaşlısın güldürme beni =))
benim o 21 olan,,,
ahh o kısmet dedikleri,,,,,,,
yalnız senin geceleri uyuman çok önemli hormonal denge için zorunlu birşey hele tedavi olacak biri için. Biliyorsun yanılmıyorsam oksitosin gibi bir hormondu sadece geceleri vücudumuzun ürettiği ve kanser gibi rahatsızlıklara karşı koruyucu. gündüz uyumanın hiçbir anlamı yok bunun için
hayat seni öldürürüm bak 21 diyip beni iyice bunalıma sokma
kızlar siz uyuyamıyorsunuz benimde 9 da uykum geliyorrr:93::93::93::93::93::93::93:
eşşek sıpası erkenden uyutuyo mu seni,,,,
hahha canım benim ruhum yaşlı
hımmmm o zaman burdaki sohbet açılmana yardımcı olmuştur.
hahhahahha geri püskürtme konusunda oldukça başarılı olduğumu düşünüyorum.
sen iki kişilik uyuyorsunda ondan
annenlerle paylaştınmı nasıl söyledin azcık anlatsana
he bacım yaa sıpa erkenden uyutuyo beni arada işyerindede uyukluyom masaya başımı koyup:93::93:
Evet biliyorum canım ama uyuyamıyorum elimde değil nu nedenle böbregimde problem var sürekli tekrarlıyo
Bide at nalıymış böbreğimBi atım eksikti geçen sene az kalsın amaliyat ediceklerdi beni
tamam sustum abla,,,,
tamam sustum abla,,,,
Hahah mandalina hiç bir fırsatı kaçırmıyo zaten..Bence püskürtme t.kızı 35 yaşında evlendi çooook mutlu evlenmiyodu ikna edene kadar anamız ağladı
Şimdi bide bebişi oldu çok tatlıı..
he bacım yaa sıpa erkenden uyutuyo beni arada işyerindede uyukluyom masaya başımı koyup:93::93:
Bencede hayat artık yaşını söylemesen iii olur bizim açımızdan
sen iki kişilik uyuyorsunda ondan
annenlerle paylaştınmı nasıl söyledin azcık anlatsana
ama insanın yaşıtlarının evlenirken kendinin evlenmemesi üzücü bişey,,,
Hahah mandalina hiç bir fırsatı kaçırmıyo zaten..Bence püskürtme t.kızı 35 yaşında evlendi çooook mutlu evlenmiyodu ikna edene kadar anamız ağladı
Şimdi bide bebişi oldu çok tatlıı..
Evet biliyorum canım ama uyuyamıyorum elimde değil nu nedenle böbregimde problem var sürekli tekrarlıyo
Bide at nalıymış böbreğimBi atım eksikti geçen sene az kalsın amaliyat ediceklerdi beni
ben nişanlı olupta 3 yıl falan nişanlı kalmak istiyorum anca yetşirim ondan ,,,Hhahah kendin içinmi söyledin Hyat kız bi dur daha 21 sin biraz daha kartlaş Ben 23 yaşında nişanlandım 24 te evlendim
hevukum öyle valla bende feminist takılırdım erkek milletiyle kanka olurdum arkadaşlarım içinde hepsi aşk acısı çeker evlenmek isterlerdi bir gün çıktım ortaya hey ben evleniyorum dedim kimse inanmadı geçen akşam kınamdaki anı defterini okuyordum her sayfada aynı şeyi yazmışlar senin kınanda olduğumuza inanmıyorum bu gerçekmi hayal gibi sen ve evlenmek gibi şeyler yazmışlar şimdi diyorum ki iyiki evlenmişim her an iyi mutlu değil kavgalar üzüntüler oluyor ama pişmanlık yok iyiki de evliyim diyorum iyikide tavlamışım kocamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?