Ölümüne Geyik Topiği :-))

kzı hoca olmak için çok yaşlıyım sen bizim yerimize geçsene?:82:

Sen 21 yaşındamısın

kızlar siz uyuyamıyorsunuz benimde 9 da uykum geliyorrr:93::93::93::93::93::93::93:

eşşek sıpası erkenden uyutuyo mu seni,,,,

Evet biliyorum canım ama uyuyamıyorum elimde değil nu nedenle böbregimde problem var sürekli tekrarlıyo
Bide at nalıymış böbreğim Bi atım eksikti geçen sene az kalsın amaliyat ediceklerdi beni

hımmmm o zaman burdaki sohbet açılmana yardımcı olmuştur.
hahhahahha geri püskürtme konusunda oldukça başarılı olduğumu düşünüyorum.

Hahah mandalina hiç bir fırsatı kaçırmıyo zaten..Bence püskürtme t.kızı 35 yaşında evlendi çooook mutlu evlenmiyodu ikna edene kadar anamız ağladı
Şimdi bide bebişi oldu çok tatlıı..

Evet biliyorum canım ama uyuyamıyorum elimde değil nu nedenle böbregimde problem var sürekli tekrarlıyo
Bide at nalıymış böbreğim Bi atım eksikti geçen sene az kalsın amaliyat ediceklerdi beni

ilk defa duydum o nasıl birşeymiş hevuk
bana fil ayağı hastalığı demişlerdi
eniştemdede huysuz bacak sendromu var
isimlere bakın ya hastalık ismimi dalgamı geçiyorlar bilemedim

tamam sustum abla,,,,

heh akıllı ol ablası

Hahah mandalina hiç bir fırsatı kaçırmıyo zaten..Bence püskürtme t.kızı 35 yaşında evlendi çooook mutlu evlenmiyodu ikna edene kadar anamız ağladı

ama insanın yaşıtlarının evlenirken kendinin evlenmemesi üzücü bişey,,,

sen iki kişilik uyuyorsunda ondan

annenlerle paylaştınmı nasıl söyledin azcık anlatsana

anlatayım bacım zaten testi yapar yapmaz işe geldim birileriyle paylaşmasam çatlayacaktım hemen anacumu aradım annanne napıyon dedim hiç heyecanlanmadı hiç sevinmedin dedim yo düşünüyodunuzya bebek bugün yarın haber gelir diye alışkındım dedi annemde babama sölemiş hemen dede oluyon demiş tabi babam ağır takılmışş niyeyse babalar belli etmiyo pek. kız kardeşimm çokkk sevinmiş lüllüklenmiş hemen bek duygusaldır

bu arada bacılar dün doktora gittim kan vermiştim sonucunu göstermeye gittim doktor tekrar bakalım dedi ve kese göründü nihayet2 günde büyümüş kesecik

hevukum öyle valla bende feminist takılırdım erkek milletiyle kanka olurdum arkadaşlarım içinde hepsi aşk acısı çeker evlenmek isterlerdi bir gün çıktım ortaya hey ben evleniyorum dedim kimse inanmadı geçen akşam kınamdaki anı defterini okuyordum her sayfada aynı şeyi yazmışlar senin kınanda olduğumuza inanmıyorum bu gerçekmi hayal gibi sen ve evlenmek gibi şeyler yazmışlar şimdi diyorum ki iyiki evlenmişim her an iyi mutlu değil kavgalar üzüntüler oluyor ama pişmanlık yok iyiki de evliyim diyorum iyikide tavlamışım kocamı

Hhahah kendin içinmi söyledin Hyat kız bi dur daha 21 sin biraz daha kartlaş Ben 23 yaşında nişanlandım 24 te evlendim
ben nişanlı olupta 3 yıl falan nişanlı kalmak istiyorum anca yetşirim ondan ,,,

aaa mandalin hani kocan seni tavlamıştı,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…