Ölümüne Geyik Topiği :-))

sen iki kişilik uyuyorsunda ondan

annenlerle paylaştınmı nasıl söyledin azcık anlatsana
bende merak ediyom anlat bakalım

he bacım yaa sıpa erkenden uyutuyo beni arada işyerindede uyukluyom masaya başımı koyup:93::93:
yengem gibi oturduğu yerde anında uykuya geçiyor

Hahah mandalina hiç bir fırsatı kaçırmıyo zaten..Bence püskürtme t.kızı 35 yaşında evlendi çooook mutlu evlenmiyodu ikna edene kadar anamız ağladı
Şimdi bide bebişi oldu çok tatlıı..

ay bebeiş deme bana yauf

bamya ne olacak yer kaynanası onu

annende pek bi heyecansızmış hee ben bile ondan çok heyecan yapmışım

darısı bizimde başımıza

paris kimseye süpriz şeilde haber veremedin inşallah ikincisine

he bacım ya kimseye süprizle haber veremedim
darısı sizin başınıza bacılarrr hevuğa mandalinaya ve isteyen herkeseeeeeeeeeeeee.. Aminnnnnnnnnn

Bende öyleydim lisede Futbol takımındaydım maçı kazanınca kola püskürtüp içerdik böööğğ Bardaksız..
Ben Kareteye filan gittim bide az değildim sonra işte hanımlaştım aniden Ben de mutluyum ama birşeyler eksik
Biryerde aslında evlenmezdim ama oldu bikere kendim bile inanamadım gelinlikle görünce kendimi aynada çok ağlamıştım.fikirleri ve hayat görüşleri birbirine çok zıt 2 insanız eşimle

ama insanın yaşıtlarının evlenirken kendinin evlenmemesi üzücü bişey,,,
ilk tepkiler aldığında önce üzülüyor gibi oluyorsun. (bakl sen evlenmedin ama kuzenin kızı evlenmiş, arkadaşın evlenmiş kızı var bunun kızıda hamile sen daha otur..... vs. gibi tepkiler) sonra geçiyor.

buda iyiymiş.

ben nişanlı olupta 3 yıl falan nişanlı kalmak istiyorum anca yetşirim ondan ,,,

aaa mandalin hani kocan seni tavlamıştı,,,,
???

ben nişanlı olupta 3 yıl falan nişanlı kalmak istiyorum anca yetşirim ondan ,,,

aaa mandalin hani kocan seni tavlamıştı,,,,

ben çaktırmadan işve naz cilve gibi şeyleri yaptım yani önce ben tavladım ama görünürde o beni tavladı bayanların gizli silahları çaktırma

Hhahah kendin içinmi söyledin Hyat kız bi dur daha 21 sin biraz daha kartlaş Ben 23 yaşında nişanlandım 24 te evlendim

ayy kızlar uzun zamandır böyle toplanabildik şükürler olsun,,,,

Bamya diye diye senin gelin Fatih ürek olucak hee (erkek pipisi bamya ama başka bişi de bence)

he bacım ya kimseye süprizle haber veremedim
darısı sizin başınıza bacılarrr hevuğa mandalinaya ve isteyen herkeseeeeeeeeeeeee.. Aminnnnnnnnnn

Aminnnnnnnnnnnnnnn

bendenmişsin sende birde inatçılık eklenince

Ay ya bu çoklu alıntıları yapamıyorum karışıyo
Mandalinam
kOCAM KIZDI ÇÜNKİ YEMEK YİYEMİYORUM 49 KİLOYUM VE KEMİKLERİM SAYILABİLİYO RAHATLIKLA
Bide uyumuyordum geceleri o Diyaliz hastası olucagımı düşünmüş nefrolojiyi bilmiyorduk dr yönlendirdiğinde
Özel hatanelere sorduk yok o bölüm kıza sordu danışmadaki oda böbrek yetmezliği olanların gittiği bir bölüm dedi ondan yanii
Sonra başka dr gittik odaa durumu açıkladı..

Bamya diye diye senin gelin Fatih ürek olucak hee (erkek pipisi bamya ama başka bişi de bence)

bamya geçiyor canım ne zamandır çokta severim oradan geldi aklıma onadamı diyorlar mış fatih ürek olmaz bizim gelin olsa olsa aklıma isim gelmedi bayandan dönen yokmu ya

İstemezsen isteme
İnşallah birgün gerçek olucak çookk mutlu olucam ozaman banada ellerini sür dersin...

hımm şimdi anladım hevukum hepmi böyleydin yani zayıf uykusuzluk hali filan yoksa zamanlamı oldun

bamya geçiyor canım ne zamandır çokta severim oradan geldi aklıma onadamı diyorlar mış fatih ürek olmaz bizim gelin olsa olsa aklıma isim gelmedi bayandan dönen yokmu ya

Evet küçük erkeğin pipisine bamya deniyo şekerim..
O erkek olucak sen kızı dogurcan artık yapcek bişi yok zaten kız olursa senin oglun küçük olur olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…