bende merak ediyom anlat bakalımsen iki kişilik uyuyorsunda ondan
annenlerle paylaştınmı nasıl söyledin azcık anlatsana
yengem gibi oturduğu yerde anında uykuya geçiyorhe bacım yaa sıpa erkenden uyutuyo beni arada işyerindede uyukluyom masaya başımı koyup:93::93:
Hahah mandalina hiç bir fırsatı kaçırmıyo zaten..Bence püskürtme t.kızı 35 yaşında evlendi çooook mutlu evlenmiyodu ikna edene kadar anamız ağladı
Şimdi bide bebişi oldu çok tatlıı..
ilk defa duydum o nasıl birşeymiş hevuk
bana fil ayağı hastalığı demişlerdi
eniştemdede huysuz bacak sendromu var
isimlere bakın ya hastalık ismimi dalgamı geçiyorlar bilemedim
seninkiler daha komikmiş onlar ne gıı
Benide sağ taraftaki böbreğim fasülye gibi değilde birbirtine yapışık 2 taneymiş
Nefrolojiye yolladılar gocamın gözlerinden ateş çıktığını ejderhaya dönüştügünü ilk kez o gün gördüm çiğ çiğ yiycekti beni uyumuyorum diye...
anlatayım bacım zaten testi yapar yapmaz işe geldim birileriyle paylaşmasam çatlayacaktım hemen anacumu aradımannanne napıyon dedim hiç heyecanlanmadı hiç sevinmedin dedim yo düşünüyodunuzya bebek bugün yarın haber gelir diye alışkındım dedi annemde babama sölemiş hemen dede oluyon demiş tabi babam ağır takılmışş niyeyse babalar belli etmiyo pek. kız kardeşimm çokkk sevinmiş lüllüklenmiş hemen bek duygusaldır
bu arada bacılar dün doktora gittim kan vermiştim sonucunu göstermeye gittim doktor tekrar bakalım dedi ve kese göründü nihayet2 günde büyümüş kesecik
bamya ne olacak yer kaynanası onu
annende pek bi heyecansızmış hee ben bile ondan çok heyecan yapmışım
darısı bizimde başımıza
paris kimseye süpriz şeilde haber veremedin inşallah ikincisine
hevukum öyle valla bende feminist takılırdım erkek milletiyle kanka olurdum arkadaşlarım içinde hepsi aşk acısı çeker evlenmek isterlerdi bir gün çıktım ortaya hey ben evleniyorum dedim kimse inanmadı geçen akşam kınamdaki anı defterini okuyordum her sayfada aynı şeyi yazmışlar senin kınanda olduğumuza inanmıyorum bu gerçekmi hayal gibi sen ve evlenmek gibi şeyler yazmışlar şimdi diyorum ki iyiki evlenmişim her an iyi mutlu değil kavgalar üzüntüler oluyor ama pişmanlık yok iyiki de evliyim diyorum iyikide tavlamışım kocamı
ilk tepkiler aldığında önce üzülüyor gibi oluyorsun. (bakl sen evlenmedin ama kuzenin kızı evlenmiş, arkadaşın evlenmiş kızı var bunun kızıda hamile sen daha otur..... vs. gibi tepkiler) sonra geçiyor.ama insanın yaşıtlarının evlenirken kendinin evlenmemesi üzücü bişey,,,
buda iyiymiş.hevukum öyle valla bende feminist takılırdım erkek milletiyle kanka olurdum arkadaşlarım içinde hepsi aşk acısı çeker evlenmek isterlerdi bir gün çıktım ortaya hey ben evleniyorum dedim kimse inanmadı geçen akşam kınamdaki anı defterini okuyordum her sayfada aynı şeyi yazmışlar senin kınanda olduğumuza inanmıyorum bu gerçekmi hayal gibi sen ve evlenmek gibi şeyler yazmışlar şimdi diyorum ki iyiki evlenmişim her an iyi mutlu değil kavgalar üzüntüler oluyor ama pişmanlık yok iyiki de evliyim diyorum iyikide tavlamışım kocamı
???ben nişanlı olupta 3 yıl falan nişanlı kalmak istiyorum anca yetşirim ondan ,,,
aaa mandalin hani kocan seni tavlamıştı,,,,
gerçekten eğlenceli isimler koymuşlar sanırım doktorlarında ruh haline göre bırakılıyor isimlerilk defa duydum o nasıl birşeymiş hevuk
Benide sağ taraftaki böbreğim fasülye gibi değilde birbirtine yapışık 2 taneymiş
Nefrolojiye yolladılar gocamın gözlerinden ateş çıktığını ejderhaya dönüştügünü ilk kez o gün gördüm çiğ çiğ yiycekti beni uyumuyorum diye...
ben nişanlı olupta 3 yıl falan nişanlı kalmak istiyorum anca yetşirim ondan ,,,
aaa mandalin hani kocan seni tavlamıştı,,,,
ilk defa duydum o nasıl birşeymiş hevuk
hee valla sorma ne komik isimler var
kocan niye kızdı sana uyumadığın onu çözemedim
at nalı hımmmmmmm desene sen doğuştan şanslıymışsın
demet akalın sabıka yeni klip-Video
hadi keyifler yerine gelsin kızlarrr accık parti yapalımmm
:118::118::118::118::122::119:
Hhahah kendin içinmi söyledin Hyat kız bi dur daha 21 sin biraz daha kartlaş Ben 23 yaşında nişanlandım 24 te evlendim
hevukum öyle valla bende feminist takılırdım erkek milletiyle kanka olurdum arkadaşlarım içinde hepsi aşk acısı çeker evlenmek isterlerdi bir gün çıktım ortaya hey ben evleniyorum dedim kimse inanmadı geçen akşam kınamdaki anı defterini okuyordum her sayfada aynı şeyi yazmışlar senin kınanda olduğumuza inanmıyorum bu gerçekmi hayal gibi sen ve evlenmek gibi şeyler yazmışlar şimdi diyorum ki iyiki evlenmişim her an iyi mutlu değil kavgalar üzüntüler oluyor ama pişmanlık yok iyiki de evliyim diyorum iyikide tavlamışım kocamı
sen dinlen bakim biraz
bamya ne olacak yer kaynanası onu
annende pek bi heyecansızmış hee ben bile ondan çok heyecan yapmışım
darısı bizimde başımıza
paris kimseye süpriz şeilde haber veremedin inşallah ikincisine
he bacım ya kimseye süprizle haber veremedim
darısı sizin başınıza bacılarrr hevuğa mandalinaya ve isteyen herkeseeeeeeeeeeeee.. Aminnnnnnnnnn
Bende öyleydim lisede Futbol takımındaydım maçı kazanınca kola püskürtüp içerdik böööğğ Bardaksız..
Ben Kareteye filan gittim bide az değildim sonra işte hanımlaştım aniden Ben de mutluyum ama birşeyler eksik
Biryerde aslında evlenmezdim ama oldu bikere kendim bile inanamadım gelinlikle görünce kendimi aynada çok ağlamıştım.fikirleri ve hayat görüşleri birbirine çok zıt 2 insanız eşimle
ilk tepkiler aldığında önce üzülüyor gibi oluyorsun. (bakl sen evlenmedin ama kuzenin kızı evlenmiş, arkadaşın evlenmiş kızı var bunun kızıda hamile sen daha otur..... vs. gibi tepkiler) sonra geçiyor.
buda iyiymiş.
???
gerçekten eğlenceli isimler koymuşlar sanırım doktorlarında ruh haline göre bırakılıyor isimler
beynelim bir bilsem kim uyduruyor bu isimleri
demet akalın sabıka yeni klip-Video
hadi keyifler yerine gelsin kızlarrr accık parti yapalımmm
:118::118::118::118::122::119:
bizde net yasak olduğu için dinleyemiyorum
Çooook şanslıyım acayip gelin birazda size sürtim sırtımı sizede geçsin
anam kalsın istemem ben
Bamya diye diye senin gelin Fatih ürek olucak hee (erkek pipisi bamya ama başka bişi de bence)
Ay ya bu çoklu alıntıları yapamıyorum karışıyo
Mandalinam
kOCAM KIZDI ÇÜNKİ YEMEK YİYEMİYORUM 49 KİLOYUM VE KEMİKLERİM SAYILABİLİYO RAHATLIKLA
Bide uyumuyordum geceleri o Diyaliz hastası olucagımı düşünmüş nefrolojiyi bilmiyorduk dr yönlendirdiğinde
Özel hatanelere sorduk yok o bölüm kıza sordu danışmadaki oda böbrek yetmezliği olanların gittiği bir bölüm dedi ondan yanii
Sonra başka dr gittik odaa durumu açıkladı..
İstemezsen isteme
İnşallah birgün gerçek olucak çookk mutlu olucam ozaman banada ellerini sür dersin...
bamya geçiyor canım ne zamandır çokta severim oradan geldi aklıma onadamı diyorlar mış fatih ürek olmaz bizim gelin olsa olsa aklıma isim gelmedi bayandan dönen yokmu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?