Ölümüne Geyik Topiği :-))

valla....ya da en azından dünya erken kalkmaları kaldırsa, okul ve iş zamanları şööle 12ye doğru olsa ve 3-4saat içinde millet evine dönse dimi?çok mu ütopik oldu ne?

yıllardır hayalimdir işe okula geç gitmek aşkamın bi körüne kadar çalışırım yeterki sabah erken kalkmak olmasın

aşk herşeye değer,,, aşık olmak güzel be kızlar,,, hemde çok güzel,, alllah herkese nasip etsin bu duyguyu

amin inşallah doğru kişidir ömür boyu sürer

gunaydinnnn
nasilsiniz bakem
umarim hepiniz iyisinizdir
uzun zamandir yazamadim size

anamin evinden kendi evimize donduk dun itibari ile

bekleyin donusum muhtesem olacak )))

ya ben 2,5 senedir aşığım kuzum,,, ama hayatım da bi arkadaşımın mutlu olmasını çok istiyorum,, onun için iç çeke çeke dedimmm

gunaydin herkeseee

evet flockem hafta sonu istanbula gittik alisverise
minik ogluma pabuc aldik
he he ilk giydi annemlerde
agladi yurumedi emekledi
sonra teyzesi geldi kovalamaca oynadi alistirdi onu
simdi ise ben dun sabah parmak iclarima taktirdim egildi aldi pabuclari
benim tatli oglusumm

3 haftadir annemde idik dun artik donduk ama hava gene sogidu
gene mi gitsek ne
bu arada cadi elti 3 haftalik hamile imis
yatiyormus hep dusmesin diye
daha once 2 3 cocugu dustu
ne sevindim ne uzuldum duydugumda
halbuki yabanci biri bile olsa duysam hamileymis sevinirim
okadar yani duygusuzum ona karsi....

annecim yakin canim toplu tasima ile 40 dk...
evi d gazli oglum hasta olmasin diye oraya gittik esimde ise oradan gitti...
ins geldik ya hasta olmaz...

boşver ööle deme, o da seçmedi sonuçta anasını...sağlıcakla doğar inşallah.havalar hala tam ısınmadı,hırkasını eksik etme sen gene de sırtından ufaklığın...

burcum var ya, efeler de artıkın eskisi gibi değil...bi vakaya şahit oldum, adamın karizması yerlerde...baya matrakçanaydı....

flockem yanlis anladin
hamile haberini duyunca bisiy hissetmedim

yoksa tabiki umarim dusmesin saglikla dogsun
kaynim cok istiyor cunku

yani bisiy hissedemedim ne yapayim.

elti hnm sozde oglumu soruyormus hep cok ozluyormus
yuzu tutup gelemiyor sevmeye cunku

insan birsey yapmadan dusunmeli oyle degilmi
2 dusun bir uygula yada soyle....

gorumcemin oglu ameliyat olacak 7 yasinda
burnundan nefes almaya zorlaniyor kulaklari fln
hep iltihab olmus
kayinvaldemler yarin aksam oraya gidecek babamla kaynanam
yarinda kayananami doktora goturucem
2 kat da yalniz kalmasin diye geldik esasinda....
siz nasilsiniz....

cmt gecesi tam yatcam,tuhaf bi lastik yanığı kokusu geldi burnuma....çıktım kapıya noluyo diye.duman duman üstüne yan bahçeli evden.gittim açtım kapıyı,( tanıdık biri olduğu için çekinmedim).teyzem bahçe ortasında yakmış ateşi kamp ateşi gibi, habire bişeyler mırıldanıpateşe giysi atıyo. 'Ne ediyon sen teyze gece gece?'dedim. mırıldanmasını tamamladı sonna bana:'Benim öküzün eşyalarını yakıyom.'dedi. öküz ile kastı kocasıydı! 'Niya?'dedim teyzem daha enteresan bi cvp verdi:'kör olasıca üç gündür eve gelmiyo,cinlerini kovalıyom ben de...'dedi. 'Cini olduğunu nerden çıkardın?'dedim. teyzem cvp konusunda kendini hepten aştı:'Gördüm,'dedi 'Gitmeleri için de tek çare bu adamın eşyalarını yakmak.' 'ii de güzel teyzem, adamın giyecek hiç bişeyi kalmadı,ayakkabılarına kadar yaktın, cinlerden arınacak belkim ama senin bu eserini görünce de cinleri tepesine toplanacak gene...zararlı çıkcan gibime geliyo!' 'Orasını düşünmem gari,ben onun iiliği için yapıyom bunu!' 'ii öyleysem sana kolay gelsin...'diip teyzemi daha fazla meşgul etmedim. anlayan beri gelsin, var mı bööle bişey ya?

bu vaka tabiiki efeden bozma amcamızın hakketten geri gelmesiyle sonuçlandı ertesi gün...güzel amcamın bağırtılarını duydum ertesi gün:'Ulan ben seni ne ediim?bacaklarını cart diye ayırmaz mıyım?elbiselerimi ateşe attığın o ellerini kırmaz mıyım?lan donuma kadar yakmışsın salak garı...'

kaldığım yerdeki arkadaşlara sordum sonna, bu ne ya bööle vudu ayini gibi diye.omuz silktiler, oluyo bazen bööle biz de baya eğleniyos dendi.yan taraftaki teyzeden bahsetti sonna, gelininin büyü yaptığından şüphelenmiş,sen kalk köşelere kendi idrarını dök!büyü bozarmış bu...insan neler neler öğreniyo gezdikçe...vay beee diyerek döndüm evime gari.allah bu millete akıl fikir versin valla.

ha haaa ha
flocke sen miknatis mi yuttun ki herseyi kendine cekiyorsun
ayy cok guldum sabah sabah,...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…