Ölümüne Geyik Topiği :-))

benimkini öldürdüler
duygusallık diyince göz yaşalrı aklıma gelir balık burcu bir arkadaşım var duygusalllık diz boyu hep ağlar sende öylemisin

insanları görmemek adına uyumak. Gereksiz ve fazlalık insanlar yüzünden kendin olmaktan vazgeçmek? Hayatı kendine zindan etmek? Anne olmak istemek?

:44: Karışıkmı olmuş canımkii ya ben bebeğimle yeniden doğmak istiyorum
Şu anda onun bunalımıda var üstümde etraftaki insanların sözleri
Bebeklerini nazar ettiğim iddaaları eşini ailesi tarafından kısır diye tabir neden görüşiyim
Tek tük insanlar var hayatımda bana yeterler inankii.
Gereksiz insan ama böyle birşey yook anlatama sana nasıl biri okadar ugraşıyorkii insanlarla
Benim konuştugum biri vardı isteme mevzuları olucagı zaman abime dediki bu insan daha önce beni istedi nasıl yüz yüze bakıcaz.
Halbuki tanımıyo bile daha neler her isteyene birşey yaptı inandırdı herkeside..
Abimde dayanamadı ve felç oldu ciddiyim eşi benzeri yok Haksız oldugu kanıtlanmak üzereyken hemen kendini yere atıp sinir krizi geçiriyor
Ve babası terör estiriyor 10 sene çocukları olmamış snra bu anlatsam inanamazsınız..

benimkini öldürdüler
duygusallık diyince göz yaşalrı aklıma gelir balık burcu bir arkadaşım var duygusalllık diz boyu hep ağlar sende öylemisin

bende yengeçim su burcu bende hemen ağlarım herşeye ağlayabilen bi yapım var çok kötü ama yaa bişi konuşturmuyo bazen gözyaşları

tam öyle sayılmaz aslında beynelim çevre etkisi evet ama asıl önemlisi beynimiz

işte bu yüzden bunu yazdım. Hevuk (kişisel düşüncem hevuk amacım seni kırmak değil) başkalarını çok düşünüyorsun. (Gerçi aynı hatayı bende yapıyorum geleceğe dair planlarımı erteleyerek belkide bu yüzden bu şekilde düşünüyorum.) Mutlu olmak amaç değil ama hayatı yaşamakta gerekiyor. Ben kendi adıma söyleyeyim ailemi ve beni mutsuz eden herkese resti çektim. Bu konuda akrabalık bağlarını yok etmiş biriyim. Şimdi evim daha huzurlu ve ben sevdiklerimi daha mutlu görüyorum. Hayatımdan çıkaramadıklarımı ise daha fazla görmezden geliyorum. Aynı ortamda bulunmak zorunda dahi olsak ben yine kendim olmaya devam ediyorum.Sen anne olmak istiyorsun. Yani daha fazla sorumluluğun olacak. Öyle hasta olmak, yalnızlaşmak ve başkasına bağımlı olarak yaşamak gibi bir lüksün olmayacak. Ayaklarının üstünde duran ve her zorluğa tek başına karşı koyabilen bir insan olmalısın. Fıtratımız gereği böyle programlanmışız zaten. Sen kendini ve gücünü saklayarak yaşıyorsun ve buda beni üzüyor.

ama bazıları hakikatten çok güzel oluyor yaa
artık nasıl baka kaldıysanız kızcağız kendini assolist filan sandı

Arabadan indi ve totosunu baktı eteği açıp sonra etegini düzeltti biz bi o an ona baktık napıyo diye son dakka jeton düştü zaten güzeldi kaymak gibi teni vardı beyaz..
ama saçları peruktu kızıl hemde

benimkini öldürdüler
yok mandişim ben dengesin bir ikizlerim..şu an o kadar dengesizleştim ki... az önce kızdığım insana şimdi kızamıyorum... bu nasıl oalbiliyor çözemiyorum... Dua okuyup üflüyorum kendime sonra tüm sinirim geçiyor... OF ya ben dengesizim miyim.. kızıyorum..şunları şunları söyleyeceğim diyorum sonra içimdeki ses susuyor... aşık kız .ıkıyor susturuyor diğer sesi

Nler oluyor bana çok dengesizleştim. dengemi sağlamak için var mı bir yol..:44:

Aşağıya geçmedi imleç çok komik ama

sanırım ben buna inanmıyorum.Aşk, duygusallık bana göre hastalık gibi birşey. birkaç gün başın dönüyor, kalbin hızlı atıyor sonra yok oluyor. Bu esnada hastalık sonrası yorgun olduğun dönem sonra herşey normalleşiyor. Genellikle ağlamam. Aslında hiç ağlamam sadece gözlerim dolar. Babamın cenazesinde bile ağlayamamıştım.(ki kendisini taparcasına sevmeme rağmen)
Romantiklik dersen ne adıma yazılmış şiir, ne de karakalemle çizilmiş resmin beni heycanlandırdı. Sanırım duygusuzum ben :26:

bende yengeçim su burcu bende hemen ağlarım herşeye ağlayabilen bi yapım var çok kötü ama yaa bişi konuşturmuyo bazen gözyaşları

eşim yengeç

ikizlermi aman hiç anlaşamam kendileriyle her kavgam kötü anlarım onlarla

Çok savaştım gücüm kalmadı yanımda biri olsun istiyorum artık tek başına dogrulamıyorum malesef
Çok yıkıldım çok yaralar aldım.En çokta güçlü durmaya çalışmak yordu beni hala başkalarına karşı gücüm var güçlüyüm ama kendime acizim
Gidip sarılıp beni dinleyip derdime ortak olucak hiç kimse yok ne eşim ne annem nede ablamlar..
Anlatsam çookk uzun herşey

boşver inan herkesin en güzelinden , çirkinine en zengininden fakirine varıncaya kadar herkesin hayatında sorunlar var. İnsanlar birbilerini zorlamaktan zevk aldıkları için buna tahammül gücümüz gelişiyor.

geri iadesiz tahütsüz postaya veremiyormusunuz
herkes tanıyor biliyor onuda senide hala ona inanılıyorsa o inananlarıda sil gitsin

haklısın ama çocuk bambaşka birşey insanın bilmediği gücünü de çıkarıyor ortaya

hevuk bebeğim neden öyle karamsarsın bizlere baksan ne dertlerimiz var ama ne yapalım başetmeye çalışıyoruz ben burada dinleniyorum kendimden sorunlarımdan uzaklaşıyorum

Sildim gitti mandişim abim inandı ailesi inandı
diğerleri inanmadı ama sen sus dediler hep o böyle o şöyle hıncımı alamadım ondan
Okadar şeye ragmen beni gördümü gelip öpüyo çok özledim seni diyo
Yok böyle birşey ya 2 yüzlü çogu kişi tiksindim insanlardan bir kaçını kenara ayırdım gerisini sildim

Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş aslında yok dediğin gücün varki sen bunları yaşıyorsun bence farkında değilsin bardağın dolu tarafıda var

hevuk bebeğim neden öyle karamsarsın bizlere baksan ne dertlerimiz var ama ne yapalım başetmeye çalışıyoruz ben burada dinleniyorum kendimden sorunlarımdan uzaklaşıyorum

Tabiiki herkesin problemi var ama ben kötüyüm bu aralar
Paylaştım o nedenle rahatlamak için bide herkesin bir sorunu olur.
Bir insanın herşeyi sorun olunca böyle oluyo
Ben başedemiyorum yesinler beni artık Nerdesinki..?

eşim yengeç

ikizlermi aman hiç anlaşamam kendileriyle her kavgam kötü anlarım onlarla

14 yaşlarında daha bir ikizlerdim sanki.. şimdi burcum yavaş yavaş oğlak olmaya başladı... daha bir ağır kız oldum... İkizlerin verdiği muziplik, sivri dil mevcut halen... yoğun denge problemlerm olmasada aklım bazen duygularımla baş edemiyor...

Biri dur yapma derken diğer ben sen sus sana ne oluyor kız.. söyle işde aklına ne gelirse diyor... bazen sırf konuşmamayı tercih ediyorum.. konuunca safça konuşunca beni kandrımaya çalıştıklarını hissediyorum. o zaman sivir dilim ortaya çıkıyor.. beni kandırmak isteyenlere dilim sivrileşiyor kontrolümü kaybediyorum.. safça söyledğim şeyleri aleyhime kullananlara aynı saflıkla yaklaşamıyorum ben.. o zaman tutamıyorum kendimi dengem şaşıyor... iyi kızken bir anda agresiflleşiyorum

Şu beynim aynı anda 2-3 şeyi düünmese... sorun yok. tek şeye odaklansam sorun olmyacak. ama bunu sağlayabilene aşk olsun. olmuyor...

gözlerime inanamıyorummmmm ...

herkese günaydııııııınnnn...

mutlu huzurlu günlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…