Ölümüne Geyik Topiği :-))

kızlar arkadaşımın düğün davetiyesini aldım,,, bakın ne güzel
yazıyo,,

Bir eşi olmalı insanın
Rüzgar O'nun kokusunu getirmeli
Yağmur O'nun sesini...
Akşam O'nu görecek diye,
Pır pır etmeli yüreği
Ayakları birbirine dolaşmalı heyecandan eve dönerken;
Cennetten köşe almışcasına Sevdiği, sakındığı, bakmaya kıyamadığı Her biri hücresinden aşkın fışkırdığı
Çölde okyanusu yaşadığı bir eşi olmalı insanın...
Ben seni ölene dek seveceğim boş laf!!
Ben seni sevdikçe ölmeyeceğim...
Bu sözü verirken birbirimize, bizimle olmanız dileğiyle....

Evet küçük erkeğin pipisine bamya deniyo şekerim..
O erkek olucak sen kızı dogurcan artık yapcek bişi yok zaten kız olursa senin oglun küçük olur olmaz..

hayır hevukum parisin kızı olcak oğlanı ben doğurcam inşallah oğlan küçük olunca zengin olurlar ne yapayım ben istedim ama gelmedi oğlum önce gelinim geldi

romantikler için güzeldir ama bence davetiye çöpe atılıyor hiç özenmedim en ucuzunu seçtim hepsi sonuç itibariyle çöp oluyor

hımm şimdi anladım hevukum hepmi böyleydin yani zayıf uykusuzluk hali filan yoksa zamanlamı oldun

Bekarken 56 kilo filinta gibi kızdım uyurdumda geceleri nadir uyanık olurdum toplanırsak
Sonra iğrenç bir insan girdi hayatımıza mahvetti evi zindan etti herkese nişanlandım
Düğün stresi o uyuzun stresi 45 kiloya düştüm evlendiğim ilk gün daha kavga ettik eşimle yine o uyuz ortalığı karıştırdı sinirimden gece boyu ağladım böyle daha çok problem yaşadık fikirlerimiz çok zıttı ben çok gururluyum acayip gururumu hiçe saymamı istedi hep falan filan ....
Sonrada iştahsız uykusuz depresif biri oldum ben böyle değildim yaşarken oldum
Deli dolu çoook neşeli bir kızdım şimdi ise kimseyle görüşmeyen görüşmemk için uyuyan bi bişey oldum

Orjinali
OLMALI İNSANIN
Bir eşi olmalı insanın,
Rüzgar onun kokusunu getirmeli,
Yağmur O’nun sesini.
Akşam onu görecek diye, pırpır etmeli yüreği,
Ayakları birbirine dolaşmalı heyecandan, eve dönerken,
Cennetten köşe almışçasına,
Sevdiği, sakındığı, bakmaya kıyamadığı…
Her bir hücresinden aşkın fışkırdığı,
Çölde okyanusu yaşadığı bir eşi olmalı insanın!
Ben seni ölene dek seveceğim boş laf!
Ben seni sevdikçe ölmeyeceğim…
Can Yücel

Bu ünlü bir şaairin şiiri ama hatırlayamadım..

romantikler için güzeldir ama bence davetiye çöpe atılıyor hiç özenmedim en ucuzunu seçtim hepsi sonuç itibariyle çöp oluyor

Aynen görmedim bile dagıtılcagı zaman gördüm
Nikah şekeride öyle
Kendimi sıkıntıya sokamam çöp olcak
Eşim begendi iğrençti ama olsun

sultan bende 26 olunca rahatsız olmaya başladım.
gerçi hala liseli gibi geziyorum ortada ama ben 20lerde 30ları düşlüyordum şimdi yaklaşınca hayallerimi 40 erteleyeceğimden korkuyorum.

30 demek zor olacak sanırım... benim dilim 28 dmeye bile çekiniyor.. Bu nasıl oldu anlamadım.. ben kendimi 22-25 hissediyorum öyle de gösteriyorum.
sanırım m,illetçe depresyona girdik.
yazık en güzel çağlarımızı gereksiz düşüncelerle ziyan ediyoruz.

evet ama maddiyat, dertler, sıkıntılar insanı çok yoruyor... sinir harbi yaşıyor...

Benimde hiç hoşuma gitmiyo 20 li yaşlar çok güzel
Yaşlandım ve elimde koca bir sıfır var..

aslında elinde çok güzel şeyler var..ona sahip olamayanlarda var.. hayatınd aolan güzel tek bir şey olsa bile şükretmelisin. belkide sahip olmak istediği tek şey o lanalr bile vardr...

ah ah bende 28 oldum.. olucam seneye 29... en güze yıllar kıpır kıpır geçmesi gerekirken asık bir suratla dolanıyorum... 92 yıllarında bir düğünde oynarken videomu seytrettim aman allahım ne kadar hareketli ne kadar güler yüzlüyüm... ne kadar hayat doluyum...aynı zamanda ne kadar yaramaz dolu -dizgin biriymişim

Çok yaşa beynelcan unutuyorum çok..

Nikah şekeride öyle

ya niye öyle diyonuz,, ben çok özendim ve duygulandım ağlıcam şimdi =((

insanları görmemek adına uyumak. Gereksiz ve fazlalık insanlar yüzünden kendin olmaktan vazgeçmek? Hayatı kendine zindan etmek? Anne olmak istemek?

Allah yardımcın olsun o kişi kime geldiyse onun daha çok yardımcısı olsun
şimdi uzak dur hevukum sadece ondan herkesten değil

Nikah şekeride öyle

dimi ya çöp olacak şeye niye özen verelim ki

ordan oraya zıplayan..kıkırdayan ufak tefek kız çocuğuydum ben... çok sessiz dururdum ama.. bacaklarım yara bere içinde... yüzümde dikiş izi. bacağımd ayara zizi halen var... başkası görse sen ne kadar uslusun der.... ama ben ne kadar hareketliymişim. abim bana küçük çapta çete kurmuşun susukun diyor... düğün kasedi onun sünnetine aitti.. aman ne güldüm kendime.. 2-3 saat boyunca sürekli ayak altında dolanan ... kızların peşinde koşmasını sağlayan çitlenbik... neymişim ben dedim...

Ay kızlar dün gece travesti gördük Allahım nasıl kendini beğenmişliktir bu aynada baka baka doyamadı hareketleri filan
Dudaklarını uzatuyo filan koptuk gülmekten bizde bi anlık şaşkınlıkla daldık bakıyoduk dediki ağzınızı kapatın suları akmasın çok güzel oldugumu biliyorum hıhh yapıp gitti

seni yaramaz seni

Fiziksel olarak bir sıkıntım yok çok şükür oldukça genç gösteriyorum. Kısa ve minyon olmanın avantajı
yıllar geçtikçe duygularımızı daha fazla bastırıyoruz gibime geliyor.

ama bazıları hakikatten çok güzel oluyor yaa
artık nasıl baka kaldıysanız kızcağız kendini assolist filan sandı

buyrun işte bir romantik canım sen yaptır eğer hoşuna gidiyorsa böyle şeyler ben romantik değilim ki zevk yani

Bende romantik biri değilim .. bazen aşırı duygusallığım tutar.. ben aslınd açok muzip biriyim.. ortamdan sıkılınca o artamın havasını kendi havama getirmeye insnaları güldürmeye neşelendirmeye çalışırım..

Duygusal romantik şeyeler belkide sadece aşk kapıyı çalınca hissedilir.. herkesin içinde ufakd aolsa romantizim vardır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…