Ölümüne Geyik Topiği :-))

tamamdır ozaman hevuk sildiysen hala üzemelerki seni iz bıraktıysa silsin bendeki silgiden göndereyim sana puff toz olup gitsinler

Ben kaçtım çok uykum geldi.. Sizlere iii sohbetler
göremiyorum ekranı saçmalıyorum bide en iisi uyuyim
Öpüyorum sizleri

erkeğin yengeci iyidir sanırım:44: evine bağlı olurrr

bizimki anasına bağlı böö

suskun oğlaksın sen oğlak yoksa bugüne kadar çok kavga ederdik yada en azından hoşlanmazdım senden ikizlerin belirtisini yakalasaydım

yaaaa hevukkkkkk aşkolsunnn

kaç zamandır buluşamadıydık nirelere kaçıyorsun yaaa

:95::95::95:

suskun oğlaksın sen oğlak yoksa bugüne kadar çok kavga ederdik yada en azından hoşlanmazdım senden ikizlerin belirtisini yakalasaydım

:) beni görenler ikizler olduğuma inanmazlar zati.. bu kadar suskun ikizler mi olur derler.. olsan olsan yengeç yada bir başka burç olduğumu düşünürler... biraz alınganımda.. ay burcumda yengeçmiiş... yükselen oğlak... ne ararsan var bende çok renkli bir yıldız haritam var..

en iyi ateş grubuyla anlaşıyorum buda enterasan işde

Ben kaçtım çok uykum geldi.. Sizlere iii sohbetler
göremiyorum ekranı saçmalıyorum bide en iisi uyuyim
Öpüyorum sizleri

hevukum şimdi uyu kendine gel bir toparlan yarın erken uyanmış ol. uyumamış değil sütünü neyin iç. sağlığına dikkat et. ve en başta kendini sev.başkalarının dediğine bakma

ayy evet doğruu bende anama çok düşkünüm yengeçler çok anacı olurmuşşşş. bayan neysede erkeğinki zordur bea anasına bağlı olması

evet yaa hala birde sevmezsen baş işe

bende yayım

alıntı yapamadım herkese toptan cevap veriyorummm

iyiyim kısçelerrrr...

sadece çoook yorgunummm..

hepinizde keyifler iyidir umarımmm canlarımmm

seninle iyi anlaşacağız o zaman :)

ehh iyi sayılırım canikommmm sen nasılsıınnnnn

alıntı yapamadım herkese toptan cevap veriyorummm

iyiyim kısçelerrrr...

sadece çoook yorgunummm..

hepinizde keyifler iyidir umarımmm canlarımmm

bizde kirli çıkınımızı döktük topladık.
Aşağıda bir çift göz uyumaya gidecekti ama onunla uğraşıyoruz. onun dışında herşeycikler iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…