Sildim gitti mandişim abim inandı ailesi inandı
diğerleri inanmadı ama sen sus dediler hep o böyle o şöyle hıncımı alamadım ondan
Okadar şeye ragmen beni gördümü gelip öpüyo çok özledim seni diyo
Yok böyle birşey ya 2 yüzlü çogu kişi tiksindim insanlardan bir kaçını kenara ayırdım gerisini sildim
erkeğin yengeci iyidir sanırım:44: evine bağlı olurrr
14 yaşlarında daha bir ikizlerdim sanki.. şimdi burcum yavaş yavaş oğlak olmaya başladı... daha bir ağır kız oldum... İkizlerin verdiği muziplik, sivri dil mevcut halen... yoğun denge problemlerm olmasada aklım bazen duygularımla baş edemiyor...
Biri dur yapma derken diğer ben sen sus sana ne oluyor kız.. söyle işde aklına ne gelirse diyor... bazen sırf konuşmamayı tercih ediyorum.. konuunca safça konuşunca beni kandrımaya çalıştıklarını hissediyorum. o zaman sivir dilim ortaya çıkıyor.. beni kandırmak isteyenlere dilim sivrileşiyor kontrolümü kaybediyorum.. safça söyledğim şeyleri aleyhime kullananlara aynı saflıkla yaklaşamıyorum ben.. o zaman tutamıyorum kendimi dengem şaşıyor... iyi kızken bir anda agresiflleşiyorum
Şu beynim aynı anda 2-3 şeyi düünmese... sorun yok. tek şeye odaklansam sorun olmyacak. ama bunu sağlayabilene aşk olsun. olmuyor...
gözlerime inanamıyorummmmm ...
herkese günaydııııııınnnn...
mutlu huzurlu günlerrr
Ben kaçtım çok uykum geldi.. Sizlere iii sohbetler
göremiyorum ekranı saçmalıyorum bide en iisi uyuyim
Öpüyorum sizleri
bizimki anasına bağlı böö
gözlerime inanamıyorummmmm ...
herkese günaydııııııınnnn...
mutlu huzurlu günlerrr
suskun oğlaksın sen oğlak yoksa bugüne kadar çok kavga ederdik yada en azından hoşlanmazdım senden ikizlerin belirtisini yakalasaydım
Ben kaçtım çok uykum geldi.. Sizlere iii sohbetler
göremiyorum ekranı saçmalıyorum bide en iisi uyuyim
Öpüyorum sizleri
günaydın hanımlarrr
ya biz yoga yapmicakmıydık beynelllllll
ay şu kemiklerim off aman neyin. dizlerimde tutmuyor. artık gözlerimde görmüyor ben nasıl hoca olcam olsam olsam kocakarı olurum anca
ayy evet doğruu bende anama çok düşkünüm yengeçler çok anacı olurmuşşşş. bayan neysede erkeğinki zordur bea anasına bağlı olması
:) beni görenler ikizler olduğuma inanmazlar zati.. bu kadar suskun ikizler mi olur derler.. olsan olsan yengeç yada bir başka burç olduğumu düşünürler... biraz alınganımda.. ay burcumda yengeçmiiş... yükselen oğlak... ne ararsan var bendeçok renkli bir yıldız haritam var..
en iyi ateş grubuyla anlaşıyorum buda enterasan işde
hoş geldin pisicik nasılsın bakem_?
:) beni görenler ikizler olduğuma inanmazlar zati.. bu kadar suskun ikizler mi olur derler.. olsan olsan yengeç yada bir başka burç olduğumu düşünürler... biraz alınganımda.. ay burcumda yengeçmiiş... yükselen oğlak... ne ararsan var bendeçok renkli bir yıldız haritam var..
en iyi ateş grubuyla anlaşıyorum buda enterasan işde
ehh iyi sayılırım canikommmm sen nasılsıınnnnn
alıntı yapamadım herkese toptan cevap veriyorummm
iyiyim kısçelerrrr...
sadece çoook yorgunummm..
hepinizde keyifler iyidir umarımmm canlarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?