Ölümüne Geyik Topiği :-))

zatennn öyle ufaklık bile hergün kıyafet değiştiriyor...

eşimi hiç demiyorum gün içinde bile üç değişik kıyafet giyer...

Son düzenleme:
ben mutfakta kullanıyorum stor ama memnun değilim. hiç kullanışlı olmuyo canım ya. rahat açıp kapatamıyosun mutfakta. aklında olsun

aklımı karıştı şimdi benim mutfakta boydan iki kanat cam bir kanatı balkon kapısı oraya stor perde yaptırsam balkon kapısını açmak yada kapı açıkken rüzgar faktörü filan diye düşünüyordum o yüzden mutfakta sadece rustik düşünmüştüm ama diğer odalarda stor perde rustik tede tül

ben mutfakta kullanıyorum stor ama memnun değilim. hiç kullanışlı olmuyo canım ya. rahat açıp kapatamıyosun mutfakta. aklında olsun

neden ki parisim ben diğerlerinden çok memnunum çok rahat kullanımı ütü istemiyor leke tutmuyor...

neden kelebek dilimli olanlar benimde hoşuma gidiyordu neden memnun değilsin

çok kirleniyoor ve kolay temizlenmiyor dilim araları

kaloriferden is çok çekiyor dilim araları,

ama düz olanlarda problem yok temizlemesi daha kolay oluyor...

birde zamanla dilimlerin üzerine yapıştırdıkları biyeler atıyor...

ne bileyim ben kullanamıyorum ya.. akşamları mesela balkon kapısını açmak istiyorum storu çek kapıyı aç tekrar storu indir uğraştırıyo ya

balkon kapısı içeriye açılıyorsa zor olur hatta olmaz...

ama kapı dışarıya doğru açılıyorsa problem olmaz sanırım benim balkon kapısında var dışarıya açıldığı için problem olmuyor...

bende dantel koyuyorlarya oraya onlardan düşünmüştüm temizliği nasıl kelebek makineya atılmıyormu perde gibi

ne bileyim ben kullanamıyorum ya.. akşamları mesela balkon kapısını açmak istiyorum storu çek kapıyı aç tekrar storu indir uğraştırıyo ya

benim kapım dışarı açılıyor ama yinede güvenemedim mutfak için ip tül nasıl olur onu düşünmüştüm

benimkide dışarı açılıyor ama perde kapalıyken kapıda açık dışarı çıkcam ellerim dolu mesela çöp çıkarcam filan bana zor gibi geldi

mutfağım hem ip tül hemde stor. ip tülden menunum bi sorun olmuyo . balkon kapımda dışarı açılıyo ama ne bileyim sevemedim storu. belki senin hoşuna gider

heh aynen bacım ellerin doluyken ve stor çekiliyken dışarı çıkman çok zor.

Son düzenleme:

ben mutfağı ip tül japon tarzı perde düşünmüştüm salonuda farbalı modeller varya rustikin üstine atılan öyle bişey diğer odalarda rustikte tül stor perde diye düşündüm ama karar vermedim fikirleriniz karar almamda etkili olacak parisim kelebeğim

makineye atılmıyor tabiiki siliniyor deterjanlı bez ile zaten leke tutmuyor...

dantellileri bilemiyorum çıkıyormu çıkmıyor mu

makineye atılmıyor tabiiki siliniyor deterjanlı bez ile zaten leke tutmuyor...

dantellileri bilemiyorum çıkıyormu çıkmıyor mu

ahhh cahillik görüyormusun kelebek ben onları çıkartılıp yıkanıyor diye düşündüm hep kumaş değilmi ki onlar silmesi kolaymı yıkanan perdelermi kolay

Ce eeee :111: Yok Ya uyuyamadım erken yattım ama olmadı
Sonra mutfagı temizledim banyoyu temizledim bide ütülerimi yaptım ama uykum yok koltuk silesim var ama
Susadım ütü yapınca bayada yaptım..
:128:

hevukkkk kendine adaçayı yap birde ılık bir banyo git yat. yatmasanda yatağa uzan. gözlerini kapa birşey düşünmemeye çalış. Sıkındıdan patlar uyursun.ama ne olursa olsun gece uykularına dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…