8 şehidimiz var yine,,,,,,,
benim şuan en çok istediğim bebişim olunca annemin yanına taşınmak ve bebişime annemin bakmasıııııçooook istiyorum ya ben eski mahallemde oturmak istiyorum. bilmediğim sevmediğim bu yerden taşınmak annemim yanına gitmek istiyorum:84:
evet canım ilerleyen zamanlarda kadın işini düşünebilirirm:26:
ayyy bacım senin işin daha zorrr 3 erkek ne dimek amanın hergün gömlek neyim değişseler abowwwwwwwww:83:
kızlar rustik ve stor almaya gitcem birazdan tavsiyeler varmı dikkat etmem gerekenler
storu nere için alacan canım.. rustik ne bilmiyorum bakim bi google amcadan
kızlar rustik ve stor almaya gitcem birazdan tavsiyeler varmı dikkat etmem gerekenler
tül perde canım yeni ev için
stor alacaksan şu altları dilim dilim olanlar varya onlardan alma sakın mandişim...
ben kullanıyorum memnun değilim...
mümkün olsa kestirip atıcam...
ben mutfakta kullanıyorum stor ama memnun değilim. hiç kullanışlı olmuyo canım ya. rahat açıp kapatamıyosun mutfakta. aklında olsun
ben mutfakta kullanıyorum stor ama memnun değilim. hiç kullanışlı olmuyo canım ya. rahat açıp kapatamıyosun mutfakta. aklında olsun
neden kelebek dilimli olanlar benimde hoşuma gidiyordu neden memnun değilsin
aklımı karıştı şimdi benim mutfakta boydan iki kanat cam bir kanatı balkon kapısı oraya stor perde yaptırsam balkon kapısını açmak yada kapı açıkken rüzgar faktörü filan diye düşünüyordum o yüzden mutfakta sadece rustik düşünmüştüm ama diğer odalarda stor perde rustik tede tül
aklımı karıştı şimdi benim mutfakta boydan iki kanat cam bir kanatı balkon kapısı oraya stor perde yaptırsam balkon kapısını açmak yada kapı açıkken rüzgar faktörü filan diye düşünüyordum o yüzden mutfakta sadece rustik düşünmüştüm ama diğer odalarda stor perde rustik tede tül
neden ki parisim ben diğerlerinden çok memnunum çok rahat kullanımı ütü istemiyor leke tutmuyor...
çok kirleniyoor ve kolay temizlenmiyor dilim araları
kaloriferden is çok çekiyor dilim araları,
ama düz olanlarda problem yok temizlemesi daha kolay oluyor...
birde zamanla dilimlerin üzerine yapıştırdıkları biyeler atıyor...
ne bileyim ben kullanamıyorum ya.. akşamları mesela balkon kapısını açmak istiyorum storu çek kapıyı aç tekrar storu indir uğraştırıyo ya
balkon kapısı içeriye açılıyorsa zor olur hatta olmaz...
ama kapı dışarıya doğru açılıyorsa problem olmaz sanırım benim balkon kapısında var dışarıya açıldığı için problem olmuyor...
bende dantel koyuyorlarya oraya onlardan düşünmüştüm temizliği nasıl kelebek makineya atılmıyormu perde gibi
benim kapım dışarı açılıyor ama yinede güvenemedim mutfak için ip tül nasıl olur onu düşünmüştüm
benimkide dışarı açılıyor ama perde kapalıyken kapıda açık dışarı çıkcam ellerim dolu mesela çöp çıkarcam filan bana zor gibi geldi
mutfağım hem ip tül hemde stor. ip tülden menunum bi sorun olmuyo . balkon kapımda dışarı açılıyo ama ne bileyim sevemedim storu. belki senin hoşuna gider
heh aynen bacım ellerin doluyken ve stor çekiliyken dışarı çıkman çok zor.
bende dantel koyuyorlarya oraya onlardan düşünmüştüm temizliği nasıl kelebek makineya atılmıyormu perde gibi
benim kapım dışarı açılıyor ama yinede güvenemedim mutfak için ip tül nasıl olur onu düşünmüştüm
benimkide dışarı açılıyor ama perde kapalıyken kapıda açık dışarı çıkcam ellerim dolu mesela çöp çıkarcam filan bana zor gibi geldi
makineye atılmıyor tabiiki siliniyor deterjanlı bez ile zaten leke tutmuyor...
dantellileri bilemiyorum çıkıyormu çıkmıyor mu
Ce eeee :111: Yok Ya uyuyamadım erken yattım ama olmadı
Sonra mutfagı temizledim banyoyu temizledim bide ütülerimi yaptım ama uykum yok koltuk silesim var ama
Susadım ütü yapınca bayada yaptım..
:128:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?