Ölümüne Geyik Topiği :-))

saol tatlım... Bende kaderciyimdir... Düşünmemek için çok fazla anlatmamak dile getirmemek en iyisi ...teşekkür ederim ..iyi geldi yazdıkalrın... oluruna bırakıyorum... dualarımdan çıkarmak istiyorum birde onu başarabilsem.. işin en tuafı ne biliyormusun kızamıyorum..anneme anlatıyorum.. abim eanlatıyorum... kimse uzun süreli kızamıyor... kızsada iki dakika sonra yok vardır birşey o seni bırakmaz diyorlar... sonra herkesin kızgınlığından eser kalmıyor.. yalnız babam hariç.. annem diyor.. nasıl bir şey kızıyorum çocuğa sonra affediyorum... nasıl kazandıysa annemin gönlünü hemen affediyor... daha önce böyle olmamışdı annem abimin kız arkadaşına kızdı asla yumuşamadı kız abime geri dönene kadar.. şimdi annem kendi kendine affediyor... bende aynı onun gibi oldum.. ortada sanki birşey yok gibi geliyor bazen.. sadece tatilde yada askerde ondan ulaşmıyor...başka birşey yok gibi geliyor... kalan 2 haftasının her dakikasını ailesini düşünerek geçirmek sitiyor gibi geliyor.. ama sonrada bu kadar polyana olma diyorum. falza birşey yazmayacaktım tatlım ama yine döktürmüşüm.

Onuda yaptım..Sordum çıkış yolu bulmaya çalışıyorum. Birşeyler eksik çözülmesi için eylül ayını bayram dönüşünü beklemem lazım. O zamanda çözülmüyorsa elde var sıfır.. O zaman tüm sorularım yanıtlanacak. nedenler yok olacak... Şimdi sadece beklemek gerekiyor. Bazı açıklamalar yapılması için.. Benim yüzleşmem yeterli olmuyor.. Ama sanırım istenmeyen bazı durumlar var... Sadece kabul etmek zor... kabul etmeyi öğrenmek lazım...

teşekkür ederim yorumunuz için bub ....

mandiş ne ettin baktın mı perdelere canım...

sweedy anlat hele bacum neler ediyon görün müyon heçç

iyiyiz bitoşumm sen nasılsın Minik napıyorr
iilk tuçem sürünme modundahayat geçiyo minikde haylazmı haylaz yaramaz mı yaramaz offff offffff
sweedy fıstık nerelerdesin sen yafff

unuttun artıkın bizi...

kayracım ne yapıyor..

işe devam ediyormusun...

ayyy ne çok özlemişim kıss seni.....

ayyyyy kelebaaam bende çok ösledim
yok boddi hasretime dayanamayıp hastanelere düşünce bıraktım işi
kayrada napsın yeni yeni adetler icatlar çıkarıp duruyo yaramaz şey
ortam şenlendi daha iyiyiz seni gördük ya çok sevindik... eski topikçiler bir arada

bende sizlerle muhabbeti özledim sultancım

he bacılık bi vakit bulamıyom ki eskisi kadar malüm büyüdükçe daha çok ilgi bekliyolar pc başına ne zaman geçsem hemen uyanıyo ne iş ne güç evi görsen savaş alanı bi ton ütü bulaşık askıda çamaşır uyku desen zaten yok ortada zombi gibiyiz sen nörüyon ?

japonların kullanımı ile ilgili hiç bilgim yok canım benim ben stor ve katlama perde kullanıyorum...

oooooooo two-chem nerelerdesin sen canım ya özlettin kendini...

geldim kelebek japonu tavsiye etti mutfak için kullanışlı dedi yıkanabilir kumaştanda yapılıyormuş normal perde kumaşından simli gri ipli tül beğendim metal gri rustik mutfak için
yatak odası güneş geçirmeyen stor siyahlı gümüşlü tül beyaz üstüne desenli siyah perdeler beyaz rustik daha iki yer gezdim ilk izlenimler bunlar daha dolaşcam

iş güç mandişim nolsun. hele dün ısten gece 11de çıktım düşün artık:84:

ufff ne yaptnız okadar nasıl bir mesaidir bu

​bunlar benim perdelerim ...

çok güzeller kelebek güle güle kullan desenli olan çok hoşuma gitti güle güle eskit

ne edem çiş öretiom benim bücürüğe ayy içim dışım wc oldu dakka başı oradyım tek fark burayıda kapatmıyomm...
pc ve wc arası gidip geliyom az sonra muffağa girip iftarlık bişeyler hazırlanan gerekiyo...

ben çok severim çocukları... kayra bebek de az değilmiş ...

dün bizim iş yerinede komşumuz ve torunu geldi.. torunu bana alışkın yanak uzaatı öptüm. aldım kucağıma..(kucak istiryor).. geçen hafa küsüşmütük. annem kızıyor çocukla çocuk olma .. ben kızdım ya konuşmadım kufaklıkla geldi elimi sevdi ... geçen hafta tırnağımı koparmaya çalışmıştı.. şimdi özür mahiyetinde elimi sevdi.. çocuk işde ...

teşekkür ederim eskidiler zatii...

daha güzelleri en güzelleri senin olsun yeni evinde miss gibi...

mandiş ne ettin baktın mı perdelere canım...

allah kolaylık versin çok zormuş offf ben nörecem bilmiyom bi tanıdıkta yrni yeni öğretiyo kızına bi gün halılara hep yapmış sonra hadi anne dışarı çıkıp gezelim demiş eve bi gelmişlerki içeri kokudan girilmiyo kızı burnusunu kpayıp ayyy ne kokuyoki diye bide sırıtmış halılar doğruca yıkamaya tabi

mandişim kolay gele hatun :13: yardıma ihtiyacında çekinmeden çağır katlamalı prdeleri tavsiye ederim ben onlardan kullanıyorum ama mutfağa uzun uzun ince ince parça parça perdelerden istiyom

alıştırma klodu var onu kullanmak lazım... zor işi ama allah kolylık versin...insan sevince katlanır ama ne güzel birşey yeryüzünün en güzel canlıları :

alıştırma klodu var onu kullanmak lazım... zor işi ama allah kolylık versin...insan sevince katlanır ama ne güzel birşey yeryüzünün en güzel canlıları :
ayhhh evettt tüm isteyen dostlarıma Rabbim şu mübarek günlerde bebiş versin

akıllı bıdıklar gönül almasını nasılda biliyolar

mandişim kolay gele hatun :13: yardıma ihtiyacında çekinmeden çağır katlamalı prdeleri tavsiye ederim ben onlardan kullanıyorum ama mutfağa uzun uzun ince ince parça parça perdelerden istiyom

onlar iş yerleri için kullanılanlar değil mi? ev için yukarı doğru açılanlar rahat ama ondada penceri açıp bakmak istediğinde perdeyi tümden yukarı kaldırman lazım oluyor. tek dez avantajı bu.. bizim perdelerde yukarı açılıyor kullanımı çok güzel ama o eski perdeyi aralama olayı olmadığı için biraz kötü oluyor

ayhhh evettt tüm isteyen dostlarıma Rabbim şu mübarek günlerde bebiş versin

akıllı bıdıklar gönül almasını nasılda biliyolar

swedy toplama istmemiyorum uzun zaman kullandım onu sevmedim
rustiklerde düz tül üzerine farba gibi modeller var ya onlardan baktım

kelebek Allah cümlemize gönlündekileri nasip etsin inşalah benimde gönlümdeki tüller olur

two ben giderke geldin göremedim seni nasılsın canım

suskun üzme kendini bunların cinsi böle bende öyleyim kardeşimi aramayalı yıl olmuş ilk zaman lar mesaj atardı beni sevmiyorsun uzaksın bıktın benden filan hiç cevap yazmadım trip naz çekemem hele birilerininısrarla naz etmesini aramıyrum o yüzden oda vazgeçti aramaktan ne hayırlı ablayım dimi

mandişimmm faturalar vardı kesip teslim etmemiz gereken, o yüzden akşam hep faturaları kestik

çitlenbiğim inşallah her şey daha iyi olcak bitanem,kafana takma sen

sweedyım minik kayramı öp yerimize,yirim onu benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…