- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
sağol bitoşum iyiyim de sana üzüldümm
ben bu geçen sürede kendimi işe verdim sürekli,eve gittiğimde de sürekli film izliyordum,tvnin karsısında uyuya kalana kadar. yani ona konsantre olmamak için. tabi bizim farklı ama bir de iyi yönlerimizi değil de kavgalarımızı hatırladım hep,atlatmak için iyi geldi bana.. ben kaderci bir insanımdır. kadere göre de evlenceğin kişi sen doğmadan önce kaderine yzılırmış yani o insan senin kaderinse zaten kurtuluşun yok ama olmayacaksa da ne kadar üzülürsek üzülelim elimizden bir şey gelemicek. işte ben bunu düşünüp oluruna bırakıyorum çitlenbiğim..
zamanın akışına bırakmadan önce sorunun neyse onunla yüzleş , kafandan atmaya çalışmak daha çok yorar . neyden korkuyorm ve neden düşünmek istemiorum die sor kendine önce , ve napabilirim diye düşün , eğer elinden bişey gelmiyorsa o zamn zamana bırak ama önce o konu hakkında düşün yoksa zihnini hep yorarsın ... umarım atlatırsın sıkıntın herneyse ... sevgiler
heyooooo horantalarım nörüyonuz bakem ?
iilk tuçemiyiyiz bitoşumm sen nasılsınMinik napıyorr
sweedy fıstık nerelerdesin sen yafff
unuttun artıkın bizi...
kayracım ne yapıyor..
işe devam ediyormusun...
ayyy ne çok özlemişim kıss seni.....
ortam şenlendi daha iyiyiz seni gördük ya çok sevindik... eski topikçiler bir arada
sweedy anlat hele bacum neler ediyon görün müyon heçç
japonların kullanımı ile ilgili hiç bilgim yok canım benim ben stor ve katlama perde kullanıyorum...
oooooooo two-chem nerelerdesin sen canım ya özlettin kendini...
iş güç mandişim nolsun. hele dün ısten gece 11de çıktım düşün artık:84:
​bunlar benim perdelerim ...
he bacılık bi vakit bulamıyom ki eskisi kadar malüm büyüdükçe daha çok ilgi bekliyolar pc başına ne zaman geçsem hemen uyanıyo ne iş ne güç evi görsen savaş alanı bi ton ütü bulaşık askıda çamaşır uyku desen zaten yok ortada zombi gibiyizsen nörüyon ?
geldim kelebek japonu tavsiye etti mutfak için kullanışlı dedi yıkanabilir kumaştanda yapılıyormuş normal perde kumaşından simli gri ipli tül beğendim metal gri rustik mutfak için
yatak odası güneş geçirmeyen stor siyahlı gümüşlü tül beyaz üstüne desenli siyah perdeler beyaz rustik daha iki yer gezdim ilk izlenimler bunlar daha dolaşcam
ufff ne yaptnız okadar nasıl bir mesaidir bu
çok güzeller kelebek güle güle kullan desenli olan çok hoşuma gitti güle güle eskit
mandiş ne ettin baktın mı perdelere canım...
sweedy anlat hele bacum neler ediyon görün müyon heçç
ne edem çiş öretiom benim bücürüğe ayy içim dışım wc oldu dakka başı oradyım tek fark burayıda kapatmıyomm...
pc ve wc arası gidip geliyom az sonra muffağa girip iftarlık bişeyler hazırlanan gerekiyo...
alıştırma klodu var onu kullanmak lazım... zor işi ama allah kolylık versin...allah kolaylık versin çok zormuş offf ben nörecem bilmiyom bi tanıdıkta yrni yeni öğretiyo kızına bi gün halılara hep yapmış sonra hadi anne dışarı çıkıp gezelim demiş eve bi gelmişlerki içeri kokudan girilmiyo kızı burnusunu kpayıp ayyy ne kokuyoki diye bide sırıtmışhalılar doğruca yıkamaya tabi
ayhhh evettt tüm isteyen dostlarıma Rabbim şu mübarek günlerde bebiş versinalıştırma klodu var onu kullanmak lazım... zor işi ama allah kolylık versin...insan sevince katlanır ama ne güzel birşey yeryüzünün en güzel canlıları :
ben çok severim çocukları... kayra bebek de az değilmiş ...
dün bizim iş yerinede komşumuz ve torunu geldi.. torunu bana alışkın yanak uzaatı öptüm. aldım kucağıma..(kucak istiryor).. geçen hafa küsüşmütük. annem kızıyor çocukla çocuk olma.. ben kızdım ya konuşmadım kufaklıkla geldi elimi sevdi ... geçen hafta tırnağımı koparmaya çalışmıştı.. şimdi özür mahiyetinde elimi sevdi.. çocuk işde ...
mandişim kolay gele hatun :13: yardıma ihtiyacında çekinmeden çağırkatlamalı prdeleri tavsiye ederim ben onlardan kullanıyorum ama mutfağa uzun uzun ince ince parça parça perdelerden istiyom
ayhhh evettt tüm isteyen dostlarıma Rabbim şu mübarek günlerde bebiş versinalıştırma klodu var onu kullanmak lazım... zor işi ama allah kolylık versin...insan sevince katlanır ama ne güzel birşey yeryüzünün en güzel canlıları :
ben çok severim çocukları... kayra bebek de az değilmiş ...
dün bizim iş yerinede komşumuz ve torunu geldi.. torunu bana alışkın yanak uzaatı öptüm. aldım kucağıma..(kucak istiryor).. geçen hafa küsüşmütük. annem kızıyor çocukla çocuk olma.. ben kızdım ya konuşmadım kufaklıkla geldi elimi sevdi ... geçen hafta tırnağımı koparmaya çalışmıştı.. şimdi özür mahiyetinde elimi sevdi.. çocuk işde ...
ayhhh evettt tüm isteyen dostlarıma Rabbim şu mübarek günlerde bebiş versin
akıllı bıdıklar gönül almasını nasılda biliyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?