mutfak perdesi içinde japon tarzını düşünmüştüm nasıl olur hanımlar
ben mutfağı ip tül japon tarzı perde düşünmüştüm salonuda farbalı modeller varya rustikin üstine atılan öyle bişey diğer odalarda rustikte tül stor perde diye düşündüm ama karar vermedim fikirleriniz karar almamda etkili olacak parisim kelebeğim
ben beğendim güzel fikir
görümcem aldı ip perdelerden çok güzel görünüyor...
ben çok beğendim...
japon perdeleri hiç kimsede yani ev ortamında hiç görmedim ama benimde çok hoşuma gidiyor...
ahhh cahillik görüyormusun kelebek ben onları çıkartılıp yıkanıyor diye düşündüm hep kumaş değilmi ki onlar silmesi kolaymı yıkanan perdelermi kolay
merhaba bitoşlarımmm
Eki Görüntüle 242273
salon da buna benzer bişiy düşündüğüm
şimdi çıkıyorum kızlar öğle arası tül perdeci dolaşıp geliyorumm
acaba kulanışı nasıl
japonlar yıkanıyormu bilgin varmı kelebek şu silme işi ek uğraş gibi geldi
merhaba bitoşlarımmm
kaçak nerelerdesin sen kaç gündür yoksun
japonların kullanımı ile ilgili hiç bilgim yok canım benim ben stor ve katlama perde kullanıyorum...
oooooooo two-chem nerelerdesin sen canım ya özlettin kendini...
Aaa twocecwn gelmiş. ne haber bitoş....
Ben pek iyi değilim ama mutlu ve iyi olmaya çalışıyorum.Aklımdaki fikirler bir dursa rahat edicem ama aklım sürekli birşey üretiyor duruyor.. uykularım kaçıyor.. sıkıntılanıyorum..
beynizi susturmak fazla birşey düşünmemek için neler yaparsınız... Mesale benim son haftalarda canım çok sıkkın gülmek iyi olmak için sürekli kendime birşeyler söylüyorum polyana olmaya çalışıyorum. zaman zaman işe yarıyor. ama iş uyumaya gelince zihnim uyumaya izin vermiyor..
Ne dşünürsen onu çağırırsın derler.. ama o kadar zor ki kötü şeyler düşünmemek ... kabul etmek mi lazım bazı şeyleri.. yada oluruna bırakmak nasıl olacak.. siz bazı şeyleri nasıl oluruna bırakıyorsunuz..
Az önce uyumak için ayrıldım.. sağa döndüm olmadı sola döndüm olmadı.... sürekli neden böyle oldu? nedenler ihtimaller(( sürekli beynim bana komut veriyor. Öyle işde çok sıkıcı bir kız oldum... nasıl olayları akışına bırakıcam...
heyooooo horantalarım nörüyonuz bakem ?
heyooooo horantalarım nörüyonuz bakem ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?