Ölümüne Geyik Topiği :-))

görümcem aldı ip perdelerden çok güzel görünüyor...

ben çok beğendim...

japon perdeleri hiç kimsede yani ev ortamında hiç görmedim ama benimde çok hoşuma gidiyor...

ahhh cahillik görüyormusun kelebek ben onları çıkartılıp yıkanıyor diye düşündüm hep kumaş değilmi ki onlar silmesi kolaymı yıkanan perdelermi kolay

yok canım çıkartılıp yıkanıyor ama makinede değil...

zaten çadır kumaşı gibi birşey kolay leke tutmuyor..

bana daha kolay geldi diğer perdelerden çünkü altı ayda bir silsen yetiyor...

3 senedir kullanıyorum ilk defa bu sene badanada yıkadım ama silmekle yıkamak arasında pek fark olmadı

ben siliyorum daha kolay...

ama bence stor al hem daha şık modern duruyor, hemde kullanımı bence daha kolay...

​bunlar benim perdelerim ...

Eklentiler

• $HPIM0892 (2).webp
    60,1 KB · Görüntüleme: 27
  • $HPIM0893.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 25
  • $HPIM0894.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 47
  • $HPIM0895.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Aaa twocecwn gelmiş. ne haber bitoş....

Ben pek iyi değilim ama mutlu ve iyi olmaya çalışıyorum.Aklımdaki fikirler bir dursa rahat edicem ama aklım sürekli birşey üretiyor duruyor.. uykularım kaçıyor.. sıkıntılanıyorum..

beynizi susturmak fazla birşey düşünmemek için neler yaparsınız... Mesale benim son haftalarda canım çok sıkkın gülmek iyi olmak için sürekli kendime birşeyler söylüyorum polyana olmaya çalışıyorum. zaman zaman işe yarıyor. ama iş uyumaya gelince zihnim uyumaya izin vermiyor..

Ne dşünürsen onu çağırırsın derler.. ama o kadar zor ki kötü şeyler düşünmemek ... kabul etmek mi lazım bazı şeyleri.. yada oluruna bırakmak nasıl olacak.. siz bazı şeyleri nasıl oluruna bırakıyorsunuz..

Az önce uyumak için ayrıldım.. sağa döndüm olmadı sola döndüm olmadı.... sürekli neden böyle oldu? nedenler ihtimaller (( sürekli beynim bana komut veriyor. Öyle işde çok sıkıcı bir kız oldum... nasıl olayları akışına bırakıcam...

zamanın akışına bırakmadan önce sorunun neyse onunla yüzleş , kafandan atmaya çalışmak daha çok yorar . neyden korkuyorm ve neden düşünmek istemiorum die sor kendine önce , ve napabilirim diye düşün , eğer elinden bişey gelmiyorsa o zamn zamana bırak ama önce o konu hakkında düşün yoksa zihnini hep yorarsın ... umarım atlatırsın sıkıntın herneyse ... sevgiler

sağol bitoşum iyiyim de sana üzüldümm
ben bu geçen sürede kendimi işe verdim sürekli,eve gittiğimde de sürekli film izliyordum,tvnin karsısında uyuya kalana kadar. yani ona konsantre olmamak için. tabi bizim farklı ama bir de iyi yönlerimizi değil de kavgalarımızı hatırladım hep,atlatmak için iyi geldi bana.. ben kaderci bir insanımdır. kadere göre de evlenceğin kişi sen doğmadan önce kaderine yzılırmış yani o insan senin kaderinse zaten kurtuluşun yok ama olmayacaksa da ne kadar üzülürsek üzülelim elimizden bir şey gelemicek. işte ben bunu düşünüp oluruna bırakıyorum çitlenbiğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…