swedy toplama istmemiyorum uzun zaman kullandım onu sevmedim
rustiklerde düz tül üzerine farba gibi modeller var ya onlardan baktım
swedy toplama istmemiyorum uzun zaman kullandım onu sevmedim
rustiklerde düz tül üzerine farba gibi modeller var ya onlardan baktım
kelebek Allah cümlemize gönlündekileri nasip etsin inşalah benimde gönlümdeki tüller olur
two ben giderke geldin göremedim seni nasılsın canım
suskun üzme kendini bunların cinsi böle bende öyleyim kardeşimi aramayalı yıl olmuş ilk zaman lar mesaj atardı beni sevmiyorsun uzaksın bıktın benden filan hiç cevap yazmadım trip naz çekemem hele birilerininısrarla naz etmesini aramıyrum o yüzden oda vazgeçti aramaktan ne hayırlı ablayım dimi
slmlar hatunlar nasılsınızz bakalımmm
babanem kullanıyo modern duruyo ama nedense ben pek beğenmiyorum gönlüne göüze hitab eden modeller bulursun inş evi gösteren perde bence
nedenlerin vardır... haklısındır seni üzmese yapmazsın... affettirir kendini sana mutlaka...
iidir kedicik sen?
hoşgeldin kedicik....
aslm hoşgeldin kedi nasılsın
umrumda değil suskun birşey yapmadı aslında sadece bunalttı hergün ara ilgi göster istedi
hoşbulduk canlar ben iyiyim sizler nasılsınız bakalım gerçi sweedy kaçtı kayra rahat bırakmadı
sultanımmm sen nasılsın ne zamandır görüşmedik canikommm
mandalinam sen nasılsın brillantta güzel perdeler var düşünürsen bide oraya bak bakalım
hıım .. ilgilenmek istemedin ... zorla güzellik olmaz tabi... kendime uyarlarsam fazla ilgi göstermek hata mı oluyor ..
ben seni isteyince ararım isteyince severim mi diyorsun ... biraz da inatlaşma oluyor sanırım yap dediğini tersini yapma istediği.. yapmamak istedği uyanması gibi mi? bende de olur o ..suskun artık saçlarının uçları aldır der annem. yada salata yap... yok yapmayacağım der bir an .. nedense inadım tutar.. sonra 10-15 sonra salata hazırlarım.. o an yaparım demek istemiyorum nedense... sonradan hyapıyorum... her zmaan olmuyor ama bazen yap denilenilen tersini yapasım geliyor
şimdi sizlerle konuşunca gayet iyiyim.. sohbet uzun zamanır bu kadar akıcı olmamıştı.. herkes geldi... burcu ve flocke yok ama ...
ne olsun kedicik ramazan herkes durgunlaştı.. tempolar düştü ...sohbetler hızlandı ..
hoşbulduk canlar ben iyiyim sizler nasılsınız bakalım gerçi sweedy kaçtı kayra rahat bırakmadı
sultanımmm sen nasılsın ne zamandır görüşmedik canikommm
mandalinam sen nasılsın brillantta güzel perdeler var düşünürsen bide oraya bak bakalım
yok ilgi görmek güzelde ilgi beklemek abartılı naz yapılması güzel değil yani ben yapayım nazı karşımdaki çeksin karşımdaki yapmasıntabi ben bayanım
valla içimden ne yemek yapmak ne evi toplamak kısacası hiçbirşey yapmak gelmiyor ondan nette takılıyom flocke baya uzun oldu taildee
farklı bir bakış açısı... nazımı çek ama naz yapmaçok güzelmiş ... bende tam tersi ben naz yapan çocuklardan bile haz etmem ...naz yapamam da huyumd ahiç yoktur. sadece anneciğime nazlanırım sadece ona nazım geçer benim .. haklısın bende nazımı çek havasından hoşlanmam...
bayramdan sonra gelecek diye bir ara söylendi ama doğrumu okudum şakamı yapıldı bilemiyorum kedi
iftara ne yemek yaptın bizim evde yemek yok daha eve gidip yemek yapacam
evet ben samimi olduğum herkese yaparım tripkolik derler ama dedimya ben bayanım ve benimki burçtanmıdır bilmem tek çocuk olarak büyüdüm mahallede başka çocuk yoktu il torundum babam yoktu ondan daha bir titrendi üstüme şımardıkca şımardım
özgürlük konusunda kısıtlamayı sevmemek burçtan bak ama bence baştan nasıl başlarsa öyle gider taviz verme bazı şeylerden bence
iftara yemek yapmadım valla kuru fasulyeyle makarna vardı yanına haydari gibi salata yapmayı planlıyorum ama yarın için imam bayıldı yapmaya karar verdim aklında bulunsun bide domatesli şehriye çorbası
mercimek çorbası çekti canım yapayım akşama bende
dünden kalan matarın var azcık tavuk alıp ikisini birleştirsem değişik yemek olur hem çoğalır hemde ziyan olmaz
aslında közelenmiş patlıcanlı köfte tarifi var merak ettiğim denemek istediğim artık hafta sonuna kaldı birde renkli ekmek
renkli ekmek nasıl oluyor mandişim...
kelebek benim konum varya çalışan bayanların diye oraya ekledim bir kaç kişide değişik şekilde yapmış memnun kalmışlar denemeye değer diye düşündüm ekledimm ıspanakı zeytinli filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?