Ölümüne Geyik Topiği :-))

swedy toplama istmemiyorum uzun zaman kullandım onu sevmedim
rustiklerde düz tül üzerine farba gibi modeller var ya onlardan baktım

babanem kullanıyo modern duruyo ama nedense ben pek beğenmiyorum gönlüne göüze hitab eden modeller bulursun inş evi gösteren perde bence

nedenlerin vardır... haklısındır seni üzmese yapmazsın... affettirir kendini sana mutlaka...

canlar kayra bana çok gördü burda oturrmayı ben kaçar inş gene gelebilirim
beni özleyin anacım bayyyyyyyy:92:

slmlar hatunlar nasılsınızz bakalımmm

aslm hoşgeldin kedi nasılsın

babanem kullanıyo modern duruyo ama nedense ben pek beğenmiyorum gönlüne göüze hitab eden modeller bulursun inş evi gösteren perde bence

haklısın seewdy tül perde önemli ama ben bir yatak odasıyla mutfağa özendim diğerleri şimdi kullandığım üllerin yeni eve uydurulmuşu olacak

inşallah sewdy oğluşun öğrendimi söylüyormu tuvaletini artık kaçırdım muhabbeti

umrumda değil suskun birşey yapmadı aslında sadece bunalttı hergün ara ilgi göster istedi

hıım .. ilgilenmek istemedin ... zorla güzellik olmaz tabi... kendime uyarlarsam fazla ilgi göstermek hata mı oluyor ..

ben seni isteyince ararım isteyince severim mi diyorsun ... biraz da inatlaşma oluyor sanırım yap dediğini tersini yapma istediği.. yapmamak istedği uyanması gibi mi? bende de olur o ..suskun artık saçlarının uçları aldır der annem. yada salata yap... yok yapmayacağım der bir an .. nedense inadım tutar.. sonra 10-15 sonra salata hazırlarım .. o an yaparım demek istemiyorum nedense... sonradan hyapıyorum... her zmaan olmuyor ama bazen yap denilenilen tersini yapasım geliyor

Son düzenleme:

şimdi sizlerle konuşunca gayet iyiyim.. sohbet uzun zamanır bu kadar akıcı olmamıştı.. herkes geldi... burcu ve flocke yok ama ...

ne olsun kedicik ramazan herkes durgunlaştı.. tempolar düştü ...sohbetler hızlandı ..

yok ilgi görmek güzelde ilgi beklemek abartılı naz yapılması güzel değil yani ben yapayım nazı karşımdaki çeksin karşımdaki yapmasın tabi ben bayanım

valla içimden ne yemek yapmak ne evi toplamak kısacası hiçbirşey yapmak gelmiyor ondan nette takılıyom flocke baya uzun oldu taildee

yarında oraya gideyim kedimeri bizim buradaki küçük bir mağaza ama kataloglarıda vardır sanırım

yok ilgi görmek güzelde ilgi beklemek abartılı naz yapılması güzel değil yani ben yapayım nazı karşımdaki çeksin karşımdaki yapmasın tabi ben bayanım

farklı bir bakış açısı... nazımı çek ama naz yapma çok güzelmiş ... bende tam tersi ben naz yapan çocuklardan bile haz etmem ...naz yapamam da huyumd ahiç yoktur. sadece anneciğime nazlanırım sadece ona nazım geçer benim .. haklısın bende nazımı çek havasından hoşlanmam...

valla içimden ne yemek yapmak ne evi toplamak kısacası hiçbirşey yapmak gelmiyor ondan nette takılıyom flocke baya uzun oldu taildee

bayramdan sonra gelecek diye bir ara söylendi ama doğrumu okudum şakamı yapıldı bilemiyorum kedi
iftara ne yemek yaptın bizim evde yemek yok daha eve gidip yemek yapacam

evet ben samimi olduğum herkese yaparım tripkolik derler ama dedimya ben bayanım ve benimki burçtanmıdır bilmem tek çocuk olarak büyüdüm mahallede başka çocuk yoktu il torundum babam yoktu ondan daha bir titrendi üstüme şımardıkca şımardım

özgürlük konusunda kısıtlamayı sevmemek burçtan bak ama bence baştan nasıl başlarsa öyle gider taviz verme bazı şeylerden bence

iftara yemek yapmadım valla kuru fasulyeyle makarna vardı yanına haydari gibi salata yapmayı planlıyorum ama yarın için imam bayıldı yapmaya karar verdim aklında bulunsun bide domatesli şehriye çorbası

iftara yemek yapmadım valla kuru fasulyeyle makarna vardı yanına haydari gibi salata yapmayı planlıyorum ama yarın için imam bayıldı yapmaya karar verdim aklında bulunsun bide domatesli şehriye çorbası

mercimek çorbası çekti canım yapayım akşama bende
dünden kalan matarın var azcık tavuk alıp ikisini birleştirsem değişik yemek olur hem çoğalır hemde ziyan olmaz

aslında közelenmiş patlıcanlı köfte tarifi var merak ettiğim denemek istediğim artık hafta sonuna kaldı birde renkli ekmek

renkli ekmek nasıl oluyor mandişim...

kelebek benim konum varya çalışan bayanların diye oraya ekledim bir kaç kişide değişik şekilde yapmış memnun kalmışlar denemeye değer diye düşündüm ekledimm ıspanakı zeytinli filan

valla güzel birşeye benziyor mandişim bende en kısa zamanda yaparım inş...

fotolarını da eklerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…